DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 HakkiYendi said: http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/719118-yildirim-cevap@2 kalibresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 çok başarısız bi yazı olmuş bence. fail ötesi yıllık maaş hesapları falan. acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 poopla said: applev0dka said: bilmem :D ok ne o sen de inenlerdenmsn yoksa sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Aziz 30k lira kazanıyosa aylık gelsin bizim dükkanda temizlik yapsın 60k vericem ben ona. Sadece demir tozu süpürcek, çay kahve kola gazoz da unlimited. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Abi sabit gelir diye bişey vardır belgeli? gelirin olmadı heralde hiç annenlerle mi yaşıyosun? işe girip çıktın mı biboktan anladığın yok bilmişlik yapıp komik duruma düşmeyin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 senden iyi biliyordur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hiçbişey söylemeden sadece saldırıyosun ya. biraz adam olsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 şu 30 bin lirayı, forum liselisi insanlar bilmiyor da, fatih altaylı'nın bilmeme taklidi çok komik. adam firmasından, yönetici pozisyonunda olduğu için 30 bin tl maaş alıyor, bunun dışında firma sahibi olduğu için düzenli olmayan kazancı var. ama adamın maaşı 30 bin tl. anlamadıysanız üstteki paragrafı 10 defa okuyun. anladıysanız 3. yerleşmesi için anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ahahaha hep siz biliyosunuz lan herşeyi. Biz daha yeni çıktık anne karnından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hiç bi açıklama yapamadan saldırmaya devam. hanzostayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sen ağzını bozmadan konuşamıyor musun, problem mi var ağzında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Şu NATO mühendisliği yıllardır geçer, ihaledir odur budur. Ben hiç bilmiyorum mesela ne kadarı doğrudur değildir, Aziz Yıldırım'ın hangi şirketleri vardır, hangi ihaleleri almışlardır vs.. Mesela Nihat Özdemir bilinir, adam Türkiye'nin en büyük inşaat şirketinin başında. Ama Aziz Yıldırım'ı pek bimiyorum. Dayısının hep nato mühendisi olduğu söylenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gel kardeşim güzel güzel konuşalım. öm den attım telefonumu :) güzel güzel anlatırım ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bu poopla günde 30 kere hakaret edip nasıl hala bölümde barınabiliyor çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ikili sataşmalara geçmeyin. ya da dışarıda geçin, şöyle ne biliyim uzaklarda, yörüngeden çıkarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 EFENDİLER EFENDİLER !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Hakaret ?? 2-3 tane koyarmısın şuraya :D full sallamasyonsun ya hanzostayla mı dokundu allahaşkına DoruK said: bu poopla günde 30 kere hakaret edip nasıl hala bölümde barınabiliyor çok garip hadi bekliyorum Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sen hakikatten sorunlu bir arkadaşımızsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 poopla, forumun ortasına poop'lama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi muhabbeti başından okusana ne yazmışım nasıl cevap gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi cidden siz şirket sahiplerinin poliste aga benim kemiksiz 3 milyon gelirim var falan dediklerini mi sanıyorsunuz? 30 bin Tl maaş bağlamıştır ya da primi ödeniyordur falan filan. Kişiye özel gelirdir. Anonim ve Ltd şirketlerin sahiplerinin düzenli kazancı olmaz zaten ortakları nedeniyle düzenli kazanç da gösteremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 SeaGle said: Sen hakikatten sorunlu bir arkadaşımızsın ya. abi anlıyosan yazda bilelim o zaman . çalışıyomusun hayatında ekmek tuttu mu elin ? sallıyosun ? doğrusunu yazınca saldırıyosun cevap veremeden ? dusuncelihayvan said: abi cidden siz şirket sahiplerinin poliste aga benim kemiksiz 3 milyon gelirim var falan dediklerini mi sanıyorsunuz? 30 bin Tl maaş bağlamıştır ya da primi ödeniyordur falan filan. Kişiye özel gelirdir. Anonim ve Ltd şirketlerin sahiplerinin düzenli kazancı olmaz zaten ortakları nedeniyle düzenli kazanç da gösteremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DoruK said: bu poopla günde 30 kere hakaret edip nasıl hala bölümde barınabiliyor çok garip Onumda dayisi co admon forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 doruk şuan iftirasını atıp vanish oldu. hergün fener taraftarı şöyle fener taraftarı mal diyen adamlar bi anda ne yazıyor ya gülüyorum. bişey yazdığımda yok. bişey anlatmaya çalıştım seviyesiz cevap veren sizsiniz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fizban gerekli uyarıyı yapmış geçenlerde uyarmıştım "fener taraftarı şöle" ve "antu kafalılar böle" gibi şeyler kullanmayın diye ayrıca poopla hakkında hiç şikayet yok, en son 4-5 gün önce şikayet geldi madem yazdıklarından rahatsız oluyorsunuz, basarsınız şikayet butonuna, sebebini yazarsınız bakarız biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar