Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

yalnız beşiktaşı konusuyoruzda , demirören in tff başkanı olması ile yaşanacaklar tam komedi olacak, nasıl bomba açıklamalar yapacak çok merak ediyorum, saçmalama ve gaf yapma olayında boyut atlayacak tff, hele tff ve uefa arasındaki toplantılarda demirören neler yapar düşünmek bile istemiyorum.

zaten dediğim gibi demirören in tff başkanlığı en fazla 4-5 ay sürer sonra zaten indirirler onu bir şekilde ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

ortada bir borç varsa bu borcun yarısıda serdar adalı zamanında yapılan transferlerin bedelidir . sadece yd bu borca sokmamıştır.
mendesle kanka olanda serdal adalıdır .
q7 imza töreneninde yd ye ''robinho'yu duysalar ne yapacaklar''
diye fısıldayanda kendisidir .

bu takımı borca sokan 2. adamda serdal adalıdır .

adalının aldığı adamlarla adalıdan önceki transferlere bakarmısın, ne borcundan bahsediyorsun yahu, demirören allahın kör adamına milyon dolar vermiş getirmiş, üstüne gönderirken tazmınat ödemiş adam, tabata denen manyağa 8 milyon euro vermiş adam, daha saymakla bitmez demirörenin saçma sapan transferlere harcadığı para, adalı geldi ve getirdiği adamlara ve getirdiği adamlara ödenen paraya bakınca arada ki farkı göremiyormusun yaw?

valla senin gibi adamları gördükçe demirören müstahak bize diyorum.

hala kalkmış mendes diyorsun
aynı mendesin real madrid de 5 , a.madrid de 6 futbolcusu var.

en basitinden fernandes gibi bir adamı 2.5 milyon euroya aldık yahu, tabata 8 milyon diyorum... ayrıca demirörenin getirdiği adamları teknik direktörleri göndermek için ödediğimiz paranın haddi hesabı yok be.

bak gece gece sinir sinir oldum , adam demiröreni savunacak nerdeyse!

hadı geçtim trasnferleri felan

yahu adam kendı taraftarını dövdürdü,
adam saçma sapan açıklamalarla beşiktaşın adını yerin dibine soktu,
kazandığı kupayı ulusoy denen adamın evine götürdü,
bir gün söylediğinin arkasında durumadı ertesi gün tükürdüğü yaladı.

bıraktım ben yaptığı transfer yanlışlarını borçlarını felan,
beşiktaşın şerefini yerin dibine soktu bu adam yahu.

defolsun gitsin nereye gidecekse, zaten ordanda kovulacaktır en kısa sürede , sonra gider babasının yanına.
Sosyal ağlarda paylaş

2008-2009 Serdal Adalı yok Beşiktaş şampiyon tamamladı.
2009-2010 Serdal Adalı sezon ortasında geldi Beşiktaş 4. tamamladı.
2010-2011 Serdal Adalı takımda aktif çalıştı muhteşem transferler yaptı sezonu liderin 28 puan gerisinde 5. bitirmiş, bununla beraber takımı şike skandalının içine çeken isim olarak göze battı.
2011-2012 sezonunun içindeyiz, yine Serdal'ın temelini attığı Beşiktaş'ı izliyoruz ve şuan liderin 14(11) puan gerisinde Beşiktaş.

bide bu var
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

Almeida 8 milyon euro
q7 15 milyon euro
simao 7 milyon euro
fernandes 10 milyon euro
guti 4 milyon euro

44 milyon euro

fernandes hariç hangisi para eder ? bumu transfer politikası

aslfjaklşdşaslkdlaşkflşakdfa
sen bunları trollemek için mi yapıyorsun, adam yıllık futbolcuya ödenen paraları da toplamış toplam maliyetini yazmış yanı daha fernandesın almadığı parayıda yazmısın oraya q7 nınde

sen bunu bu şekilde hesaplıyorsan bir fenerin gs yaptığı transferleri hesapla bakalım kaç para çıkacak.

yada demirörenin bunlardan önce yaptığı transfelerin bonservislerini + futbolcuya ödenecek toplam parayı + bunları gönderirken ödenen tazminatları, bir bunları hesapla bak bakalım ne çıkıyor karşına sonra gider adalının boynuna sarılırsın.

diyorum ya senin gibilerine demirören gibi başkan müstahak allah akıl fikir sana. daha fazla sinirlenmeden yatayım ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

2008-2009 Serdal Adalı yok Beşiktaş şampiyon tamamladı.
2009-2010 Serdal Adalı sezon ortasında geldi Beşiktaş 4. tamamladı.
2010-2011 Serdal Adalı takımda aktif çalıştı muhteşem transferler yaptı sezonu liderin 28 puan gerisinde 5. bitirmiş, bununla beraber takımı şike skandalının içine çeken isim olarak göze battı.
2011-2012 sezonunun içindeyiz, yine Serdal'ın temelini attığı Beşiktaş'ı izliyoruz ve şuan liderin 14(11) puan gerisinde Beşiktaş.

bide bu var

adajklfjakln adam beşiktaşın şu anki durumunu adalıya bağladı resmen , vah canım demirören in kıymetini bilemişiz biz, hep adalı yapmış

yok gerçekten trollemek için yapıyor heralde
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

vermediğin para ne ya ? sen garanti para anlaşıyosun 4 yıl verceksin seve seve verme bak 2 katını nasıl verdiriyorlar .

bende yatıyorum

yahu belki sattın adamı hastamısın sen ya?

böyle maliyetmi hesaplanır, kasandan para çıkmadan para çıkmış gibi hesaplıyor adam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Abi PZero mantıksız konuşmuyor yav. İlk defa bir tezi düzgün düzgün savunduğunu gördüm. Doğrudur, yanlıştır ama YD'yi savunmamış zaten. Serdar Adalı'nın da bir olayı yok aslındaya getirmiş ki haklı olabilir veya haksız olabilir. Ama tutumunu tebrik ettim şu an..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de basit bir şey söylüyorum adalıdan önceki beşiktaşa ve harcanan paralara bak sonrasında onun gelmesi ile harcanan paralara bak diyorum, hatta parasını geçtim demirören in en azından çenesi kapanmıştı ortalarda yoktu adam,

adalı bir gitti yine fırladı ortaya abuk sabuk konuşmaya davranmaya başladı,

hala demirören için gelen gideni aratır diyebilen bir adam varsa aklından şüphe ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

En basiti
Serdal Adalı varken gelen oyunculara bak
Serdal Adalı içeri girdikten sonra gelenlere bak
Edu,Alves (%50 si 3.5m olan süper yetenek), Sidnei

Ayrıca Egemen ve Bebe ile daha önceden anlaşıldığı düşünülürse, Demirörenin yukarıdaki üçlü içerisinden yararlı bir transferi var mıdır acaba?

8 senede saçtığı paranın haddi hesabı yok, zaten bir şekilde kendi cebine çalışmadığına inanmıyorum. Zapo Sivok a 500 bin e almamış gidip 1 sonraki dönem 5 er milyon ödenmiş. Bütün Fifalık olduğumuz kişilere olan davalar bir bir kaybediliyor. En önemlisi seçim kozu olarak kullandığı Del B. ye bile tazminatı direk klube yazdı. Bütün hataları klüp üstünde. Stad konusunda gelişme yok, duran varlıklara ek olarak çivi bile çakılmadı , bütün gelirler kaçar yıllığına ipotekli. Bu adamı savunuyorsanız siz bjkli felan değilsiniz, herif borç için duran varlıkları kendine devreder yakında =) Bir o eksik kaldı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

en büyük bomba aday olmak için beşiktaşdan istifa etmesi lazım, sonrasında tff başkanı seçilmez ise işte o zaman gel gör sen bayramı,

ama zaten seçilse bile çok durumaz orda demirören.bir kaç defa uefa ile toplantıya girsin, uefa alın lan bu manyağı başkanlıktan yoksa hepinizin futbol oynamasını yasaklarım der.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bugun fenerbahcemiz diyen demirören yarın tff başkanı olduğunda başka konuşabilir, yani biz alışığız onun böyle dönüşlerine , dün gerekirse hiçbirimiz avrupaya gitmeyiz, uefa ya karşı dururuz diyen adam , başkan olduktan sonra valla arkadaşlar yapacak bir şey yok sizi düşürüyorum da diyebilir.

ayrıca bazıları bu olayın arkasında da cemaat olduğuna yönelik iddaalar var, demiröreni gönderip feneri kurtarıp aziz e ceza verdirip, beşiktaş ve fenerin başına cemaatten adamların geçeceğini bir anda 2 kulübün ele geçireleceği konuşuluyor. ayrıca tff başkanı demirören de cemaat den destek alacak tff de cemaatin eline geçecekmiş.

bakalım murat aksu aday olacakmı.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

tinu said:

ayrıca bazıları bu olayın arkasında da cemaat olduğuna yönelik iddaalar var, demiröreni gönderip feneri kurtarıp aziz e ceza verdirip, beşiktaş ve fenerin başına cemaatten adamların geçeceğini

http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/ebebe.gif

:))) sırada gs var siz daha uyuyun , ne cemaatmiş bu ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...