Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 selam, hatunla oynamalik wakfu tarzı oyun arıyoruz oyun bilen yada, mmo listesi olan site bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 beyler güncel easy gameplaye sahip oyun arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 dofus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 abi wakfu zaten dofusun altı :P zodiac online ve deco online diye 2 oyun bulmuş ama nedir ne değildir bilmiyoruz tabi. gameplayi kolay oyun önerin abi turnbased şart değil easyplay olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 free realms diyecem ama miden kaldırır mı o kadar çocuksu oyunu bilemiyorum yani. classlar çift skilli ama hoş vakit geçirebileceğiniz tonlarca dungeon var. wakfu da kolay oyun değil aslında. çok grind var. wakfu tarzı derken turn based bir mmo aradığını kastediyorsan bilemeyeceğim. fiesta online var cicili bicili grafikli böyle. iyidir fiesta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 wakfudan kastım turn baseddı ama cok fazla seçenek olmuyor turn based olunca o yüzden gameplayi kolay olan bir oyun bakıyoruz rosh online divine souls king of kings 3 bunları ekledik simdide listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kok3 çok tırt. onu geçin. arayüz, oynanabilirlik, karakterlerin oyun dünyasıyla etkileşimleri, haritada yer/yön bulmak gerçekten insanı uğraştırıyor. turn based bilmiyorum ben de wakfu ve dofustan başka. :( olsa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 free realms güzele benziyo eğlenceli diyosun zaten, rosh online indiriyorum şimdi sonra realmsi indiricem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 free realms tarayıcıdan oynanıyor. log in olduğunda unity engine'i bilgisayarına yükleyecek ondan sonra ufak bir downloadu var. o ufak downloaddan sonra oyunu oynadıkça download edeceksin. unity engine'i indirdikten sonra oyunun ufak downloaduna bıraksan yeter. sonra zaten log in butonu meydana çıkıyor. yani öyleydi ben oynadığımda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 rosh online çok kastı ki bu pc de ben wow u max settingste oynuyorum. anlamadm gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 valla turn based değil ama oynaması kolay ve beleş rusty hearts var. işin pvp kısmına karışmazsanız baya götürür ikinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 yohoho puzzle pirates. nefis oyun, hem hatuna gore hemde kim puzzledan hoslanirsa. geminin kaptani ol al yanina uc bes git savas, puzzle ile de gemini kurtar toplari atesle vs. gulmeyin ciddi iyi oyundur turu icinde. http://www.puzzlepirates.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ııh free realms baya kötü cıktı-rosh online da öyle. Wakfu oynuyorduk daha önce karakterler silinince bırakmıştık, dofus mu oynasak diyoruz simdi. Farkları nedir dofus-wakfunun -dofus bırakalı cok sene olduda- kanuni o tarz bir oyun istemiyoruz ya, wakfu oynuyorduk çünkü gameplay kolaydi turn based olması hatun içinde iyiydi e gatheringcrafting olayıyda iyiydi ekmekti aşçılıktı bahçivanlıktı ev döşemeydi :) aslında tam osi oynanir benim hatunla bolbol craft :D ama koca UO yu öğretmekte beni kasar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 osie arama yok başka öyle bi oyun. dofus ve wakfuyla idare ediceksin de dofus da eski dofus değil zaten çürüdü o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hello kitty online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Az bekleyin wakfu 29 şubatta açılıyor eğer beğendiyseniz. Başka birşey arıyorsanız turn based atlantica online var çok sağlam oyundur yanlız o kadar kolay olduğunu söyleyemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ya wakfu iyiydi ama open betadan dolayımı yoksa normalimi öyle bilmiyorum ama item ceşitleri çokçok azdı,birde dofus kadar kalabalık olmuyor sanırım serverlar. Tabi spellerde çok kısıtlı genelde 3 spell ile oynanıyor evet kolaylık açısından güzel birşey ama biryerden sonra sıkılabiliyor insan. Wakfu-Dofus karşılaştırabilcek birileri varsa çok makbüle geçicek. Bu arada başlık yanıltıcı oluyor o tarz oyun aramaktan vazgeçtik biz, herhangir bir mmorpg olabilir yeterki gameplay çok kasmasın ve eğlendirsin bizi. Grenado Espada diye bişi bulduk indriyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 tetris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Wow o zaman :) çok çok çok kolay artık oynaması da lvl atlaması da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar