Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 95 doğumluların ilkokul 3'e gitmesi bana acayip garip geliyor.saçımda ilk beyaz telim oluştu ve artık sabahlık giyiyorum.üstelik 16 yaşındayım daha?üstelik dinlediğim en yeni şey 12 senelik.şimdiden yaşlandım mı ben ne ya?[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bilmem yok yaşlanmamışındır daha erken :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Norton_Antor, 17 Ekim 2004 15:22 tarihinde demiş ki: üstelik dinlediğim en yeni şey 12 senelik.şimdiden yaşlandım mı ben ne ya? megadeth?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bana bi insanın 95'te doğması bile garip geliyor :D (ben 25'im bu arada)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: AutolycuS, 17 Ekim 2004 15:28 tarihinde demiş ki: Bana bi insanın 95'te doğması bile garip geliyor :D (ben 25'im bu arada) benim kardeşim 2002 de doğru bu da en garibi :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 illa ben bilirim havası yapacaksın jedi... bence yaşlkanmıyorsun da buna jenerasyon farkı diyorlar..sen birazcık erken kapılmışsın o kadar.. mesela ben bizim hazırlıkların falan yaptığı esprileri anlamakta bilene zorlanıyorum ki onlar kahkaha atıyorlar =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Cthulhu_, 17 Ekim 2004 15:29 tarihinde demiş ki: mesela ben bizim hazırlıkların falan yaptığı esprileri anlamakta bilene zorlanıyorum ki onlar kahkaha atıyorlar =) [signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Teeey bende yaşlanmışım ya. 19 olduk artık.Vay be seneler geçiyo farketmiyon ha. 19 neydiki biz küçükkene,baya büyük gelirdi yani :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
mikado Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 sen nirvanaya ulasmissin artik, senin bu dunyadaki misyonun bitmis.. (ergenlik)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hmm yada bir büyüklük özentisi ve içinde bulunduğu yaş ve çağı reddetme dönemi geçiriyorsun ki eğer öyleyse ilerde çok güleceksin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Qui Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Tabiki yaşlanıyorsun. Şurda bana, hatta bıraktım şurayı dünyada bana yaşlanmayan bir canlı getir, dişimi kırıcam.. Bu yaşlanma olgusunu dramatize etmeye bayılıyor insanoğlu..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 buralar hep tarlaydı... şu laf aklıma geliyor bu tür bir konu konuşulduğu/yazıldığı zaman. nedendir bilmem...[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bizim şu anda oturduğumuz yerler 10 sene önce portakal bahçesiydi :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Norton_Antor, 17 Ekim 2004 15:22 tarihinde demiş ki: yaşlandım mı ben ? sence yaşlandınmı?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 benim saçlarım inanılmaz derecede beyazladı bıktım milletin her görüşte oha saçların ne biçim beyaz diyişinden ÖE AAAAAAH YETER BEEE!!!
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: delikedi, 17 Ekim 2004 16:44 tarihinde demiş ki: benim saçlarım inanılmaz derecede beyazladı bıktım milletin her görüşte oha saçların ne biçim beyaz diyişinden ÖE AAAAAAH YETER BEEE!!! bende beyazladı diyenlere gıcığım benimki dökülüyo beaaa!! beyazlasa yine şekil olur..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bende de var tahminen 50-60 tane beyaz tel ama dikkatle bakmadıkça belli bile olmuyo... Bi ara çok takardım kafaya ama artık pek takmıyorum. c'est la vie[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 17 Ekim 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Yaşlanmaya hayır :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 16 yasinda yaslandigini saniyorsan 30 yasinda oldugunu sanirsin sen..
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 sen yaşlandıysan bizi toprağa gömsünler :) 16 yaşımdayım diyosun vede yaşlıyım diyosun :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 boyum 1.90 filan. tören için filan toplanıldığında nerdeyse tüm okulun kafasını görüyorum. en yaşlı benim. yok. neyse. yine romatizmam tuttu zaten yazamıycam.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Acaba 60 yada 70'e geldiğimizde halen paticik olacakmı ve buraya elimiz kolumuz kireçlenmiş bi şekilde yazmaya çalışıcakmıyız :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Zedar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Ardeth, 17 Ekim 2004 15:46 tarihinde demiş ki: hmm yada bir büyüklük özentisi ve içinde bulunduğu yaş ve çağı reddetme dönemi geçiriyorsun ki eğer öyleyse ilerde çok güleceksin dogru.[signature][hline]blinded by fear of life
Phage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bnm de gözlerimin altında kırışıklar war :D[signature][hline]The Untouchable
Öne çıkan mesajlar