Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 elimde cici bir kindle fire var. Amazon servislerinin hangilerini kullanabiliyoruz acaba? zira US kredi kartı istiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Kimsede yok mu fire? Memlekette garantili olarak turkce paket icerigiyle falan satiliyo bi de bu? Nedir olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 HızlıAl getirmiş çok acayip. Yorumlara göre sıkıntılı görünüyor amazon servisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fiyat da fena değilmiş ha. o fiyata bu tablet iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kindle tablet degildi bildigim kadariyla hocam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Çok iyi ya 200 dolarlık tableti 600 liraya satıyorlar, üstüne Türkiye'yi geçtim Avrupa'da bile destek yok hala fire'a adam gibi. GERGE'nin tutorial'ı vardı bu arada amazon.com'dan falan içerik alabilmek için. Kredi kartı adresini amerikada mı ne verip bişeyler ayarlamak gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Theridone said: kindle tablet degildi bildigim kadariyla hocam =/ kindle fire normal tablet androidli. root falan ediliyormuş. 200 dolara vergi ve ithalat ücreti koyduğun zaman o fiyat fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Kindle Fire ne proxy ne VPN destekliyor. Kullanamazsınız onu o şekilde. Okulun internetine bile girmez mesela bizim. Sakat alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bana hediye geldi. çözdüm biraz. amazona fake amerikan adresiyle fake amex kartı vererek app leri indirebiliyoruz. bunları yapmazsan bedava app leri bile indiremiyosun. torrente x tane kitap var, calibre e-book manager ı kurdum, .mobi dosyaları sallıyorum teker teker. yani güzel ya ne bileyim. hoşuma gitti benim. ayfonum var zaten, ipad e gerek yoktu, bu da oyle bi alet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 app indirmek bu derece sıkıntılıyken cihaza 600 tl vermek gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bugün fıırsat ditelerini gezerken daybuyday de gördüm fiyatı 370tl hala isteyen varsa baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/tablets/amazon-kindle-fire-hd-1095316/review HD'si çıkıyorumuş, 159 dolar olacakmış. Aralık'ta Amerika'ya gideceğim kesin alırım harika gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar