Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-02-21_cagla001.jpg http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-02-21_cagla013.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 o ikinci nasıl çekilmiş lan, herifi paint ile yapıştırmışlar gibi falan asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Masquerade said: Malatyayı gösterip şikeyi bu ülkeye Gs getirdi derse biri koyarım ben de kusura bakmasın. Ayrıca da ne alaka yıl, organizasyonun çapı gibi unsurlar şikeyi hileyi hurdayı mübah yol mu kılıyor anlamadım? okuduğunu anlamayan insanların forumda yazmasını engelleyecek bir yöntem olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 "şike öyle yapılmaz böyle yapılır, biz bilmeyiz galatasaray bilir" diyerek saçmalamış, ama daha sonra hakkındaki iddiaların hepsine birer birer yanıt vermiş adam. 8 ay hapiste kalsın adam, iki laf edemesin içeriden. savunma hakkı verilsin, sonra "2 saatte topla kısa kes" densin. bunların hepsi birer komedi. iddiaların hepsine cevap verdiğinden, çıkacağını bildiğinden, galatasaray'a karşı örgütleme ve taraftarı gaza getirme amacıyla da klasik aziz yıldırım olduğundan öyle saçmalamış işte. bursa şampiyon olduktan sonra da rüştü'ye çatmıştı, değişen birşey yok. ama suçlamaların hepsine yanıt vermeye bşalamış, yarın da devam edecek. gönlünüzü ferah tutun yani, bu adam bir süre sonra dışarı çıkacak, ateş üfleyerek sönecek merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fizban said: gönlünüzü ferah tutun yani, bu adam bir süre sonra dışarı çıkacak, ateş üfleyerek sönecek merak etmeyin. nope.avi mit olayı gibi dışarıdan parmak sokulursa belki ama süreç yargı akışında devam ettikçe, bu kafayla, bu savunmayla; http://www.youtube.com/watch?v=SwT_ku2GvEQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 "bu savunmayla" dediğin şeyin sonunda, bütün iddialara cevap veriyor hakkındaki. neyse canım, siz de o mükemmel yönetiminizi destekleyin. hani o, bizim başkana gelip düşmeyeceksiniz garantisini veren federasyon başkanının geri gelmesini isteyeni. ya da şampiyon olmasak bu davanın açılmayacağının itirafını yapan federasyon başkanını diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 tarlaların çiftçilerin ekimlerin savunması nerede? bulamadım ben çünkü? hakim defalarca uyarmış kendisini savunmadan sapıyorsunuz toparlayın diye. telegol değil orası. sen 2 saat kuvayi milliye ruhu, fb cumhuriyeti, 1 saat strum graz denizli maçlarını anlatırsan hakim de toparlayınız der. Fatih Terim: "Şov sahada olur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 azizin savunması bitti mi ki nerede diye soruyorsun yada aziz'e sorulmuş ve cevap mı vermemiş/verememiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fizban herşeyi yanıtladı çürüttü demiş o yüzden sordum. ayrıca yukarda cp'ledim. tarla ekin sorulmuş o kısma hiç cevap yok. ben para vermedim biz şike yapmadık vs cevapları hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 chewbacca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fizban said: ama suçlamaların hepsine yanıt vermeye bşalamış, yarın da devam edecek. okunması 5 gün süren iddianameye nasıl 2 günde savunma yapacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yarın da devam edecek. vakit elverdiği kadarıyla yazacaktım, atlamışım. http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28046&utm_medium=fbsk&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk bir de bu vaaa, said: Doğan Ercan Gençlerbirliği – Fenerbahçe maçını anlattığımız ileriki bölümlerde de göreceğimiz gibi Trabzon’dan gelecek teşvik primini önleme çalışması yapacakken bunu da yapmadığını tapelerden anlamaktayız. Hiçbir futbolcuya ulaşmamıştır.ileriki bölümlere gelmemişiz daha demek ki. vaktiniz varsa okuyun. genel hatlarıyla iddianamedeki yamukluklardan bahsetmiş. maç maç savunmayı sonra ekleyecekler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 beyler adam haklı 4 adet tapeden dolayı dinleme kararı alınmıştır. • 07.02.2011 Günü, 09.59’da Mahmut Özgener’in Aziz Yıldırım’ı aradığı kayıt • 10.02.2011 Günü, 14.34’te Mahmut Özgener’in Aziz Yıldırım’ı aradığı kayıt • 15.02.2011 Günü, 14.22’de Mahmut Özgener’in M.UfukÖzerten’i aradığı kayıt • 15.02.2011 Günü, 17.43’de M.UfukÖzerten’in Mahmut Özgener’i aradığı kayıt 07.02.2011 Günü, saat 09.59’da Aziz Yıldırım ile Mahmut Özgener arasındaki görüşme (Tape 2154)- EK-3 Tapenin açılımına baktığımızda hakemle ilgili hiçbir konuşma yapılmamaktadır. Mahmut Özgener; Adnan Polat’la Serdar Adalı’dan bahsediyor. Ben konuya girmiyorum. Topuk yaylası için Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden randevu alıp gitme konusuyla ilgili konuşma yapıyorum. 10.02.2011 Günü, saat 14.34’te Mahmut Özgener ile Aziz Yıldırım arasındaki görüşme (Tape 2161)- EK-4 Bu tapede hakemle ilgili söylediğim tek söz Oğuz Sarvan’ın pazartesi günü maçı idare edecek hakemle konuşmasını istememdir. Hakemlerden bir şey istemediğimizi söylüyorum. Bu hakem Beşiktaşlı olduğunu bildiğimiz Fırat Aydunus’tur ve maçta Kayserispor’la oynayacağımız maçtır. Burada herhangi kötü bir niyet veya suç var mıdır? Gökmen Özdemir Vatan gazetesinde yazan bir gazetecidir. 01.05.2011 Tarihinde, saat 22.04’te Sadri Şener’i, Gökmen Özdemir’in aradığı iki sayfalık görüşme içerisinde Sadri Şener söylüyor. Bu iki tapeyi okuyunca kimin suç işlemiş olduğunu anlıyoruz. Ben hakemin iyi maç yönetmesi yönünde TFF Başkanına ricada bulunuyorum, Trabzonspor Başkanı TFF’ye rica edip hakem değiştiriyor. Size göre hangi konuşma içeriği suç unsuru içermekte ve iş bu Dinleme kararlarına delil olma niteliği taşımaktadır? Mahmut Özgener, Mehmet Ufuk Özerten arasında yapılan telefon görüşmesinde (Tape 2165) EK-5, Benimle ilgili hiçbir söz var mıdır? Kendi aralarında maç için hakem ataması hakkında konuşmaktadırlar. Beşiktaş - Fenerbahçe maçına Cüneyt Çakır’ın atanmasını TFF Başkanı istiyor. Cüneyt Çakır, Türkiye’nin ve Avrupa’nın iyi hakemlerinden biridir. Burada herhangi bir suç yoktur. Ben olayların tamamen dışındayım. 15.02.2011 Tarihli 4.tapeye baktığımızda Mahmut Özgener’le Mehmet Ufuk Özerten aralarında hakem atamalarıyla ilgili konuşmaktadırlar. Burada benimle ilgili hiçbir konu bulunmamaktadır. Oysaki bu tapede Hakem atamaları ile ilgili görüştüğüm iddia edilmektedir ki, bu her türlü gerçeklikten uzaktır. 16.02.2011 Tarihinde ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRÜ GALATASARAYLI NAZMİ ARDIÇ, "Organize Suç Örgütü liderliğini Olgun Peker isimli şahsın yaptığı suç örgütünün eylemlerinin ve yapısının tüm yönleriyle deşifre edilebilmesi amacıyla ’iletişim ve kayda alınmasına ihtiyaç duyulmaktadır’ diyerek dinleme kararı almak için Beşiktaş’taki Özel Yetkili Savcılığa müracaat etmektedir. (EK-6) Ne tesadüftür ki, Galatasaray Kongre üyesi Savcı Zekeriya Öz hemen aynı gün 12.Ağır Ceza mahkemesi Başkanlığından ’suç örgütü kurmak ve buna bağlı olarak örgütün faaliyetleri’ diyerek benim için 3 aylık dinleme talebinde bulunmuştur. Hemen ertesi gün yani 17.02.2012 tarihinde Mahkeme Hakimi de "suç işlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunduğu, talep edilen tedbirin CMK 135/6 maddesine ilişkin olması, ancak başka surette delil elde etmek mümkün bulunmadığı değerlendirildiğinden telefon dinleme kararının alındığını" ifade ederek dinleme yetkisini Emniyete vermiştir. Bu dört tapeden dolayı yukarıda yazılı şekilde Emniyet, Savcılık ve Mahkemenin dinleme kararı almasını haklı ve gerekli kılan bir sebep var mıdır? Bu durum, tamamen şahsımın ve Fenerbahçe Spor Kulübünün hedef alındığı bir organizasyonla karşı karşı kaldığımızı göstermektedir Bu tamamen bir organizasyonun olduğunu bize göstermektedir. BU SORUŞTURMADA TÜM KULÜPLERLE İLGİLİ FİZİKİ TAKİP VE İLETİŞİM DİNLEME KARARI AYNI ANDA ALINSA VE UYGULANSAYDI, O ZAMAN BUNUN ŞİKE VE TEŞVİK OPERASYONU OLDUĞUNU KABUL EDERDİK. Ancak Trabzonspor kanadı bile son 1 ayda dinlenmeye başlanmıştır. Bu soruşturmanın Fenerbahçe Spor Kulübü ile Aziz Yıldırım’a yapılmış bir operasyon olduğu gün gibi aşikârdır. Türk Sporunu ele geçirmek isteyen bir grup bu operasyonu organize etmiştir. Emniyetin hazırladığı fezlekede ’suç örgütünün klasik çıkar amaçlı suç örgütlerinde görüldüğü şekilde adliye içerisinde bağlantılarının bulunduğu ve kamu görevlileri ile ilişkilerini iyi tutmaya çalıştıkları anlaşılmıştır’ diyerek (Yargıtay ve Danıştay üyelerine yemek ve forma olayına istinaden bu tespit açılmıştır) Yargıtay ve Danıştay üyelerine de suçlama getirmektedirler. Eğer Bizlere bu bakış açısıyla suçlama getirilirse Emniyetteki bu kişilerin bilmesi gereken bazı konulara zoraki açıklık getirmem gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Masquerade said: fizban herşeyi yanıtladı çürüttü demiş o yüzden sordum. ayrıca yukarda cp'ledim. tarla ekin sorulmuş o kısma hiç cevap yok. ben para vermedim biz şike yapmadık vs cevapları hep.Ya bak yine gelmiş bu biraz delikanlı ol olm ben gidiyorum diosun kendini tutamıosun heralde. Yine adnan aybaba'lık yapmışsın üstün mantığınla. Orda adam dioki sorulan herşeye yanıtını verdi diye. Lafı geveleyerekte olsa herşeye takır takır cevap veriyor adam. Gidipte çelişkili bir konuşması yok. Kaldı ki burda saçma sapan yazmış bazı galatasaraylılar : Biz yaptık ama onlarda yaptı falan filan. Ulan bari okumasını öğrenin adam diyoki. Fenerbahçe başına geldiğimden beri en ufak bişey yapmadım yapan adamlar dışarda dio. Gidipte ben yaptım ama onlarda yaptı demio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 klavyeyi yavaşça bırak ve sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 özür dilerim bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ya var yok bilmemde sadece fenerin dinlenmesi trabzonun 1 ay kala dinlenmesi falan. garip yani. bu işte var bişeyler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 @grast. Gaz olmuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 2kişi konuşuyor ve araya 3.giriyor. bil bakalım sana ne düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 iki kişi özel mesajla konuşsun o zaman. forumda isteyen istediği yere girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 mesela ben girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 BAM DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 abi ciddiye alıp cevap yazmışsın trolluyodum baktım sokak ağzı yardırmış millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Aziz Yıldırım, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Zekeriya Öz'e atıfta bulunarak, ''Benimle geleceksin, işkembeci