iarwain Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mina said: Buna bir de "Lortum gp plzzz" eklersen tam olur.. adam cahil işte ya uo frp si yapmamış hiç adsad hayır oyunda begging skilide var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yok ama 50 begging kız karakter açıp 'lordum kurtarın namusuma göz diktiler, annemi harrassladılar' vs dedinmi direk koşuyolardı. gerçi begging e gerek yok bunu yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 En yakın arkadaşım (mmo oynamazdı hiç) 2-3 sene önce bana gelip "metin2 diye bi oyuna başladık şirketten 2-3 kişi, gelsene" dedi. Ben de kendisini aklı selim bir insan olarak WoW'a davet ettim. Neyse o orada takıldı falan arada muhabbet ediyoruz. Ben "metin2'yi bırakıcam" dedi bi zaman sonra. Para yetiştiremez olmuş. Ne kadar harcıyosun dediğimimde "Bu ay mesela 350 tl gitti" deyince kendimi bi' yerlerden atasım geldi. Kabul, bir oyuna ayda bu kadar para vermek kendi mallığı ama mmo'nun (Ne kadar dandik olursa olsun) amacının ne olduğunu hepimiz biliyoruz. "Item topla daha iyi ol". P2P oyunlar sana oyun içinde ihtiyacın olabilecek herşeyi sunuyorlar. F2P oyunlarda güçlü olmak için shop'tan bişeyler alman zorunluluk haline geliyor. Bugün standart bir mmo'ya (WoW, Rift, SWTOR vs..) TL bazında aylık 25-30 lira gibi bi' ücret ödüyoruz ortalama. İşimize yarayan, bizi daha güçlü kılan vs. her türlü itemi oyun içinde elde edebiliyoruz. F2P bir oyunda sanmıyorum ki bir item 20 kuruş olsun. En az bi 10 TL'si vardır. Ben P2P oyunda diyelim endgame'de ayda 4-5 tane yeni item, 1 tane mount ediniyorum uğraşarak. F2P'de bunları yapmak için en az 70-80 TL ödemek gerekiyor diye tahmin ediyorum. Herşeyi geçtim (oyunun dandikliği, çakmalığı, çoluk çocuk olayını vb.); sırf bunun için bile F2P oyunlara ağır bir önyargım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 birgün çok zengin olacağım hayali hala devam ediyorsa. aha işte bu adamlar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Guildwars 2 F2p olacaaaamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar