Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asosyal Asım


speedy21

Öne çıkan mesajlar

şut çek diyen adam olmamış, o sahnedeki kız da çok amatör trip atmış. giriş soundtrackleri muhteşemdi kim ayarladıysa rep ama sonunu beğenmedim. bitişte giren müziğin sesi biraz fazla çıkardan yola çıkmışsınız galiba ama solonun sesi falan çok yüksek geldi.

çok daha güzel geçmişten öç alma işi çıkabileceğini hissetmiştim ki o son öyle olmadı. bi de dolmuşta ses kısılması fazla klişeleşti artık :)

kamera açıları çok güzel flashbacklerde

7/10
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sesler sıkıntılı, düzeltebilirseniz daha rahat izlenir. zoomları keşke çekim esnasında yapsaymışsınız, saçma sapan duruyor ama mesela bu sayede dolmuştaki kadın olduğundan daha komik gözükmüş. sahneler arası geçiş efektleri bir noktadan sonra beyin yoruyor, başta iyi fikir gibi gelmiş ama olmamış o geçişler. giriş kısmı baya komik filmin ya, forever alone'a baya güldüm. dolmuşta içsel bikbikler olmasa daha mı iyi olurdu diye düşündüm ama bilemedim. elinize sağlık genjler.
bir de sonu yakışmamış, film komik, son alakasız olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başarılı olmus. Sonuna kadar izlettirdi. Müzikler özellikle iyi olmus Tebrik ettim öncelikle.
Daha iyi olması için;
1. Cekim hangi ekipmanla yapilmis bir fikrim yok ama en azından DSLR+geniş focal aralıklı bir lensle yapılsa komposizyon daha net daha toplu olurdu diye düşünüyorum.Bu şekilde frame içindeki her alan aynı netlikte oldugu için biraz daginik oluyor.
2.Cam slider kullanilsa özellikle sokak cekimlerinde daha güzel olurmus.
3. Konusma sesleri biraz zayıf mikrofon kullanilmamis sanirim.
4. Ara gecisler biraz daha smooth olabilirmis.

Bunlarin disinda sahneleri cekerken ifadeler için yakım cekim yapsanız bence daha hos olurmus. Örnek olarak ana karakterin soyunma odasından ciktigi, kızın verdiği tepki anı falan hepsi bir acidan, herseyi kapsayacak sekilde degilde yüz ifadeleri cekilseymis mesela daha hos olur gibi geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...