Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/404881_238084456280492_190088831080055_542055_201738076_n.jpg ayrıca ligtv.com.tr'de var tekrarı penaltının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 sabriyi savunmayın, adam sahalara döndüğü maç kayıpla başladık, yetenekli olsa bile kafası basmıyor ekmek beyinli işte bugünkü galibiyet güven dolu bir galibiyet değildi "galibiyet olsun da.." diye düşünmek günü kurtarmaktır yarını ötelemekten daha fazlası değil ayhan bu sene bırakıyormuş, iyi bırkasın, alternatifi bulunur bulunmaz da sabri gönderilsin ha daha da kötü olursa çıkıp sabrinin yerine ben oynayacağım, en kötü ben de koşup topu dağa taşa atarım ama sabrinin aldığının 1/4 üne yaparım aynı işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 puan durumuna bi baktım da 60 olmuşuz, 7 maç kalmış. hepsini kazansak 81 puan oluyoruz anca. şimdi takıma baksan başarılı bir grafikte, fakat yanlış hatırlamıyorsam eric gerets reyis 83 puanla şampiyon yapmıştı bizi, öyle aklımda kalmış. sen neymişsin be eric baba diyorum saygılar burdan kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 gerets i harcadılar diye boşuna demiyoruz, bence skibbe yi de harcadılar ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 reykardı da harcadık.yabancı sınırı kalkmadan yabancı td işine girmemek lazım artık türk futbolcuların oldugu yerde olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Reykardı kötü harcadık hem de ya. Servet gibi bi öküz sebebiyle hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Servet kesildi, Barış-Ayhan-Mustafa gitti. Sabri mükemmel değil ama iyi yedek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Wishmaster said: Barış-Ayhan-Mustafa gitti.abi bi an karnım buruldu bam görünce off ne karın ağrısıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ayhan da gitmedi, kesildi aslında da, o üçlüyü bozmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ayhan'ın aslında Barış ve Sarp'ın yanında ismi geçmesi ayıp. Onlara göre 2-3 gömlek üstün bi adam. Ve GS'de ilk 11 olmasa da rotasyonda oynayabilecek bir adamdı. Yanında iyi adamlar varsa çok sırıtmazdı ama yanındakiler sarp ve barış olunca o da güme gitti arada. Gençliğinde hele gayet iyiydi de işte yedek kala kala köreldi iyice zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 tek basina problem degil zaten ayhan, BAM olunca problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ayhanın olayı futbolu bırakmaması tabi yoksa iyi oynuyordu zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gs maçı haketti ya. ama hakem de ayıp etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 - Dün maçın ilk dakikalarında resmen ezici bir takım gördük, Elmander bana göre bu takımın en önemli oyuncusu, sakatlandığı dakikalarda golü bulmamız cidden büyük bir şans yoksa maç zora girebilirdi. - Rakip 10 kişi kaldıktan sonra yaşanan rehavetin açıklaması yok, keza golü bulduktan sonraki 10 dakikada Lig Tv istatistik koydu topla oynamada %80 Mersin öndeydi. Galatasaray ilk golü bulduğu an ikinci için daha da iştahla saldıran bir takım olmalı, hücum futboluyla, presle varolmuş bir sistemle oynuyoruz sonuç olarak. - Eboue dün biraz tutuktu ofansif anlamda, alıştığımız bindirmeleri Beşiktaş'ın zayıf beklerine karşı bekliyoruz. Ama en azından alıştığımız defans 4lüsüne dönmek güzel - Muslera'ya çoğu maç top gelmiyor bu sezon, bu açıdan takım ilerideyken Ujfalusi şut falan çalıştırsın. Adam çok soğuk kalıyor jsdfj - Ben Yahia çok solid adam, Melo'nun yokluğunda orta saha sıkıntıya girer dedim ama yerli Busquets Ceyhun dün umduğumdan iyiydi. Hiç sırıtmadı ilk 11'de. Aslında Trabzon ve milli takımda birçok maça çıkmış adama da youngster muamelesi göstermek yanlış. Gözü kapalı güvenmemiz gereken bir adam ama Melo-Selçuk hattı biyonik olduğu için kart cezaları dışında sıra gelmedi - Lütfen Grande'nin, Aydın'ı kazanmak için taraftar yanımızda olsun, bir genci daha kazanalım lafları şaka olsun. - Emre Çolak'ın üç tane net pozisyon yaratan pası vardı ki bu maç için en akılda kalıcı şey o oldu. - Engin sakatlanana kadar müthiş oynadı, ilk golde etrafında 4-5 Mersinli varken Necati'ye kestiği orta usta işiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://s14.directupload.net/images/120217/bayrvr73.swf Rıdvan'a bak ahaha. Mersin 1-1 ken havaya girdi havaya girersen Galatasaray çakar sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 DoruK said: hakeme rağmen kazandık mersin bi tarafını yırttı neden acaba 17vs1 şampiyonluğa gidiyoruz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Çoğ iyiyiz. Bek konusunda ki sıkıntımızda Ergün'e vefasızlığımıza karşı bedduasından. Medyum Memişblade bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Haftaya maça gelecek arkadaşlar, Bullet'da gelecek bi taksim felan patlatabiliriz maçtan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bende ankaradan gelmeyi düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 SeaGle said: Gelene gidene 3'lüyoruz yarebbim yea. Fener maçı ne zaman? ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 beşiktaş maçına bende gidiyorum. da şu gs bonuslular biletleri sömürmezler işallah 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yiğit gsbonus ile alacak zaten bana 2 tane UMARIM. O sortide alamazsak bok buluruz bilet varsa daha gelecek toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 CthuLhu said: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/404881_238084456280492_190088831080055_542055_201738076_n.jpg ayrıca ligtv.com.tr'de var tekrarı penaltının. AHAHAIDIOBDJABJHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Hahaha Sabri jön adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Sabri'nin cog haggi yeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar