forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 milangazımız hayırlı olsun http://inciswf.com/144580122288446_32505.swf uefa er geç tokatı vuracak nasıl olsa hiç bekleyemem fenerbahçemizin küme düşmesini
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 EricCantona said: Afedersin de suçlu TFF çıkarsa Aydınlar öder o parayı, benim verdiğim ligtv parası değil. Şike yapmış takıma tazminat ödenirse yakarım o federasyon binasını. abi şimdi burda herkes düşürün, uefa'ya yollamayın diye bastırırken iyiydi. fenerin haklı çıkma ihtimali olunca herkes 180 derece döndü bi anda :D fener haklı demiyorum bu arada, ben de şike yaptığına inanıyorum hala.
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 İyi de ne alaka, bana göre hala küme düşürülmeli, ilk günde küme düşmeliydi. Şampiyonlar Ligine gitmiş gitmemiş banane, onun kararını tek başına alan MAA, bedelini de o ödeyecek. Oldu olucak Demirören de seneye Beşiktaş'ı Uefa'ya yollamayıp istifa etsin sonra 500 milyon dolar tazminat ödesinler...
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 fenerbahçe'nin cas'a açtığı davanın ne olduğunu hala kavramadan mesaj yazmayın mümkünse. fenerbahçe ŞİKE YAPMADIM diye kağıt imzalıyor, federasyon "evet yapmadın demek ki düşürmüyorum" diyor, daha sonra "dur lan emin olamadım belki yapmışsındır" diyip cl'ye yollamıyor. fenerbahçe'de bundan doğan kayıpları için dava açıyor. kapiş ? bu arada fenerbahçe taraftarı'ndan twitterlarda davanızı geri çekmeyin şeklinde trending topic yaratma amacı var. 45 milyonumuzu alıp uyuma niyetimiz yok yani. 45 milyonumuzu davayı kazanarak alacaz.
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 aquila said: taraflar mahkeme disinda anlasabilir, tff'nin davayi kazanip kazanmicani bilmesi lazim, yoksa yalan olur. adam gibi avukat tutsunlar.bu doğru işte. iş böyle olabilir. fenerbahçe'nin zaten kazanacağını görüp, dava falan bu işi uzatmayalım, uluslararası itibarımız 0'dan eksiye inmesin diyip dava dışı anlaşmaya gidebilirler.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 galatasaray taraftarinin sene basndan beri sergiledigi tutum acaba ultra(!) adalet duygularndan (?) mi yoksa fener 1-2 sene ortalarda olmasn kafasndan mi anlayamadm.. su 45m olaynda bile bu kadar olayi baska yerlere cekme niyeti fln filan
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 tff'nin suçu şampiyonlar ligi olayı değil spor hukuku açısından uygulamayı bir türlü yapmamak oldu. kamera önünde bizi düşürün diyen ali koç, telefonlarda bizi düşürme memedali banka borçlarım var ben ne yaparım idare et beni memedali batarim yoksa bankalar kapida diyen bir ozaydinli... fener şampiyonlar liginden atılırken etik kurulu raporu sunulmuştu diye hatırlıyorum ve o raporda 5 maç şike 3 maç teşvik ve 3-5 tane de tamamlanmamış girişim kanaati olduğu yazıyordu. ve ortada da %1 bile ihtimal varsa cezalandırın diyen futbolun patronu bir kurum var. (neden söylüyorum bu sıfır toleransı, şundan. hep deniyor o klasörler yarımdı, etik kurulu raporu da değişebilirdi. evet doğru. değişirdi ve daha da genişleyebilirdi rapor. yeni takımlar girerdi, ama ortada sıfır tolerans varken 10'a yakın şüpheli maçı olan fener yeni raporda aklanacaktı demeye getiren vebalı bir medya olunca lafı başka yerinden anlamaya çok meraklıyız). neyse. sonuç olarak cas davasında haksız atıldı iseniz çıkar çatır çatır kazanırsınız. ben de bunu soruyorum bu noktada. hem hukuki açıdan masaya yumruğu vurup parayı almak ve ben haklıymışım demek varken tff'den rüşvet alıp davayı geri çekmek ne oluyor çözemedim. :) edit: galatasaray'in tutumuna gelince; Galatasaray bu konuda politically correct olayım derken sadece politically oldu. Bütün meseleyi UEFA'ya kitledi. Bunun, "kupayı verin susarım" diyen ağababadan aslında bir farkı yok. Acı ama bu gerçeği de kabul edemiyorum. Benim başkanım Demirören gibi birini değerlendirirken sadece UEFA kıstaslarından gitmemeliydi. Şimdi UEFA "yaptırım uygulamayacağım" derse, herşeyi kabullenecek miyiz? Bunun Sadri Şener zihniyetinden farkı ne? Hatta bunun, kızı tecavüze uğramış babanın, tecavüz eden herifle kızı evlendirip bir de başlık parası istemekten farkı ne? Birinde başlık parası, diğerinde lig kupası, berikinde yurtdışına çıkış izni... Biz Hagi'ye Rijkard'e sallarken millet ligi tren yapmış, baskıyla hakem atamalarında müdahale olmuş, TFF'yi kulüp kasası gibi kullanıp paralar çekilmiş ve biz de bundan direk olarak etkilenmişken ben bunun da peşinden koşan, bu haklarını arayan, olayı sadece UEFA ve FIFA'ya indirgemeyen tavır beklerdim. Şu anki politikamız doğru ama evet, eksik.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 fener sampiyonlar liginden atılırken ortada daha etık kurulu raporu yoktu fail burada baslıyor, ve sanirm bu yüzden fener davada baya avantajli ki demirören 60-70 koparcaklarna 45e baglayalm ülkemz de daha cok sürünmesn demiş olabilr.. yoksa fenerbahcemiss diyip 45m vercek degil edit: 2.paragrafin o konuda yanls yani masq yamulmuyorsam fener atıldktan 1.5 2 ay sonra etik krulu rapor sundu daha bile gec olabilr
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 tff'yi kulüp kasası olarak kullanmak iddialarda dahi yok yanılmıyorsam. onun dışında üç aşağı beş yukarı 8 aydır aynı şeyleri yazıyoruz zaten. katılıyorum biraz biraz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 CthuLhu said: Ilkokul seviyesi? Rüşvet denen şey de beleş para ama alan malesef şerefsiz oluyor.. bu durumda da siz uefanin peşini bırakın diye rüşvet teklif ediyor adam siz de sevinç yumağı olmuşsunuz.. e haklısınız madem vurun uefanin ağzına..siz bu sene sizi sl'Ye almayarak yenen hakkımızın,adaletin mi pesindesiniz yoksa kolay paranın mi? Paranın pesindeyse koskoca fenerbahçe tekrar ediyorum durum üzücü Masquerade said: 45m euro parayi oyle anlastik diyerek havadan versin oh suyundan da koy demeler... Ağlama Melis:( Eee siz beleşten kaç yüz melyon euroluk stada konarken iyiydi de bizim 45m eurocuğumuz mu dert oldu lol
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 applev0dka said: fener sampiyonlar liginden atılırken ortada daha etık kurulu raporu yoktu fail burada baslıyor http://www.fotomac.com.tr/SuperLig/2011/08/19/etik-kurulunun-raporu-uefada http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-olay-rapordan-bir-bolum 15 Ağustos 2011 http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=13257 24 Ağustos 2011 Nasıl rapor yok? Hala bu yanlışı yapanlar var. Aydınlar savcıyla konuşup attı Feneri. Hayır, kapı gibi rapor vardı ortada. Öte yandan davayı Fenerin kazanması futbolumuzu niye yıpratsın ben orasını anlamadım... Evet, kaybederse davayı şikeli lig damgası üstüne bir de davayı kaybetmek bu damgayı daha netleştirecek ve itibarımız iyice 0'a yaklaşacak ama kazanması bizim elimizi güçlendirir.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 fizban said: aquila said: taraflar mahkeme disinda anlasabilir, tff'nin davayi kazanip kazanmicani bilmesi lazim, yoksa yalan olur. adam gibi avukat tutsunlar.bu doğru işte. iş böyle olabilir. fenerbahçe'nin zaten kazanacağını görüp, dava falan bu işi uzatmayalım, uluslararası itibarımız 0'dan eksiye inmesin diyip dava dışı anlaşmaya gidebilirler. fenerbahce'nin cas'taki davasını kazanacagını onceden kestirdikten sonra futbolumuz neden itibar kaybetsin? cas'a sadece fb mi dava acıyor. itibar davayı geri cekmeyle geri kazanılamaz su saatten sonra.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 "Tatar Ramazan" said: CthuLhu said: Ilkokul seviyesi? Rüşvet denen şey de beleş para ama alan malesef şerefsiz oluyor.. bu durumda da siz uefanin peşini bırakın diye rüşvet teklif ediyor adam siz de sevinç yumağı olmuşsunuz.. e haklısınız madem vurun uefanin ağzına..siz bu sene sizi sl'Ye almayarak yenen hakkımızın,adaletin mi pesindesiniz yoksa kolay paranın mi? Paranın pesindeyse koskoca fenerbahçe tekrar ediyorum durum üzücü Masquerade said: 45m euro parayi oyle anlastik diyerek havadan versin oh suyundan da koy demeler... Ağlama Melis:( Eee siz beleşten kaç yüz melyon euroluk stada konarken iyiydi de bizim 45m eurocuğumuz mu dert oldu lol ayy kıyamam ya
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 "Tatar Ramazan" said: CthuLhu said: Ilkokul seviyesi? Rüşvet denen şey de beleş para ama alan malesef şerefsiz oluyor.. bu durumda da siz uefanin peşini bırakın diye rüşvet teklif ediyor adam siz de sevinç yumağı olmuşsunuz.. e haklısınız madem vurun uefanin ağzına..siz bu sene sizi sl'Ye almayarak yenen hakkımızın,adaletin mi pesindesiniz yoksa kolay paranın mi? Paranın pesindeyse koskoca fenerbahçe tekrar ediyorum durum üzücü Masquerade said: 45m euro parayi oyle anlastik diyerek havadan versin oh suyundan da koy demeler... Ağlama Melis:( Eee siz beleşten kaç yüz melyon euroluk stada konarken iyiydi de bizim 45m eurocuğumuz mu dert oldu lol Loop gelmis yine. Aziz Yıldırım'ın savunması ise yaramıs bu noktada.
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 stada beles kondular demis la, eski sami yen'in degeriyle fenerbahceyi satin alirsin.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 fizban said: fenerbahçe'nin cas'a açtığı davanın ne olduğunu hala kavramadan mesaj yazmayın mümkünse. fenerbahçe ŞİKE YAPMADIM diye kağıt imzalıyor, federasyon "evet yapmadın demek ki düşürmüyorum" diyor, daha sonra "dur lan emin olamadım belki yapmışsındır" diyip cl'ye yollamıyor. fenerbahçe'de bundan doğan kayıpları için dava açıyor. kapiş ? ondan sonra x kafası deyince biz kötü oluyoruz hadi türkiye mahkemeleriie anlarım, 2 milyon doları duruşma salonuna getirtip çantaya sığmıyor ya bunlar diye savunma yapan başkanınız var ama cidden cas tan sonuç alabileceğiniz filan mı sanıyorsunuz adamlar %0,1 ihtimal olan raporu %100 lük raporla bile değiştirdi hukuk olsa trolle tamam da adamların amacı bol para ve fitbol
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 valequenta said: stada beles kondular demis la, eski sami yen'in degeriyle fenerbahceyi satin alirsin. sanki Sami Yen kulübün malıydı değerli olsa noolur, kiraydı işte. o yıkık gecekondudan çıkıp fıstık gibi stada kondunuz beleş işte sonuçta beş kuruş mu çıktı kasadan yoo biz ise alın terimizle gıdım gıdım boğazımızdan artırarak diktik o mabedi!!1!
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 hee alin teri. goruyoruz alin terini. teyallahim.
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ha bu arada fenerbahce'nin de stadyumun tapusuna sahip oldugunu dusunmuyorsun herhalde? orada kiralik olmak zorunda oldugunuzu biliyorsun degil mi? cocugun elinden sekerini alan adam olmak istemem ama gercekler boyle, kiyamams.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 vah vahh kendi kendine gelin güvey olmuşun ama herkes senin kadar olaylardan bihaber değil be bilader. elbette bizimki de kiralık
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 applev0dka said: fener sampiyonlar liginden atılırken ortada daha etık kurulu raporu yoktu fail burada baslıyor, ve sanirm bu yüzden fener davada baya avantajli ki demirören 60-70 koparcaklarna 45e baglayalm ülkemz de daha cok sürünmesn demiş olabilr.. şu hiç demirören stili diil ya :) özellikle parada anlaşılsa yine gider davaya o adam.
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 "Tatar Ramazan" said: valequenta said: stada beles kondular demis la, eski sami yen'in degeriyle fenerbahceyi satin alirsin. sanki Sami Yen kulübün malıydı değerli olsa noolur, kiraydı işte. o yıkık gecekondudan çıkıp fıstık gibi stada kondunuz beleş işte sonuçta beş kuruş mu çıktı kasadan yoo biz ise alın terimizle gıdım gıdım boğazımızdan artırarak diktik o mabedi!!1! Baban mı aldı lan Saraçoğlu'nun arazisini? Sanki dededen miras anasını satayım...
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 oo süper tam kahvehane oldu burası ya.
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bizim başkan sizin başkanı döver dendi mi?
Öne çıkan mesajlar