Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hl2 moduydu galba bu. bugün indisi çıkmış. steamde 10 dolar. güzele benziyor. var mı deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bi yarım saattir falan oynuyorum. şimdilik gidişat, hiçbişey yapmayıp sadece yürüdüğümüz, korkunç olmayan amnesica dark descent. :P sadece dolaşıyoruz yani ama ortamlar falan çok iyi yapılmış. acayip kasvetli, loş bi memleketteyiz. müzikler de çok iyi. bakalım gidişat neleri gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 oyunu baya değiştirmişler. görmüştüm resimlerini iştahım kabarmıştı, nihayet çıkmış. gerge'yi test subject olarak kullancam, o oynasın, beğenirse ben de oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 next-gen audio-book. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2 saat sürüyormuş, oynayanlar bol bol screenshot almış :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bone said: gerge'yi test subject olarak kullancam, o oynasın, beğenirse ben de oynarım. Yarın alıyorum oyunu, beğenirsem derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar