Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 şimdi bizim odada bir panel var odayı 2ye ayıran bu panel pencereden gelen ışığa ve kalorifere set çekiyor bana ulaştırmıyore müdür yokken bende 2 parça olan paneli 1e düşürdüm, oda aydınlandı ısı geldi müdür geldi, 1 hafta takıldık, sonra geri taktım takdırdı şimdi haftaya bir daha sökeyim diyorum extra bilgi: müdür de bunu yaptırırken kendi müdürüyle tartışmış ondan inat ediyor trol, eğlence hespi var stratejik yaklaşımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 paneli sökup mudure mi takıcan anlamadm ben olayi cok karısık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 paneli sök. diğer müdüre de bu müdür söktürüyo falan de. araları açılsın, birini işten atsınlar, yeni müdür sen ol. edit: dök seğil sök olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kozalak said: paneli dök. diğer müdüre de bu müdür söktürüyo falan de. araları açılsın, birini işten atsınlar, yeni müdür sen ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bunu panele as o anlıyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 alıntı da olsa başka dilde de olsa küfür yine de küfür //sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Senin ısını ve ışığın kesiyorsa adamın paneli ver mahkemeye sürünün beraberce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 çok basit abi müdürü öldür yerine geç panel de kalsın cevap panel oluyor sananırırım bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41JJRC6HB3L._SL500_AA300_.jpg şu filmi izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 her türlü atarı yapcam da bu sefer de birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günlerde ortamı bozulcak iş ve insan faktörü neden bu kadar bağlantılı ya http://i.imgur.com/QJ59M.jpg panel bu buna konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 NolaxThensbane said: Bunu panele as o anlıyacaktır. Aklıma ilk gelen bu oldu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 panel kulağa daha hoş geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 panele kucuk suprizli sakali resimler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 dün kaldırdım ehehe bugun niye kaldırdın diye soru rahat edemedim dedim seni gönderelim o zaman, nereyi istersin dedi bende saydım işte şurası iyi filan sonra sistem üzerine düşünceler paylaşdık biraz düşünelim sonra karar veririz dedi yalnız iyi karşıladım müdür de çok iyi, tak yerine vs. dese epey laf hazırlamıştım hiç o topa girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Rerore said: seni gönderelim o zaman, şu çok tehlikeli bir cümle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 "geri taktım takdırdı" kısmı beni bitirdi slkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 BabacumMostors said: Rerore said: seni gönderelim o zaman, şu çok tehlikeli bir cümle olmuş yani odanda rahat edemedin madem başka yere alalım seni manasında söledi kovma yok wejfhwel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 elektirikli soba al..öpüşün barışın olay kapansın..ışık içinde ışıldak,masa lambası gibi bişeyler bul işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 applev0dka said: paneli sökup mudure mi takıcan anlamadm ben olayi cok karısık :S fadsadsfadsfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 soruyu anlamakta zorluk çekiyorum panel dediğim vakit panel kalkacak sanırım peki müdür dersem adam haklı panel dursunmu demiş olucam ?_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 müdür seni gönderelim derken göndermekten bahsetmiş olabilir. müdürden yanayım bu arada. sebebini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 win win win panel yerine taktılar ben gittikten sonra yalnız ne çile çektiler arkadaş asdlksdfjlskdjflsd müdür mutlu bende istediğim yere gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar