Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

şu 30 bin lirayı, forum liselisi insanlar bilmiyor da, fatih altaylı'nın bilmeme taklidi çok komik.

adam firmasından, yönetici pozisyonunda olduğu için 30 bin tl maaş alıyor, bunun dışında firma sahibi olduğu için düzenli olmayan kazancı var. ama adamın maaşı 30 bin tl.

anlamadıysanız üstteki paragrafı 10 defa okuyun. anladıysanız 3. yerleşmesi için anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu NATO mühendisliği yıllardır geçer, ihaledir odur budur. Ben hiç bilmiyorum mesela ne kadarı doğrudur değildir, Aziz Yıldırım'ın hangi şirketleri vardır, hangi ihaleleri almışlardır vs..
Mesela Nihat Özdemir bilinir, adam Türkiye'nin en büyük inşaat şirketinin başında. Ama Aziz Yıldırım'ı pek bimiyorum. Dayısının hep nato mühendisi olduğu söylenir...
Sosyal ağlarda paylaş

abi cidden siz şirket sahiplerinin poliste aga benim kemiksiz 3 milyon gelirim var falan dediklerini mi sanıyorsunuz?

30 bin Tl maaş bağlamıştır ya da primi ödeniyordur falan filan. Kişiye özel gelirdir. Anonim ve Ltd şirketlerin sahiplerinin düzenli kazancı olmaz zaten ortakları nedeniyle düzenli kazanç da gösteremez.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Sen hakikatten sorunlu bir arkadaşımızsın ya.

abi anlıyosan yazda bilelim o zaman . çalışıyomusun hayatında ekmek tuttu mu elin ? sallıyosun ? doğrusunu yazınca saldırıyosun cevap veremeden ?

dusuncelihayvan said:

abi cidden siz şirket sahiplerinin poliste aga benim kemiksiz 3 milyon gelirim var falan dediklerini mi sanıyorsunuz?

30 bin Tl maaş bağlamıştır ya da primi ödeniyordur falan filan. Kişiye özel gelirdir. Anonim ve Ltd şirketlerin sahiplerinin düzenli kazancı olmaz zaten ortakları nedeniyle düzenli kazanç da gösteremez.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban gerekli uyarıyı yapmış

geçenlerde uyarmıştım "fener taraftarı şöle" ve "antu kafalılar böle" gibi şeyler kullanmayın diye

ayrıca poopla hakkında hiç şikayet yok, en son 4-5 gün önce şikayet geldi

madem yazdıklarından rahatsız oluyorsunuz, basarsınız şikayet butonuna, sebebini yazarsınız bakarız biz de
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...