Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

ya denizli isterse ordudan destek alsın biz o son maçı kazanamıyosak haketmemişiz demektir. sen koskoca fb gidip şampiyonluk maçında denizliyi yeniceksiz arkadaş. ha tribün olayları olsun bilmemne olsun maç tatil edilmeliydi bencede sonuçta 20 dakkadan fazla durdu maç tribünler yüzünden ama sen napıcaksın ediceksin yeniceksin denizliyi. kim abi denizli senin rakibin mi? gs teşvik vermiş vermemiş hukuk dışında beni hiç ilgilendirmez. biz o maçı kazanıcaktık ne olursa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

EmenikeNiangSow said:

denizli son 20dk 453534634-0 yenilse de kümede kalacaktı. geçin o küme düşme riski vardı olayını.. niye bu kadar kastı denizli acaba hmm.

Size yatması gerekiyordu halbuki değil mi ?

denizli maçını izleyip denizli normal oynadı diyenler gerizekalıdır. çok net

. adamların hiçbir amacı yok 20 dakka yerden kalkmamalar. değişik anormal hareketler? her maç böyle oynasalardı ilk 5 te bitirirlerdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ya denizli isterse ordudan destek alsın biz o son maçı kazanamıyosak haketmemişiz demektir. sen koskoca fb gidip şampiyonluk maçında denizliyi yeniceksiz arkadaş. ha tribün olayları olsun bilmemne olsun maç tatil edilmeliydi bencede sonuçta 20 dakkadan fazla durdu maç tribünler yüzünden ama sen napıcaksın ediceksin yeniceksin denizliyi. kim abi denizli senin rakibin mi? gs teşvik vermiş vermemiş hukuk dışında beni hiç ilgilendirmez. biz o maçı kazanıcaktık ne olursa olsun.

+1
o zaman da maç sonunda böyle düşünüyordum, halen de aynı fikirdeyim...

mesela bu sene, diyelim lig sonunda play off olmasaydı ve bir iki puanla veya averajla ikinci olsalardı, dönüp düşme hattında ölüm kalım savaşı veren samsunspor ile karabük maçlarına kahrolmak yerine son maçı mı sorgulayacaktık?

hedefini baştan koyarsın, son maçta direkten dönen topa bağlamazsın bütün umudunu, bağlarsan böyle yıllarca boşa konuşur durursun işte
Sosyal ağlarda paylaş

Bana hiç Denizli diye hikaye anlatmasın Fenerli'ler. O maçta Denizli küme düşmeye oynuyordu, son uzatma dakikalarında adamların işi btimişti diyorsanız eğer, zaten golü de o zaman yediler, hatta Appiah'a bomboş top bile çıkardılar derim. Böyle argümana böyle cevap.
Onun dışında hala Cordoba'nın şike yaptığını iddaa edenler bile vardı.
Denizli şike de Ankaragücü maçı ne oldu. Siz Denizli yazdıkça yazmaya devam edeceğim. Saçma veya değil. Cafer diye bir adam vardı Ersun Yanal'ın evinde paraları saydık diye açıklama yapmıştı şimdi o adam nerede bilen var mı? Ankaragücü'nün Sami Yen'de hiç bir zoru olmadan kasıp bizi 2-1 yendiği maçı diyorum son 2-3 haftada 2001 yılında...
Konunun Fener'in geçen seneki olası icraatlarından, Denizli'ye gelmiş olması bile klasik bir Aziz Yıldırım taktiğidir. Adam maniüpule ediyor medyayı Fenerbahçe yoluyla kimse de sesini çıkaramıyor. Adamın savunması bile GS üzerinden. Ne varmış mesela GS-Trabzon maçında?
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ahah abi şurda konuşuluyo ediliyo da ben 2004 deki şampiyonluğu ilan ettiğimiz 4-0 lık maçta staddaydım.
Sonraki sene denizli de verdiğimiz şampiyonluk maçında da tribündeydim.

Denizli deki olaylar sadece saha içinde değil. Ben o gün denizli atatürk stadyumunda açık trübünündeydim. Kale arkaları tarafından full rulo halinde tuvalet kağıtları verildi aşşağıdan taraftara herkes organize bi şekilde sahaya attı.

Maç bilmem kaç dakika durdu.Hatta maç oynanmadı bile.Maç başlar başlamaz sahaya attılar tuvalet kağıdı rulolarını maç durdu ilk dakka. Sonra 15 dakka geçti gene aynısı. İkinci yarı başladı aynısı 70. dakikalar arası gene aynısı.

O maç tam 5 kez durdu bu şekilde. Futbol bile oynanmadı geri kalan sürede.Ben Fenerbahçe li olarak o gün denizli de şike var veya yok bilmiyorum ama maçın sürekli durması için sürekli böle bi organizasyon yapıldı maç bilmem kaç dakka uzadı zaten.

Herneyse o gün stadda olmayanlar filan yorum yapınca gülümsüyorum direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...