Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 http://www.amazon.com/California-Exotics-Nipple-Clamps-Silver/dp/B002JINUJE/ref=pd_sim_hpc_11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Lopeth said: http://www.amazon.com/California-Exotics-Nipple-Clamps-Silver/dp/B002JINUJE/ref=pd_sim_hpc_11 tanrı cıırtını vermesin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 o ne lan meme sıkacı gibi meme sıkacı neyse oha hakketen öyleymis yuh adamlar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hasan emmigilden 2 baş koç aldıydım birini kesip kavurma ettiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Hediye alıp günün tüm yükünü çekmiştim.350 liraya falan çıkmıştım.Çok para bana göre.3. senemize giriyoruz artık hediye bile almıyorum.Öküzleştim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Theridone said: Liebe said: bende yaziim bari..4 sene önce baya güzel bi kolye küpe seti almıştım pahalıydı baya hatırlamıyorum ama..sevgililer gününden 2 gün önce flan ayrıldık ikimizde bi arkadaşımızla hediyeleri birbirimize yolladık falan saçma sapan bişi olmuştu :D bu sefer sadece kolyeyle yetindim de dışarıda yemek alkol falan yine baya bi girdi hayırlısıyla.. abi madem ayrilmissin niye veriyosun hediyeyi deli misin. Ilahi mesaj gelmis sen halen tirmalamissin. hakikaten seviyodum kızı , al evlen diye tabir edilen kızlardandır ki hala arada bir görüşürüz konuşuruz falan ama anlaşamıyorduk bir türlü bende ayrılmıştım en son.zaten hediyeyi ilk o yollamıştı bende altta kalmadım ,yollamasa bile göndermeye niyetim vardı orasıda ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 At Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 "önemli olan maddi değil manevi değeri" geyiği tamamen doğrudur. ben mesela hediyeleri ihtiyaç doğrultusunda alıp sürekli kullanılması taraftarıyım. gidip kıyafet ayakkabı alıyosun mesela , kendi zevkiyle almadığı için insan hatır için giyip sonra sıkılıyor. o bakıma çanak anten+decoder :D , çift kişilik yatak, elbise dolabı falan almışlığım var 300-500tl. ama onun için en değerli olan (benim de en çok aklıma kazınan), kavga ettiğimiz bir günün sonrasında gönlünü almak için cebimdeki 25tl ile çiçek alıp taksiye binecek para da kalmayınca 20 dakka yürüyüp evine gidip verdiğim o çiçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 decoder -> reciever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ipod nano aldıydım yeni nesil dokunmatik olanlarından kullanıyo ne güzel işte kullanışlı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 En pahalı degil de, geçenlerde HDMI kablo aldım phyxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 adidas ayaggabı sanırım. bende bilmiyorum insan aşık olunca sevdiği için bişey alırken pek parasına bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 iPhone 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 işlenmemiş inci kolye yaptım verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 hacibekirlokumu said: iPhone 4 sunun parasiyla 55 ay gecinen insan var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 örnek ben vay lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ayni ay icinde laptop ve telefon almistim 3 aylik maasimdi o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 yüzük bu otomatlardakinlerden, su da fışkırtıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 2008 sevgililer gününde yüzük almıştım 300 küsür liraydı, 10 gün sonra falan askere gittim, 3-4 ay sonra da ayrıldık. Yüzüğü geri yollamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 deri ceket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 lokomotif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 "roket adam" said: orjinal küçük prens kitabı. 18 liraydı. ahahah bunu benim kız arkadaşım bana almıştı ahahahah ama bir ilişki klasiği demekki. HEPİMİZ FARKLIYIZ ÖZELİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 köfte ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 papatyaya 5 lira vermiştim çok koymuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Set olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar