SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 umrumda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Otomatik SKB ile elimizden geldiği kadar yardırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Pipet said: haydi bakalım görelim bordo klavyelileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gazeteden mi yırtıp montajladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Boyadım, sulu boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 wasd yi siyaha boyasaydın keske damn sayfa bası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Böyle bir lüksün olacakmı acaba? Sormazlar sanırım bize destek olurmusunuz diye.. Hatta emin olmamakla birlikte aldığımız arabaların (genelde ciplerde) seferberlik emri oluyor.. vs vs.. yani destek olmak istermisin bilmem ama isterlerse desteğini alırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Turk milleti 50 senede bir buyuk savasa girmezse obezite yayiliyor ,bir arastirma boyle soyluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mercedesinde cakma amblemini yapmislar baris ayagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sis atma p.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Suriye'ye saldırılırsa hayır, ulusal çıkarlar kimin çıkarı? Halkın mı şirketlerin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi siz savaşın,kimyasını sorguluyorsunuz,bana dünya tarihinde bir tek savaş gösterinki çeşitli sebeplerden ziyade orijinal bir fikirle çıkmış olsun,hepsi birbirine benzer ama türke kefen biçmek kimin haddine diyerek şunu ekleyip çıkıyorum..:D Sulltan Alparslan 27 bin askeriyle Bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: - 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: - Biz de onlara yaklaşıyoruz . . ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çok komik geliyor şöyle cevaplar harbi mi lan ? diyesim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sdf good, you're good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 savaşa destek vermekle savaşa gitmek ayrı şeyler bu arada =) suriyeye araplara fln açarlarsa destek verebilirim ben, onun dışında zaten rusyaya fln savaş açmak manyaklık olur ya da amerikaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 savaşa destek vermem ama savaşırım istemeye istemeye sıkarım böle silahı töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Savaşmak kanımızda var, tabi gönül ister haklı sebep uğruna olsun, ama durum gerektirirse mecburen savaşırız heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kaçabiliyosam başka ülkeye kaçarım. kaçamıyosam saklanırım. ne savaşçam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 savaşmaya 1. dünya savaşında belçikanın durumunu görene kadar karşıydım. sonra anladım ki biri senin ülkene girdiğinde tek başına direnemiyorsan hiçsin. çok fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Creative said: Şu son zamanlarda bu ara sıra aklıma geliyor ve heralde ben destek vermem. Sağlık için bile benden para isteyen bir devlet, eğitimcilerin genelde bilimsel açıdan eksik olduğu ve iyi eğitimcilerinde vasatlar tarafından kıskanıldığı bir ülkede heralde savaş girsemde eğer savunma amaçlıysa ordudan değil lokal bir örgüt ile bu olabilir. Yakında Suriye ile savaşa girmeye meyilli bir hükümetimiz var ve eğer bu savaş büyürde bölgesel bir alana yayılırsa şahsen benim fikrim budur. savaş çıksa destek vermem oturun oturduğunuz yerde sütünüzü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Benim kanım üzerimden kimse hesap yapmasın, savaş çıkaranlar kendi savaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hazırım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 savaşmak zorundayız,savaşmayanlar üzerlerine bomba bağlanıp düşman birliklerinin üstüne atılmalı asdagf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Savaşmam diyen insanlar bölgenin jandarmalığı ayağına suriyeye, irana dalmamız senaryosuna hayır diyorlardı diye sanıyorum, en azından öyle umuyorum. Eğer savaştan kasıt Irak'ın başına gelen, yeraltı kaynakları için devletlerin ülkeye çökmesiyse savaşarım tabi. Yani biraz savaşın haklılığına, meşru müdafaa olup olmamasına vs bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar