Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaşlanıyor muyum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
95 doğumluların ilkokul 3'e gitmesi bana acayip garip geliyor.saçımda ilk beyaz telim oluştu ve artık sabahlık giyiyorum.üstelik 16 yaşındayım daha?üstelik dinlediğim en yeni şey 12 senelik.şimdiden yaşlandım mı ben ne ya?[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
Norton_Antor, 17 Ekim 2004 15:22 tarihinde demiş ki:
üstelik dinlediğim en yeni şey 12 senelik.şimdiden yaşlandım mı ben ne ya?

megadeth?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
AutolycuS, 17 Ekim 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
Bana bi insanın 95'te doğması bile garip geliyor :D (ben 25'im bu arada)

benim kardeşim 2002 de doğru bu da en garibi :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
illa ben bilirim havası yapacaksın jedi...
bence yaşlkanmıyorsun da buna jenerasyon farkı diyorlar..sen birazcık erken kapılmışsın o kadar..
mesela ben bizim hazırlıkların falan yaptığı esprileri anlamakta bilene zorlanıyorum ki onlar kahkaha atıyorlar =)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
www.heavymetaltr.com/forum
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 17 Ekim 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
mesela ben bizim hazırlıkların falan yaptığı esprileri anlamakta bilene zorlanıyorum ki onlar kahkaha atıyorlar =)
[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
Teeey bende yaşlanmışım ya.
19 olduk artık.Vay be seneler geçiyo farketmiyon ha.
19 neydiki biz küçükkene,baya büyük gelirdi yani :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Mesaj tarihi:
hmm yada bir büyüklük özentisi ve içinde bulunduğu yaş ve çağı reddetme dönemi geçiriyorsun ki eğer öyleyse ilerde çok güleceksin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Norton_Antor, 17 Ekim 2004 15:22 tarihinde demiş ki: yaşlandım mı ben ?

sence yaşlandınmı?
[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
delikedi, 17 Ekim 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
benim saçlarım inanılmaz derecede beyazladı bıktım milletin her görüşte oha saçların ne biçim beyaz diyişinden ÖE
AAAAAAH YETER BEEE!!!

bende beyazladı diyenlere gıcığım benimki dökülüyo beaaa!! beyazlasa yine şekil olur..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Bende de var tahminen 50-60 tane beyaz tel ama dikkatle bakmadıkça belli bile olmuyo... Bi ara çok takardım kafaya ama artık pek takmıyorum.

c'est la vie[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 17 Ekim 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaşlanmaya hayır :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..