Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

Satılan topçularınızı Murat Özaydınlıya sorun.
Llama said:

"Tatar Ramazan" said:

2 kupayı alırsak o zaman başka türlü eğleneceksiniz ama lol

2 kupayı alıp yine avrupaya gidemeyin
o zaman eğlence bile dğeişir

O kesin ya. =) Bi dava daha acarlar hemen haklari icin.

su yazdiklarini gorende kan davalisi madur sanar seni bi insan bukadarmi nefret dolu ve antipatik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

bayiliyorum buna da.

3 temmuz kaos ortami zart zurt. sanki bir ceza almissiniz da. sizin sike davaniz yuzunden bu ligde playoff oynaniyor ve o kaostan herkes nasibini aldi sizin kadar.

ne nasibi aldınız sorması ayıp, yonetiminden taraftarına kanıtlanmamıs seylere "ortmenim ceza verin ortmenim" diye bagırmaktan baska bir sey mi yaptı GS camiası.

bırak takımı TR nin en iyi defans oyuncusu gitmis takımdan, uzerine forvet satılmıs, sol bek satılmış.

en basit ornek ziegler ornegi yahu, nolur nolmaz diye yeto ziegleri kiraladı FB fdsg

GS bugun su puan farkıyla lider girdiyse playoff a bu kaos sayesinde heh
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Satılan topçularınızı Murat Özaydınlıya sorun.
Llama said:

"Tatar Ramazan" said:

2 kupayı alırsak o zaman başka türlü eğleneceksiniz ama lol

2 kupayı alıp yine avrupaya gidemeyin
o zaman eğlence bile dğeişir

O kesin ya. =) Bi dava daha acarlar hemen haklari icin.

Algoritmayı çözdük ya.

-Suç işle.
-Sopanın ucunu göstersinler.
-Dava aç.
-Onur davam de.
-Gurur davam de.
-Namus davam de.
-Davayı geri çek.
-Başa dön.
Sosyal ağlarda paylaş

O noktada Aykut'u takdir etmek lazım bence. Kadronun güçsüzleşmesi doğru olmakla beraber bu durumdan iyi şekilde çıkabilmesini bildi Aykut Hoca. Mesela Sow'un gelişi bir yana (Bienvenu yeterli bir adam değil), Lugano'nun gidişi bir yandan yabancı kontenjanında bir tane fazlalık oluşturdu ve ortaya Stoch çıkıverdi, adam acayip maçlar oynadı Kadıköy'de, her ne kadar genel olarak oldukça istikrarsız olsa da. Bakınca kado güçsüzleşti diyorsun ama yeni adamlar ekstra işler yapıp onu kapatıyorlar. Lugano kalsa belki Cristian veya Stoch bu süreleri alamayacaklardı, sınıra takılabilirlerdi. Keza Bekir sessiz sedasız formasını kaptı topunu oynuyor, bunlar hep teknik direktör başarısı. Artık olmuş bir olaydan durumu en iyi nasıl halledebileceğini gösterdi bence Aykut. Fenerbahçeliler yeteri kadar takdir etmiyor adamı, sahada olanın dışında TD bir takıma neler kazandırdı kimleri kazandırdı onlar önemli. Bekir, Lugano'dan iyi elbette değil, ama o gittikten sonra olabilecek en iyi durumu hazırladı belki de. Zaten yerli kalitesi belli. Bu yüzden kağıt üstünde güçsüzleşse de hocası sayesinde bence nispeten durumu toparladı (Kaldı ki Transfermarkt'ta halen daha en değerli takım TSL'de-gerçi o çok da önemli bir ölçüt sayılmaz) .Şampiyon olması filan önemli olmamalı zaten, ama adam Fenerbahçe'ye birşeyler katıyor. Galatasaray bu ligin en iyi takımı şu an mesela, zor o maçlarda üstün baskılı oynamak. Bu konuda eleştirmek pek doğru değil açıkçası. Biz de yıllarca Fener'den çok daha dandik kadrolarla oynayıp, kendi gücümüzün farkında olmadan haldur güldür yenmeye çalıştık, hüsranla döndük.
Guardiola topiğinde de yazılmış bir kaç kez, futbolda hocanın saha dışında neler yaptığı o kadar önemli ki. Yoksa B planı yokmuş oymuş buymuş hikaye. Adam Barcelona'ya neler verdi sen ona bak. Her maçını kazanamayacak elbette, her sene şampiyon da olamayacak. Misal
O yüzden ben Aykut'unda FB için değerli olduğunu düşünüyorum şu an. Üst düzey teknik adam değil deniyor ama ben bu ülkede TD beğenen insan görmedim zaten, kimse üstün TD değil o zaman Mourinho dışında. Buna da katılmıyorum dediğim gibi.
Aynı şekilde Fatih Terim'in bu seneki değişimi ve GS'ye kattıklarıyla ilgili de çok uzun yazılabilir. Ama insanlara sorsan FT'in olayı sadece motivasyon der geçiştirir. Bizim futbol mantığımız maalesef böyle...
Burada dediğim gibi önemli olan bu seneki şampiyonluk mudur. Değil. Önemli olan neler verdiği takıma, kimleri kazandırdığı, nasıl bir kimlik oluşturduğu. Bugün GS'ye şampiyon olmazsa çok üzülürüz elbette ama geleceğimiz kesinlikle karanlık değil ve bunu bütün GS'liler biliyor. Düşününce 2006'daki şampiyonluktan sonra o takımdan afedersiniz bir bok olmayacağını herkes biliyordu öteki sene (Bu tabii ki Gerets'in suçu değil). Çünkü ite kaka kazanılmış bir başarıydı. Bu yüzden genel resime bakmak lazım. Fener Aykut'un değerini bilmeli..
Sosyal ağlarda paylaş

FB'liler bile durumu bu kadar iyi gözlemleyememişken bir GS'linin bu kadar iyi anlatması ilginç =) Aynen katılıyorum bu söylediklerine malesef en ufak sıkıntıda TD gitsin diye ağlayan bir milletiz. Başarısızlık hep TD'nin başarı ise değil. Ne bilim Tevez kalitesinde bir oyuncu bizde artislik yapsa olan TD'ye olmuştu her ne kadar oyuncu suçlu olsada taraftar ağlayıp zırlardı kazanan Tevez olurdu. E ne oldu adamlar doğrusunu yaptı TD'nin disiplinine güvendiler Tevez özürünü diledi takım geri kazandı adamı. Kazanamasada kaybeden oyuncu olurdu. O haliyle TD gönderilebilirdi ee o zaman Tevez takımı elinde oynatırdı. Yönetimlerde stadta 3-5 maç sağlam protestoya bakar. Bütün olay taraftar zihniyetinde bitiyor. Oyuncularda eleştirilmiyor mu eleştiriliyor. Ama başarı hep oyunculara. Bizim oyuncularda bu kafada malesef. Mesela kimdi hatırlamıorum GS'li bir oyuncu GS'nin UEFA başarısından yıllar sonra Terim bir halt yapmadı herşeyi biz oyuncular yaptık falan demişti. TD bu abi bu ülkede :D Avrupada takımın patronu saygı duyulan kişi. Sırf bu saygı için yönetim hatta taraftarda çoğu zaman TD'nin arkasında durur. Bizde durumlar farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Karar açıklanıyor zaten ama Bjk maçı öncesi çoğu spor sitesi bu konuda haber yapmıyor. Ülkede haber değeri olan Melo'nun Riera'ya dalması çünkü günlerce konuşulur maçtan önce bütün basını meşgul eder, şike falan nolcak di mi?

melonun rierranın ağzını burnunu kırması normalmiş gibi yazmışsın,şike zaten aylardır konuşuluyor daha neyi konuşulacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...