Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 86. buff'ın süresi bitmiş bitmeseymiş 390k olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 swifty bırakmamış mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çok çirkin gözüküyor böyle 50 haneli damagelar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sparkcaster said: swifty bırakmamış mıydı banlanmis galiba server mi cokertmisler ne arkadaslariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yalniz adamin key bind'larindan anlasildigi uzere yon tusu olarak wasd yerine tfgh kullaniyor. sol tarafta spell atayacak bir suru tus olusuyor dolayisiyla ama alismak cok zor olur simdi. yeni bir char kasarken alisarak gitmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 o benim aklıma zamanında gelmişti aynen öyle yapmak ancak alt shift ctrl yi randımanlı kullanamadığımdan vazgeçmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Yok daha neler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Esdf olmaz mı ? ctrl,shift e uzak ta değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 esdf daha kullanisli gibi ama alismasi zor.herkese de uygun olmayabiliyo. benim ellerim kucuk mesela, wasd la bile ctrl u zor kullaniyodum. esdf shifti de zora sokuyo. karsiliginda da sadece a tusu var fazladan. giant elleri olan icin tfgh daha iyi gibi aslinda, shift/ctrl le diger tuslari kullanmak yerine normal kullanir. yetmeyen keybindleri de alt la kombinasyon yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 reck+deathwish+trinket açıkken raging blow'un o kadar vurması normal, asıl karşı takımındakiler karşılık verse swifty kaç saniyede yatar onu merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 trinket shared cd kullanmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Marty said: esdf daha kullanisli gibi ama alismasi zor.herkese de uygun olmayabiliyo. benim ellerim kucuk mesela, wasd la bile ctrl u zor kullaniyodum. esdf shifti de zora sokuyo. karsiliginda da sadece a tusu var fazladan. giant elleri olan icin tfgh daha iyi gibi aslinda, shift/ctrl le diger tuslari kullanmak yerine normal kullanir. yetmeyen keybindleri de alt la kombinasyon yapar. aynı durumdayım ellerim inanılmaz küçük o yüzden w a s d de kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi söleyince siz şimdi bi baktım da, nasıl bi küçüklük o sizin eldeki cidden merak ettim. tamam benimkiler büyük de, biraz küçültüyim dedim, ı ıh istemesem de yetişiyo ctrl/shift/alt üçlüsüne her türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 eski raidliderim noob derdi bana ben q ve e yide kullaniyorum yon tusu olarak wasd nin yaninda ama solak oldugumdan ctrl fonksiyonlarini daha verimli kullanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 swiftynin sol serce parmagı yok yanlıs bilmiyorsam o yuzden farklı oynuyor sag sercede olabılır tam emın degılım hangı el olduğu konusunda birde adam çok donanımlı bir oyuncu gaming room baya bir hayvani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 vurtne iyiydi sdf. b.k püsürle mavi yeşil itemlerle abuk subuk şeyler yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ahaha evet bi tane oyuncakla manyak bisey ypaiyodu taramali gibi fireballmi atiyodu nabiyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 steam tonk abuse, instant pyro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Silmarwen said: abi söleyince siz şimdi bi baktım da, nasıl bi küçüklük o sizin eldeki cidden merak ettim. tamam benimkiler büyük de, biraz küçültüyim dedim, ı ıh istemesem de yetişiyo ctrl/shift/alt üçlüsüne her türlü :D yetisiyo hepsine de, mesela shift kombinasyonlarina rahat basarken, ctrl-12345 yaparken elim wasd dan kalkiyo. ctrl-q,e gibi daha yakinlarini kullaniyodum. gerci cok da farketmiyo. guzel mouse olunca atiyosun 6,7 tane keybind mousea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Yani o kadar kasmaya gerek kalmadan: Tab, capslock, shift, control, alt gibi tuşlar da çok randımanlı kullanılıyor böyle. Zaten temelde 8-9 tuşu kullanıyorsun, 4-5 tane situational olduğunda onlara da ulaşabiliyorsun makro tuşlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 360k critmi olur lan? ortalama hp kaç ki şu an full pvp setle falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 170k falan. bir de 180k beyaz dmg gelmis koltuk altindan... peki ben pve yapmadigim icin soruyorum; boss fight'larda full buff'li sekilde boyle dmg'lar mi goruyorsunuz pve'ciler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 http://www.incicaps.com/ttrytkbsldmfgj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bi arcane mage geçtiydi bunu 600k + vurarak. hatta ödül vermişti elemana. 10 kişi bulun sizinle şunun için uğraşacak siz de yaparsınız. wsg'de bayrak taşıyan zaten %100 dgm taken buff alıyor üstüne oradaki berserk buffı, üstüne warriorun kendi dmg taken buffı crtten gelen, vuran tarafta ise karşıdan bi paladin kanat çalıyordu mage, yine bi ton buff alıyordu falan. o kadar şeyi bir araya getirince bu dmg çıkması normal. oyun içinde görülmesi imkansız şeyler. pve için deathwing fightında güzel dmgler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar