odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 eldiven, nivea krem vs diyenler bi kenara ayrılsın. diğerleri buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 önemli olan manevi değeri, maddiyata önem veriyosa zaten, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hadi bakalım dağılın artık gençler, yeter ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 arko krem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 verdiğim en pahalı hediye sol böbreğimdi hemde ilk buluşmamızda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 orjinal küçük prens kitabı. 18 liraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 cebine para koyarim, gider harcar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 eldiven, nivea krem vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 "roket adam" said: orjinal küçük prens kitabı. 18 liraydı. el classico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 terk edilmekten kurtarmıştım ama o an. ahahahahaha. layf is layf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 nivea krem vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 op uyarmis, kremciler ayrilsin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 söylenmez, öküzlüğe gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 en fazla çay ısmarlamışsındır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 söylemem ısrar etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 senko said: verdiğim en pahalı hediye sol böbreğimdi hemde ilk buluşmamızda! kaç liraya al- oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bi demet gul almistim bi keresinde. orta halli bi ailenin 15 gunluk masrafini karsilardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 doğum gününde kolye almıştım. para boktu harcarken çekinmemiştim bile eski güzel günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 1 serisi bmw aldım geçen.videoyla falan bir de sürpriz hazırladık.sonra o arabada aldattı beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bende yaziim bari..4 sene önce baya güzel bi kolye küpe seti almıştım pahalıydı baya hatırlamıyorum ama..sevgililer gününden 2 gün önce flan ayrıldık ikimizde bi arkadaşımızla hediyeleri birbirimize yolladık falan saçma sapan bişi olmuştu :D bu sefer sadece kolyeyle yetindim de dışarıda yemek alkol falan yine baya bi girdi hayırlısıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 vaniqa krem almistim o olaydan sonra birakmisti zaten beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Liebe said: bende yaziim bari..4 sene önce baya güzel bi kolye küpe seti almıştım pahalıydı baya hatırlamıyorum ama..sevgililer gününden 2 gün önce flan ayrıldık ikimizde bi arkadaşımızla hediyeleri birbirimize yolladık falan saçma sapan bişi olmuştu :D bu sefer sadece kolyeyle yetindim de dışarıda yemek alkol falan yine baya bi girdi hayırlısıyla.. abi madem ayrilmissin niye veriyosun hediyeyi deli misin. Ilahi mesaj gelmis sen halen tirmalamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 40 yapraklı defter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Theridone said: Liebe said: bende yaziim bari..4 sene önce baya güzel bi kolye küpe seti almıştım pahalıydı baya hatırlamıyorum ama..sevgililer gününden 2 gün önce flan ayrıldık ikimizde bi arkadaşımızla hediyeleri birbirimize yolladık falan saçma sapan bişi olmuştu :D bu sefer sadece kolyeyle yetindim de dışarıda yemek alkol falan yine baya bi girdi hayırlısıyla.. abi madem ayrilmissin niye veriyosun hediyeyi deli misin. Ilahi mesaj gelmis sen halen tirmalamissin. belki bir umut işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar