Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

fenerin voleybol takımının oyuncularını ben aldım, fener için şunu yaptım bunu yaptım, fenere başkan olacağım diyen adam düne kadar federasyon başkanıydı. Fener taraftarları söylüyor , herşeyi fener başkanı olmak için yaptığını. Böyle bir adamın federasyon başkanı olması can sıkıcı değil mi ? Bunu engellemenin bir yolu yok mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yatmaya devam eder fb de yirtar.ama dava da kapanmaz.aziz icerden fbliler disardan koruklemeye devam ederler ta ki fb ye adamakilli baskan gelir belirsizlik ortadan kalkar aziz de unutulmaya yuz tutar ondan sonra yatisir ortalik.arada aziz in aciklamalari gelir onlar da ancak belli basli medya orgalarnda yer bulur.fazla ses getrmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Feneri düşür bu ligden. Ne olacak sonra söyler misin?
Bir sürü borcumuz var. Geçen seneki paralar, kupa gidecek. Yayın gelir olmayacak. Sponsorlar kaçacak ya da çok az para önerecek. Hatta bazıları dava bile açacak kulübe.

Böyle bir durumda düşsün temizlensin 1 senede geri gelirsiniz argümanına katılmıyorum ben. Evet 1 senede geri geliriz ama 5-10 yıl boyunca kulüp ekonomik olarak düzelemeyecek. Haliyle ligde şampiyonluğa oynayamayacağız. Resmen kayıp 10 yıl olacak. Bomboş bir 10 YIL. O yüzden ben kabul etmiyorum arkadaşım. Ortada hele mahkeme kararı falan yokken küme düşürmek bal gibi galatasaraya yol açmaktır. bkz: helvacı bkz: arıboğan.

Biz düştüğümüz an meydan yıllarca Galatasaraya kalacak. 5 senede bir şampiyon olabilen Beşiktaş en zor rakipleri olacak. Adamlar tek başına takılcak ligde. Her sene CLye gidip borçlarını sıfırlayacaklar. Yok öyle yağma.

Gsliler elini vicdanına koysun. Gs Fb derbisi olmayan bir ligi onlar da istemez zaten. Biz olmadan zevki olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

aziz başkan diyor işte. bu operasyon futbolu ele geçirme operasyonudur diye ve başbakana selam çakıyor! neden acaba?

hedef belli FENERBAHÇE yi düşürüp GALATASARAY a yol açmak. Futbola sahip olacaklar böylece.

Eh galatasarayın da bileriz neyci olduğunu.

tipe bak ya ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

Feneri düşür bu ligden. Ne olacak sonra söyler misin?
Bir sürü borcumuz var. Geçen seneki paralar, kupa gidecek. Yayın gelir olmayacak. Sponsorlar kaçacak ya da çok az para önerecek. Hatta bazıları dava bile açacak kulübe.

Böyle bir durumda düşsün temizlensin 1 senede geri gelirsiniz argümanına katılmıyorum ben. Evet 1 senede geri geliriz ama 5-10 yıl boyunca kulüp ekonomik olarak düzelemeyecek. Haliyle ligde şampiyonluğa oynayamayacağız. Resmen kayıp 10 yıl olacak. Bomboş bir 10 YIL. O yüzden ben kabul etmiyorum arkadaşım. Ortada hele mahkeme kararı falan yokken küme düşürmek bal gibi galatasaraya yol açmaktır. bkz: helvacı bkz: arıboğan.

Biz düştüğümüz an meydan yıllarca Galatasaraya kalacak. 5 senede bir şampiyon olabilen Beşiktaş en zor rakipleri olacak. Adamlar tek başına takılcak ligde. Her sene CLye gidip borçlarını sıfırlayacaklar. Yok öyle yağma.

Gsliler elini vicdanına koysun. Gs Fb derbisi olmayan bir ligi onlar da istemez zaten. Biz olmadan zevki olmaz.

Ahahaha ne ala memleket...

Sen şikenin alasını yap, eee düşürmesinler. Neden? Fener 10 sene kaybedecekmiş. Ondan. Ahahahaha yazdıklarını inanarak yazıyorsun orası belli oldu da akıl var mantık var. O şikeden kazanılan para hakkınız değildi ki bıdı bıdı ediyorsun. Hak hukuktan bahsediyorsun.

Neyse ya, federasyon puan da silse, küme de düşürse farketmez. Bir ömür o leke kalacak Fenerbahçe üzerinde. Ettiğini de bulmuş olacak. Kalkmış hala Aziz Başgan, Cemaatçiler, Galatasaray diyorsun. Hiç mi aklından geçmiyor be adam, o kadar tape var, etik kurulu raporu var, ben düşürmem feneri deyip uefa ile puan silsek nasıl olur pazarlığı yapan ve hadi len dendikten sonra genel kurulda istifa eden bir TFF başkanı var. Acaba da demiyor musun? Ya yapmışlarsa falan...

Sizinle işi olan yok ama nedense sizin başkanın da, yöneticilerin de, taraftarların da diğer takımlarla bir alıp verememe durumu söz konusu. Başkalarının başarılarıyla rahatsız olan Fenerbahçe'den ve Fenerbahçelilerden başka kimse de yok hani.

Dün geceki maçın topiğine bak. Eternal diye biri var. Oku, anlarsın demek istediğimi...
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

peki soruyorum şike varsa sadece biz mi yaptık?
bjk 100. yıl
ankaragücü 8-0
malatyaspor araba
denizli teşvik
bunlar ne?

abi ben seni tam anlamadim, sen fenerbahcemizi savunuyormusun yoksa bizi rezil etmeyemi calisiyorsun ?

cocuk demez su dediklerini.

anca sen birde aziz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...