deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Ya çalışınca oluyor, kardeşim çapada diş hekimliği okuyor mesela 3.60 mı neydi geçen sene sonu ortalaması ama sabah akşam ders çalışıyor, anatomi zor ders demişler, gözü korkmuş, evde yürüdüğü yol boyu notlar asılıydı duvarlara dersi 91 ortalamayla geçene kadar sdfgh. Üstüne bir de hiç bir şeyden geri kalmıyor. Düzen önemli şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Benim bölüm derslerinde hiç sorunum olmadı, son gün çalışsam bile(hatta sınav öğlense sabah gidip çalışsam bile) AA, BA getirdiğim filan çok oldu. Uzun süre çalışmama gerek kalmıyor çünkü dersi takip ediyorum, dinlediğim şeylerin üzerine kafa yoruyorum filan aklımda kalıyor o şekilde. Ama havuz derslerine isterse 2 gün önceden başlıyim anca ucu ucuna geçiyorum CC DC filan alabiliyorum. Ortalamayı bölüm dersleriyle kurtardım, fiz ve mat dersleri bayağı aşağı çekiyordu yoksa. Büyük ölçüde ilgisizliğimden diye düşünüyorum, hala lisedeki "hocam bunları niye ezberlemek zorundayız yaa" kafasındayım sanırım. Sırf bu değil tabii, bölüm dersleri daha bir pratik geliyor, öğrendiğim şeyleri kafamda canlandırabildiğim zaman aşırı kolay şekilde çözüyorum ama mesela çok benzer bir konuyu mat,fiz,dif derslerinde direkt formül ve belirli çözüm kalıplarını ezberlemeye yönelik sorduklarında zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 3,5 senede 2,92 ortalama mühendislik no life degilim kayak,windsurf ve gitar calarım. Ben cogu derse girmisimdir universite hayatımda.Eger o derse girmeyip telafı edebilcegimi dusunuyorsam girmem. Tabi hocaların faktoru cok buyuk.Dogru olan sorumun cevabının altını cizmemisim diye benden 8 puan kırdı.Adamı taciz ettim telefonlar ile 2 hafta boyunca(sadece olması gerekeni anlattım) adam yeter lan diyip 8 puanımı verdi. Birazda kosmak gerekiyor hocaların pesinden,yeri geldi kopek oldum anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sen bildiğin 90 alınca ağlayan öğrenci profiliymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ÇOK MUTSUZUAAAAM FİNALDEN DOKSIIAAANYEDİE ALDIAAAAM BÜHÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ben yüksekokulda okurken ilk dönem okula gitmedim hiç 1.8 ortalama geldi 2. dönem okula gitmeye başladım 2.45 filan geldi 3. dönem derslere biraz ilgi gösterdim 3.77 geldi son dönem de zaten 3.4 mü ne geldiydi okul zaten 2 sene olunca bitti direk ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ağrı da mı okuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ben 4 yılda toplam 3 saat çalışarak 2.8 yaptım olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Yok Akdeniz Üni teknik bilimlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 5 sene boyunca sadece son yil calistim. sonuc 2.31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 benim 1.58 falan oldu galiba 14 ders aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 1.69 1.85 2.00 2.12 alın son 4 donem ortalamalarım mezun olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Benim son dönem ortalamalarım 2.14-1.50-1.23-1.28 diye gidiyo :D allahtan gno hala 1.84te suspensiona kalmadım son dönemim bu sene derslerin verebildigim kadarını verip 1.80 üzerinde kalmaya calısıcam ondan sonrası kolay seneye 1-2 ders ala ala hallederim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bana görede ortalama kasmak kolay,tek sorun derse girmek,haftada 4 saate anca giriyorum,o girdiğim dersler de büyük ihtimal girmek zorunda olduğum dersler oluyor.öyle olunca notlar sıkıntı yaratıyor baya.bir de Fin said: 2.44 gpa vardı inekledim hayvan gibi son dönem 2.81 gpa mezun oldum SDFSDF şu olayı anlayamadım ben,son dönem derslerinin hepsini AA ile geçip,üstüne alttan yükseltmeye aldığın 4-5 dersleri de AA getirmen lazım ortalamanı o kadar çekebilmen için,böyle bir şey imkansız gibi olduğu için sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Trans said: bana görede ortalama kasmak kolay,tek sorun derse girmek,haftada 4 saate anca giriyorum,o girdiğim dersler de büyük ihtimal girmek zorunda olduğum dersler oluyor.öyle olunca notlar sıkıntı yaratıyor baya.bir de Fin said: 2.44 gpa vardı inekledim hayvan gibi son dönem 2.81 gpa mezun oldum SDFSDF şu olayı anlayamadım ben,son dönem derslerinin hepsini AA ile geçip,üstüne alttan yükseltmeye aldığın 4-5 dersleri de AA getirmen lazım ortalamanı o kadar çekebilmen için,böyle bir şey imkansız gibi olduğu için sorayım dedim. Aynen böyle bir sey olması cok zor.Bir kere en azından ben kendi universitem acısından konusucak olursam 3 kredili 10 ders alsam ve hepsini 'A' yapsam bile 0.30 yukseliyor.Ki 2.44 ortalamam olsa 10 ders alıcak kredim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 alttan yükseltmeye bişi almadım FF vardı 4 tane bitirme projesi tez falan 15kredi ordan geldi yaklasık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kovaladığım yüksek lisanslar için 2,50 lazımdı ve bilin ben kaçla mezun oldum. evet 2,4955'ten 2,50 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 yuvarlama diye bir olay yoktu benim bildiğim.ne ise öyle bırakıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 yuvarlama demeyin beyler. 34,6 ile sistem tarafindan cana sokulmayip direkt ff almis birileri vardir belki. (35=dd; kosullu gecer) ben de bu donem 8 ders aldiydim, 4u bb ba ba aa; diger 4u ise ff :D Seneye zor olcak ama gectikce firlayacak ortalamam. Zaten bb olmayacaksa olmasin zaten cok super zor bisey de yok alt taraf biraz calisacaktik kafasi yasadigimdan simdilik... bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 son dönemim normal 4. sınıflar 5 ders 1 proje alırken ben okul bitsin diye 9 ders 1 proje aldım ona rağmen olay bu siz çok yanlış bölümlerde okuyorsunuz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar