Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hl2 moduydu galba bu. bugün indisi çıkmış. steamde 10 dolar. güzele benziyor. var mı deneyen?
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bi yarım saattir falan oynuyorum. şimdilik gidişat, hiçbişey yapmayıp sadece yürüdüğümüz, korkunç olmayan amnesica dark descent. :P sadece dolaşıyoruz yani ama ortamlar falan çok iyi yapılmış. acayip kasvetli, loş bi memleketteyiz. müzikler de çok iyi. bakalım gidişat neleri gösterecek.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 oyunu baya değiştirmişler. görmüştüm resimlerini iştahım kabarmıştı, nihayet çıkmış. gerge'yi test subject olarak kullancam, o oynasın, beğenirse ben de oynarım.
seigen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2 saat sürüyormuş, oynayanlar bol bol screenshot almış :).
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bone said: gerge'yi test subject olarak kullancam, o oynasın, beğenirse ben de oynarım. Yarın alıyorum oyunu, beğenirsem derim =)
Öne çıkan mesajlar