Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 aradim bulamadim cok iyi bir film. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b9/Intouchables.jpg iki basrol oyuncusu cok iyi oynuyor. hikaye desen bi o kadar manyak. http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bu gün rastladım ben de imdb'de, ekledim listeye bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Baya iyiymiş, hollywood filmleri dışındaki filmlere zor yaklaşırım ama iyiki yaklaşmışım. İzleyin izlettirin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 inanılmaz guzel bi filmmis basından sonuna nası gectigini anlamadım bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 İşim yoktu izledim baya güzelmiş beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 film neymiş diye bakayım dedim de cezayirli rolünü senegalliye oynatmışlar zenci mağribiden çok tutar diye lol fransızlar. neyse seyrederim belki bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Where do you find a disabled? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 intouchables ne lan nasıl bir ingilizceymiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 fransızca o, ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi bunun altyazısı yok mu? divxplanet'te bulamadım ben. siz nası izlediniz, hepiniz mi fransızca biliyosunuz ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar