SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Açıldı mı bilmiyorum, arattım bikaç şey ama çıkmadı. http://www.youtube.com/watch?v=fMBPZtOXiTo&feature=share 0:42'ye bakın ahahasdasgfrwtwfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ahaha allahsizlara bak oyle tanitim mi cekilir hakaret gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 deniz olmayan yerlerde yaşayanlarımız haricinde hangimiz denize işemedik ki iki bira içtikten sonra ohşş süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ben işemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 galiba tanıtım değil bu. dutch bilmem de almanca bildiğimden anladığım kadarıyla trabzon'un takım teknik tıraktörüyle ilgili bi program... adam hollandalı mı? bilmiorm onu da. futbol bilmez ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ben de işemedim. Ancak denizin içindeysem ve hızlı bir şekilde yüzüyorsam denizin tuzluluk oranını ayarlamak amacıyla bi ekleme yapmışımdır ama onun haricinde böyle ayakta, ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 benim bildigim senol gunes trabzonlu, baska senol gunes varsa hollandali bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 araya iki mesaj girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 auhauhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Cystein said: galiba tanıtım değil bu. dutch bilmem de almanca bildiğimden anladığım kadarıyla trabzon'un takım teknik tıraktörüyle ilgili bi program... adam hollandalı mı? bilmiorm onu da. futbol bilmez ben tıraktör derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 tıraktör ne lan ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 beckamım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ahaha komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 lan yorumlar çoğiyi "denizaltı belgeseline bakıyordum nereye geldim amk" said: asdghjkhkjkhgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 siz Trabzondan ne bekliyorsunuz ki hepsi böyle bunların köy gibi şişirilmiş şehir, gecekondu gibi bi stat, Şirinevler Küçükçekmece falan çok daha medeni Trabzondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 knox said: lan yorumlar çoğiyi "denizaltı belgeseline bakıyordum nereye geldim amk" said: asdghjkhkjkhgfds abi baydı bu espri ya. öğğkk artık yani. iyi ki adamın biri arifin mençıstıra attığı golü ararken songül karlının frikik videosuna denk gelmiş. yanlış anlama lafım sana değil. şu yorumları yapan şahıslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 "hayırlı olsun kardeş kotalı mı aldın" dan 10 kat daha kaliteli o espri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 0.32 ssdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Novichok said: "hayırlı olsun kardeş kotalı mı aldın" dan 10 kat daha kaliteli o espri sdf abi espri kaliteli kötü demedim ki. sadece too mainstreamed oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yahu avrupa'da dışarda işeyen yok mu sanıyonuz nedir. burdakinin 10 katı vardır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 venedik miydi neresiydi millet hep sokağa işiyormuş gece alkol alıp alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 dışarı işemek kadar güzel birşey var mı ya erkek adamın olmazsa olmazıdır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Cystein said: galiba tanıtım değil bu. dutch bilmem de almanca bildiğimden anladığım kadarıyla trabzon'un takım teknik tıraktörüyle ilgili bi program... adam hollandalı mı? bilmiorm onu da. futbol bilmez benyok alakasız tahmin olmuş. şehirden ve trabzonspordan bahsediyo şu kadar kupa şampiyonluk şöyle böyle deyü. ama amcanın iş bitince irkilmesi falan olaya belgesel tadında gerçekçilik katmış. ağır röntgenciymiş ama adamlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kozalak said: venedik miydi neresiydi millet hep sokağa işiyormuş gece alkol alıp alıp.amsterdam sırf gece değil 24 saat sokakta açık pisuvar var zaten dsfds döndüğümde 20 gün burnumda sidik kokusuyla dolaştım sinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 SPectre88 said: siz Trabzondan ne bekliyorsunuz ki hepsi böyle bunların köy gibi şişirilmiş şehir, gecekondu gibi bi stat, Şirinevler Küçükçekmece falan çok daha medeni Trabzondan :) Samsunlu musun Spectre88 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar