Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

bilmem. nihat özdemir'in ağzından çıkanları yazmışlar direk.
öğrenildi bildirildi değil en azından.

fenerbahçenin kalemşörlerine bakın zaten tutuşma başlamış. wikipedya altan tanrıkulu şikeye karşı dik duran uefa ırkçı bilbaoya niye birşey demiyor diye ağlamış bugün köşesinde hahaha.

bir de hayırlı "kas"tırmalar haha.
Sosyal ağlarda paylaş

uefa izin verdi beyler! diye koşan kalemşörlere hızlıca bi göz attım hepsinin tema "kalleş uefa" bugün ahah. çok eğlendim lan.

bizimkiler goygoya devam edip uefa cezayı yapıştırdığı gün köşelerinde türk bayrağı eşliğinde istiklal marşı çalacaklar heralde dfhfdh.

yazık, şu medyanın fantazileri yüzünden bu hale geldi daha çok insanlar. hala da platininin ve uefanın onca konuşmasını süzgece geçirip attıkları manşet şu:

UEFA: "ŞAMPİYONU TFF BELİRLER" (gratz. adam sadece bunu söyledi)
PLATINI: "BAŞBAKANA KATILIYORUM" (habere tıklıyorsun dip köşede platini 2020 konusunda başbakana katıldığını ve tr'yi destekleyeceğini söyledi yazıyor haha)

komedi ki ne komedi.

hergün çeşitli fantazilerini anlatıp fenerbahçelileri resmen kandırdılar. cezalar (uefa ya da tff kim verirse artık) açıklandığında psikolojik yıkımı çok daha ağır olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım: Tapelerimde 1 suç yok neden yargılanıyorum? Perşembe söyleyeceğim herkes görecek nedenini. Herkes görecek. Türk sporu yargılanacak burada.

A.Yıldırım: Fenerbahçe dışındakiler gelmiyor, Trabzonsporlular neredeler? Hakim; talimatla aldık yasa bu...

A.Yıldırım: Trabzonsporlular neredeler?.. 6 ay sonra geleceklerse gelmesinler.

http://imgupld.lunaticoutpost.com/graphic/images/2011/July/08/95B8_4E16EEE5.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...