Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSV TV Trabzon Tanıtımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
galiba tanıtım değil bu. dutch bilmem de almanca bildiğimden anladığım kadarıyla trabzon'un takım teknik tıraktörüyle ilgili bi program... adam hollandalı mı? bilmiorm onu da. futbol bilmez ben
Mesaj tarihi:
Ben de işemedim.

Ancak denizin içindeysem ve hızlı bir şekilde yüzüyorsam denizin tuzluluk oranını ayarlamak amacıyla bi ekleme yapmışımdır ama onun haricinde böyle ayakta, ı-ıh.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

galiba tanıtım değil bu. dutch bilmem de almanca bildiğimden anladığım kadarıyla trabzon'un takım teknik tıraktörüyle ilgili bi program... adam hollandalı mı? bilmiorm onu da. futbol bilmez ben

tıraktör derken ?
Mesaj tarihi:
knox said:

lan yorumlar çoğiyi

"denizaltı belgeseline bakıyordum nereye geldim amk" said:

asdghjkhkjkhgfds

abi baydı bu espri ya. öğğkk artık yani. iyi ki adamın biri arifin mençıstıra attığı golü ararken songül karlının frikik videosuna denk gelmiş. yanlış anlama lafım sana değil. şu yorumları yapan şahıslara.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

yok alakasız tahmin olmuş. şehirden ve trabzonspordan bahsediyo şu kadar kupa şampiyonluk şöyle böyle deyü.

ama amcanın iş bitince irkilmesi falan olaya belgesel tadında gerçekçilik katmış. ağır röntgenciymiş ama adamlar da.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

venedik miydi neresiydi millet hep sokağa işiyormuş gece alkol alıp alıp.
amsterdam

sırf gece değil 24 saat sokakta açık pisuvar var zaten dsfds

döndüğümde 20 gün burnumda sidik kokusuyla dolaştım sinmiş
Mesaj tarihi:
SPectre88 said:

siz Trabzondan ne bekliyorsunuz ki hepsi böyle bunların köy gibi şişirilmiş şehir, gecekondu gibi bi stat, Şirinevler Küçükçekmece falan çok daha medeni Trabzondan :)

Samsunlu musun Spectre88 :D
  • Yeni Oluştur...