Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Mersin İ. Yurdu - Galatasaray @ 20:00 / 17.02.12

Red

Öne çıkan mesajlar

sabriyi savunmayın, adam sahalara döndüğü maç kayıpla başladık, yetenekli olsa bile kafası basmıyor ekmek beyinli işte

bugünkü galibiyet güven dolu bir galibiyet değildi "galibiyet olsun da.." diye düşünmek günü kurtarmaktır yarını ötelemekten daha fazlası değil

ayhan bu sene bırakıyormuş, iyi bırkasın, alternatifi bulunur bulunmaz da sabri gönderilsin

ha daha da kötü olursa çıkıp sabrinin yerine ben oynayacağım, en kötü ben de koşup topu dağa taşa atarım ama sabrinin aldığının 1/4 üne yaparım aynı işi
Sosyal ağlarda paylaş

puan durumuna bi baktım da 60 olmuşuz, 7 maç kalmış. hepsini kazansak 81 puan oluyoruz anca.

şimdi takıma baksan başarılı bir grafikte, fakat yanlış hatırlamıyorsam eric gerets reyis 83 puanla şampiyon yapmıştı bizi, öyle aklımda kalmış. sen neymişsin be eric baba diyorum saygılar burdan kendisine.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayhan'ın aslında Barış ve Sarp'ın yanında ismi geçmesi ayıp.

Onlara göre 2-3 gömlek üstün bi adam. Ve GS'de ilk 11 olmasa da rotasyonda oynayabilecek bir adamdı. Yanında iyi adamlar varsa çok sırıtmazdı ama yanındakiler sarp ve barış olunca o da güme gitti arada.

Gençliğinde hele gayet iyiydi de işte yedek kala kala köreldi iyice zamanla.
Sosyal ağlarda paylaş

- Dün maçın ilk dakikalarında resmen ezici bir takım gördük, Elmander bana göre bu takımın en önemli oyuncusu, sakatlandığı dakikalarda golü bulmamız cidden büyük bir şans yoksa maç zora girebilirdi.

- Rakip 10 kişi kaldıktan sonra yaşanan rehavetin açıklaması yok, keza golü bulduktan sonraki 10 dakikada Lig Tv istatistik koydu topla oynamada %80 Mersin öndeydi. Galatasaray ilk golü bulduğu an ikinci için daha da iştahla saldıran bir takım olmalı, hücum futboluyla, presle varolmuş bir sistemle oynuyoruz sonuç olarak.

- Eboue dün biraz tutuktu ofansif anlamda, alıştığımız bindirmeleri Beşiktaş'ın zayıf beklerine karşı bekliyoruz. Ama en azından alıştığımız defans 4lüsüne dönmek güzel

- Muslera'ya çoğu maç top gelmiyor bu sezon, bu açıdan takım ilerideyken Ujfalusi şut falan çalıştırsın. Adam çok soğuk kalıyor jsdfj

- Ben Yahia çok solid adam, Melo'nun yokluğunda orta saha sıkıntıya girer dedim ama yerli Busquets Ceyhun dün umduğumdan iyiydi. Hiç sırıtmadı ilk 11'de. Aslında Trabzon ve milli takımda birçok maça çıkmış adama da youngster muamelesi göstermek yanlış. Gözü kapalı güvenmemiz gereken bir adam ama Melo-Selçuk hattı biyonik olduğu için kart cezaları dışında sıra gelmedi

- Lütfen Grande'nin, Aydın'ı kazanmak için taraftar yanımızda olsun, bir genci daha kazanalım lafları şaka olsun.

- Emre Çolak'ın üç tane net pozisyon yaratan pası vardı ki bu maç için en akılda kalıcı şey o oldu.

- Engin sakatlanana kadar müthiş oynadı, ilk golde etrafında 4-5 Mersinli varken Necati'ye kestiği orta usta işiydi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...