açacaksın, sonra beni dinleyeceksin, bu olur mu?'' demesi üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, ''Bu isimlerle diyaloğum var, beni nasıl dinlerler diye mi kızıyorsun'' dedi. Aziz Yıldırım da, ''Ben samimi olduğum kişilerin hatalarını gördüğümde uyarırım'' yanıtını verdi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Ekinci ''Savcı nasıl uyaracak?'' diye konuştu. Galatasaray için bir gelenek olmuş ama biz burada transfer şikesiyle suçlanıyoruz. Galatasaray sözleşmesi devam eden oyuncuları ayartıyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Transfer şikesinden bahsediliyor. Asıl bu durum Galatasaray Kulübü tarafından alışkanlık haline gelmiş. Galatasaray transfer yapacak diye Ali Turan, Gökhan Ünal 6 ay oynamadılar. Bu sezon ortasında Manisa'dan Yiğit ve Antalyalı Necati ile anlaştılar ve Galatasaray maçlarında oynamadılar. Onlar yapınca normal, biz yapınca suç oluyor. (Aziz Yıldırım'ın Galatasaray maçında oynamadığını söylediği Yiğit Gökoğlan, 21 Aralık 2011'deki karşılaşmada 71 dakika forma giydi) He ayrıca klüp hesaplarında harcanan paralarda tutarsızlık yok tarzı bişi demiş, ardından ben salakmıyım bankadan şike parası yatırayım demiş, ardından klübe 30 milyon cebimden verdim demiş. Sonra Büyük başkan takır takır herşeye cevap veriyor. Veriyor görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Topiğin son 10 sayfasını okudum hızlıcana. Masq öyle bir crit'lemiş Mighty_Thor'u ki bence hiç daha yorum filan yapmasın. Hatta MMO forumlarından devam etsin direk. Çünkü bundan güzel cevap olamazdı. Bunun dışında Sturm Graz maçı efsane komedi. Baya baya efsane. Ama o maç ile ilgili şunu söyleyeyim. Benim hatırladığım kadarıyla futbolcularına topu gezdirmelerini söyleyen Sturm Graz teknik direktörüydü. Maç sonu açıklamasında, son dakikalarda sürpriz olmasından korkup topu rakibe vermek istemedik bir nevi, onlarda tedirgin olduklarından saldırmadılar gibi birşey demişti. Bunun dışında Galatasaray'la beraber gruptan çıktığımız için çok mutluyuz demişti. Maçı izleyenler, ve diğer maçların skorlarını bilenler, maçın aslında durmadan gidip geldiğini bilirler. Bu 1982 Dünya Kupasındaki Almanya-Avusturya maçıyla karıştırılmasın sakın. Çünkü orada Cezayir çıkmasın diye maça iki takımın (maçlar farklı saatte oynanmıştı), birbirine pek asılmadığını izleyenler bilirler. Avusturya'nın 1-0 yenilmesi iki takımın çıkması demekti ve skor aynen bu şekilde oldu. Taraftarların ve spikerlerin bile "bu ne yahu" dedikleri bir maçtı mesela o. Kaldı ki o bile şike olarak görülemedi. Ondan sonra zaten son maçların aynı saatte oynaması kuralı geldi. Anakaragücü maçı ise defalarca yazıldı zaten burada. Hala birçokları GS'ye aslında 1-0'ın yettiğini bilmiyor. Şike yapacak olsan 8 tane yapmazsın bu kadar bariz olur mu diye düşününce. 1-0 yetiyor. Bunun dışında Zalad'ın 4. golden sonra oyundan çıkıyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bütün bunların dışında ama eğer savcı adam gibi savunma yapmasına izin vermeyecekse Aziz Yıldırım'ın ona da kızarım işte. Dingo'nun ahırı değil burası. Galatasaray üzerinden veya değil, sonuna kadar o hakkı verecek. Ha Aziz Yıldırım ne der onu bilemeyiz. Zaten benim en merak ettiğim nokta o. Yoksa Tatar'ın dediği gibi canını kurtarmaya çalışan birisi var orada. Birşeyler diyecek. 2-3 kere Galatasaray demiş olabilir, o zaman durum aslında kendisi için çok daha korkutucu... Ama Sturm Graz demesin pls. Çünkü tutmaz:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar