DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Sonuç olarak 10seneler öncesinden bahsetmeden elimizdekine bakarsak, avrupada ülkemizi temsil eden en başarılı türk takımı BEŞİKTAŞIMIZ.Yani vale nin dediği gibi at gözlüklerini çıkartalım beşiktaşa teşekkür edelim.
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 UEFA kupası bile paslanmıştır bu süreçte sdf
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 abi naptinn !!!! gelcekler simdi kac kac kac kac 1945 yılında ligde ne caktik size diye
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 dublev Dedigin laf dogru olabilir son senelerde en basarili Galatasaray olmadigi kesin, bilemiyorum fb-bjk karsilastirirsan son 10 senede ne sonuc cikar. Ama zaten Avrupa'da dibe vurmusuz, kotunun iyisi durumunda besiktas son 10 senedir. bu da ovunulecek bir sey tabi besiktaslilar icin. Galatasaray'a oranla daha basarili olmak herhangi birseyde, herhangi bir Turk takimi icin basaridir. malum.
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ozellikle 10 seneyi degerlendirdiginin de altini cizmek isterim. hani 1-2 sene daha eklesen soyle bir son 12 sene son 15 sene yada tarihimiz boyunca desen baya bir devede pire kalirsiniz o yuzden onermeni dogru buldum dubleve. neyse hayirli olsun demiroren TFF. konu sapti iyice. bu pazar guzelce konusuruz. 1945 i de konsuuruz 2012 yi de konusuruz.
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 olm bu kadar zorunuza gitesin lan işte :) gelecekten bu yüne türkiyenin en başarılı takımıyız işte kabullenin. Farkedermi 5 - 10 sene. Siz 10 seneye bakarsanız bizde 20 seneye olay uzar gider. Sen genele bak uzun vadeye tamamına kim ne yapmış en etmiş
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 England Ipswich Town 1 0 1981 son 30 seneye bakarsak en başarlı ingilz takımıyız diye geziyormudur bu adamlar merak ediyorum.. bence tek biz türklerde var bu
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 10 sene sonraki gs'li kafasi trust me
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Ipswich Town'dan daha iyisini yapan olmadi diyorsun sen yani Ingiliz takimi? Kurabildigin baglanti bu mu, lutfen bu olmadigini soyle. Benim atladigim bir yer olmus olsun. Yoksa yazdigim butun mesajlari vakit kaybi olarak gorucem.
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Zoruna gitmesin demiştim :) hala gidiyor. Eğer sizi başarı dediğiniz turkiye liginde 3 4 tane şampiyonluksa. O zaman avrupada başarı şöyle böyle demeyin :)
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 valequenta said: Ipswich Town'dan daha iyisini yapan olmadi diyorsun sen yani Ingiliz takimi? Kurabildigin baglanti bu mu, lutfen bu olmadigini soyle. Benim atladigim bir yer olmus olsun. Yoksa yazdigim butun mesajlari vakit kaybi olarak gorucem. evet öyle dedim yaşım da 6 :D sunu belirtmek istedim ben orda sizin anlayabilcegnzi dusundum ama yanıldm pardon ispwich town taraftari cıkıp da,hiç kupa almamıs everton'dan daha basariliyz diyebilr mi ? biz 30 yıl önce avrupa kupasi getirdk bu ülkeye ama simdi 3. ligdeyiz siz 10 senedir premier ligdesinz son sezonlarn %90ında avrupadasnz ama biz yinede en basarilyz sizden basarılıyz diyebilr mi demek istedim.. sen direk oowww adam ispwich manu'dan arsenal'den büyük dedi diye algıladin tebrikler :D P.s: demek istedgim o kadar acıkkı o postta aslında,hala kıvırma cabalarnda olmayan biri için kabak gibi ortada
