speedy21 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bir süredir uğraştığımız kısa filmimizi bitirdik sonunda yorumlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gece gece pastalı börekli film olmuya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gayet hoş gayet güzel ellerinize sağlık. kaldı ki şu kadarını diyorum şayet 2 seçim yapmam gerekse fetih mi bumu deseler ahanda yemin olsun bu derim. fetihten iyi hatta baya iyi gayet iyi reklendirmeler başarılı kurgu iyi belki karakterler biraz zayıf ama ne beklemek gerekiyor ki. ben beğendim. go head! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 şut çek diyen adam olmamış, o sahnedeki kız da çok amatör trip atmış. giriş soundtrackleri muhteşemdi kim ayarladıysa rep ama sonunu beğenmedim. bitişte giren müziğin sesi biraz fazla çıkardan yola çıkmışsınız galiba ama solonun sesi falan çok yüksek geldi. çok daha güzel geçmişten öç alma işi çıkabileceğini hissetmiştim ki o son öyle olmadı. bi de dolmuşta ses kısılması fazla klişeleşti artık :) kamera açıları çok güzel flashbacklerde 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sesler sıkıntılı, düzeltebilirseniz daha rahat izlenir. zoomları keşke çekim esnasında yapsaymışsınız, saçma sapan duruyor ama mesela bu sayede dolmuştaki kadın olduğundan daha komik gözükmüş. sahneler arası geçiş efektleri bir noktadan sonra beyin yoruyor, başta iyi fikir gibi gelmiş ama olmamış o geçişler. giriş kısmı baya komik filmin ya, forever alone'a baya güldüm. dolmuşta içsel bikbikler olmasa daha mı iyi olurdu diye düşündüm ama bilemedim. elinize sağlık genjler. bir de sonu yakışmamış, film komik, son alakasız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 eğlenceli olmuş ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 biliyosan daha iyisini sen yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 idare ederin üstünde baya bi iki oynama yapsanız sonuna özellikle daha iyi olur Eskişehir la bi de orası tanıdım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Başarılı olmus. Sonuna kadar izlettirdi. Müzikler özellikle iyi olmus Tebrik ettim öncelikle. Daha iyi olması için; 1. Cekim hangi ekipmanla yapilmis bir fikrim yok ama en azından DSLR+geniş focal aralıklı bir lensle yapılsa komposizyon daha net daha toplu olurdu diye düşünüyorum.Bu şekilde frame içindeki her alan aynı netlikte oldugu için biraz daginik oluyor. 2.Cam slider kullanilsa özellikle sokak cekimlerinde daha güzel olurmus. 3. Konusma sesleri biraz zayıf mikrofon kullanilmamis sanirim. 4. Ara gecisler biraz daha smooth olabilirmis. Bunlarin disinda sahneleri cekerken ifadeler için yakım cekim yapsanız bence daha hos olurmus. Örnek olarak ana karakterin soyunma odasından ciktigi, kızın verdiği tepki anı falan hepsi bir acidan, herseyi kapsayacak sekilde degilde yüz ifadeleri cekilseymis mesela daha hos olur gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 başarılı eskişehirdemi çektiniz filmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Leziz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ahuaua otobüs sahnesi aynı ben lan kaptan mı desem sağda inebilirmiyim mi desem müsait bir yerde mi desem sıkmadan izlettirdi, çokiyi olmuş çoktagüzel olmuş. tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 oha süpermiş ayrıca oha aynısı ben lağn T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sıkılmadan izledim fakat asım piskonun odasından çıktıktan sonraki sonu tahmin ettim ayrıca 07:54 deki ayak 44 numara onu düzeltmek lağzım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ahahhahah ron beraberiz beriz eriz riz riz riz cihangirde bir ev ve batu geldi direk aklıma ron ron ron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 güzel olmuş tebrikler. Eskişehir'de geçtiği için 10 puan verirken Esogü'lü olduğun için 2 puan kırıyor ve 8 puanla seni finalde görmek üzere uğurluyoruz. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Yalnız asımı oynayan karakterin hakkını veriyor tipiyle, koşuşuyla tam loser :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Baya güzel ve eğlenceli olmuş. Zaten ne iş yaparsan yap böyle başlar. Üstüne koya koya geliştirirsiniz. Eleştrilcek yerler var tabi ki olmasının nedeni ise başarılı bir çalışma yapmış olmanız. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 hehe beğendim. bi kaç oyunculuk problemi filan vardı ama amatör bir yapım için genel olarak başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gayet başarılı buldum ben de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 hahhash güzel olmuş samimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 güzel ve samimi. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar