Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wakfu tarzı oyun


Osie16

Öne çıkan mesajlar

free realms diyecem ama miden kaldırır mı o kadar çocuksu oyunu bilemiyorum yani. classlar çift skilli ama hoş vakit geçirebileceğiniz tonlarca dungeon var. wakfu da kolay oyun değil aslında. çok grind var. wakfu tarzı derken turn based bir mmo aradığını kastediyorsan bilemeyeceğim. fiesta online var cicili bicili grafikli böyle. iyidir fiesta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

free realms tarayıcıdan oynanıyor. log in olduğunda unity engine'i bilgisayarına yükleyecek ondan sonra ufak bir downloadu var. o ufak downloaddan sonra oyunu oynadıkça download edeceksin. unity engine'i indirdikten sonra oyunun ufak downloaduna bıraksan yeter. sonra zaten log in butonu meydana çıkıyor. yani öyleydi ben oynadığımda. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ııh free realms baya kötü cıktı-rosh online da öyle.
Wakfu oynuyorduk daha önce karakterler silinince bırakmıştık, dofus mu oynasak diyoruz simdi.
Farkları nedir dofus-wakfunun -dofus bırakalı cok sene olduda-
kanuni o tarz bir oyun istemiyoruz ya, wakfu oynuyorduk çünkü gameplay kolaydi turn based olması hatun içinde iyiydi e gatheringcrafting olayıyda iyiydi ekmekti aşçılıktı bahçivanlıktı ev döşemeydi :) aslında tam osi oynanir benim hatunla bolbol craft :D ama koca UO yu öğretmekte beni kasar çok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya wakfu iyiydi ama open betadan dolayımı yoksa normalimi öyle bilmiyorum ama item ceşitleri çokçok azdı,birde dofus kadar kalabalık olmuyor sanırım serverlar.
Tabi spellerde çok kısıtlı genelde 3 spell ile oynanıyor evet kolaylık açısından güzel birşey ama biryerden sonra sıkılabiliyor insan.

Wakfu-Dofus karşılaştırabilcek birileri varsa çok makbüle geçicek.

Bu arada başlık yanıltıcı oluyor o tarz oyun aramaktan vazgeçtik biz, herhangir bir mmorpg olabilir yeterki gameplay çok kasmasın ve eğlendirsin bizi.
Grenado Espada diye bişi bulduk indriyoruz şimdi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...