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 applev0dka said: valequenta said: Ipswich Town'dan daha iyisini yapan olmadi diyorsun sen yani Ingiliz takimi? Kurabildigin baglanti bu mu, lutfen bu olmadigini soyle. Benim atladigim bir yer olmus olsun. Yoksa yazdigim butun mesajlari vakit kaybi olarak gorucem. evet öyle dedim yaşım da 6 :D sunu belirtmek istedim ben orda sizin anlayabilcegnzi dusundum ama yanıldm pardon ispwich town taraftari cıkıp da,hiç kupa almamıs everton'dan daha basariliyz diyebilr mi ? biz 30 yıl önce avrupa kupasi getirdk bu ülkeye ama simdi 3. ligdeyiz siz 10 senedir premier ligdesinz son sezonlarn %90ında avrupadasnz ama biz yinede en basarilyz sizden basarılıyz diyebilr mi demek istedim.. sen direk oowww adam ispwich manu'dan arsenal'den büyük dedi diye algıladin tebrikler :D iyi de ben basindan beri diyorum. besiktas ile galatasaray'in basarisi karsilastirmam ki ben avrupa'da. ayri sikletlerdeyiz zaten bunu bir zahmet sende kabul et neyi iddia ediyorsun ki? ben son 7-8 senelik doneme bakarsan -sirf seni mutlu etmek icin o doneme bakiyorum- besiktas galatasaray'dan avrupa da daha basarilidir ama yine de basarisizdir diyorum. ve ben gs-bjk farkli sikletlerde derken uefa kupasini baz almiyorum sadece, o da tabi ki cok onemli bir etken ancak tek cikis noktam o degil. lutfen bir besiktasli olarak bana avrupa basarilarindan bahsetme. cok bos konusmalar donuyor. p.s: ayrica verdigin ornekler cok uc nokta, biri bilmem kac 30 sene once almis uefa ( sen hayatta yokken) biri 10 sene once almis ( sen dunyada ne olup bittiginin farkindayken); birinde ipswich 3. ligde, digerinde galatasaray 3-4 sene once avrupaya katilmis ve atl madrid hakem faciasi yuzunden ceyrek final elenmis, - ben besiktas galatasaraydan son 7-8 senede daha basarili oldugunu kabul ederken gercekten basarili oldugu icin kabul etmiyorum, bir iki mac fazladan galibiyeti vardir, daha fazla sure uefada kalmistir vs diye kabul ediyorum.
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 vatana millete, hayırlı uğurlu olsun imzam çok güzel oldu
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bu hikayede Ipswich Town galatasaray, arsenal de bjk mi şimdi.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Keh keh beter olun =P biz zaten bundan daha kötü bir duruma gelemeyizde, bu adam TFF başında diğer klüplerde maddi manevi bizim seviyemize inecekler >:D< Birde AHAHAH adam havaya girmiş bile yalaka! Demirören çıkışta yaptığı açıklamada "Allah hepimize yardımcı olsun. Sadece Süper Lig değil diğer liglerin de desteğiyle bir yere gelmek istiyoruz. Türk futbolunun sorunlarını çözmek için yola çıktık. Eğer genel kurul bizleri takdir ederse G.Sarayımız, Bursamız gibi büyük takımların da başkanı olarak yola çıkacağız" dedi.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 TMFF Türkiye Milangaz Futbol Federasyonu
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Darksun said: KURTULUYORUZZZZZZZZZ!!!!! (:D
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Darksun said: Keh keh beter olun =P biz zaten bundan daha kötü bir duruma gelemeyizde, bu adam TFF başında diğer klüplerde maddi manevi bizim seviyemize inecekler >:D< Birde AHAHAH adam havaya girmiş bile yalaka! Demirören çıkışta yaptığı açıklamada "Allah hepimize yardımcı olsun. Sadece Süper Lig değil diğer liglerin de desteğiyle bir yere gelmek istiyoruz. Türk futbolunun sorunlarını çözmek için yola çıktık. Eğer genel kurul bizleri takdir ederse G.Sarayımız, Bursamız gibi büyük takımların da başkanı olarak yola çıkacağız" dedi.Galatasaray'ın adını ağzına almasın şu utanmaz adam
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/418697_354734481214158_193141957373412_1119050_319622960_n.jpg
khala Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bazı arkadaşlar istikrardan bahsetmiş, tek senelik başarı olduğunu söylemiş. Bu onlara gelsin.
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 "uefa, yıldırım demirören'in tff başkanı seçilmesi halinde, türkiye'ye yönelik başka bir yaptırıma gerek kalmayabileceğini açıkladı..." yine beşiktaşın hakkı yendi arkadaş
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bune lan 1 tane aday bile çıkmaz dedik 21 tane aday çıktı.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 http://4.bp.blogspot.com/_ECOxxS9ycAI/SjYIbA_HCuI/AAAAAAAAAkU/Fho66ClKV84/s400/20090530_yildirim_demiroren_4.jpg BUNA MI OY VERMİCEZ
Öne çıkan mesajlar