jammertr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Neredeyse 72 milyon skill pointlik Gallente charımı account ile birlikte satıyorum İlgilenenler bu linke gözatabilirler. http://eveboard.com/pilot/Mavish_Bebish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 skill'de sinir yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 en son 120m du ilk başlayan adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sınır var aslında ama daha gören olmamıştır. Birde CCP arada bir yeni skill çıkartır. http://eveboard.com/pilot/Dr_Caymus Eveboarda kayıtlı en yüksek spli char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 2 üzeri 31 falandır eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 vay be .. mavish bebish :) 3 yıl oldu sanırım en son online göreli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 evet ekip olarak takilmayali o kadar olmustur, sonrasinda skill calismaya devam ettim ama artik eskisi kadar keyif almiyorum ve SWTOR a basladim, bu nedenle satiyorum. Daphne duruyor belki ileride onuda satarim. Bu arada Mavish Bebish in oldugu account suspended vaziyette. tradermax said: vay be .. mavish bebish :) 3 yıl oldu sanırım en son online göreli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 problem olmaz o... account settings kısmında artık Hours for PLEX diye bi opsiyon var, onu aktive ediyosun ve hesabın 4 saatliğine aktif hale geliyor PLEX alana kadar. bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Bu hesap yeni sahibini bekliyor, gozatmayi unutmayin, ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Arkadaslar hesap halen satilik, ilgilenenler pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Makul bir fiyata elden çıkartacağım. O kadar emek boşa gitmesini istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bu Ahmet abinin karakteri değilmiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Benimde aklımda öyle kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Yok ... basindan beri Daphne ile kardesti Mavish Daphne vurduya kirdiya giderdi bu o zamanlar kazi yapardi, sonradan support a terfi etti, sonrasinda olay koptu gitti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Karakter satildi, ilgilenen herkese tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Özelden kaça satıldı söyleyebilir misin_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 özele gerek yok ben aldım karakteri, 900tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Cidden 900 verdin mi? Bende verirdim sana 105m spli charı 1200e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ben aldım karakteri fiyatı söyleyip, söylememek jammertr'ye kalsın. Uygun fiyata bıraktı ama arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 tahmin edebilirmiyiz 750m desem tutarmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 benim oyum 300-400 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 kaç Bil ediosa işte onu çevir tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 o zaman cok edebilir sonucta elden satis bu oteki turlu cok daha genis yelpazede secme sansin olur parayi basip isk olarak alirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jammertr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Aslında bir karakterim daha var Daphne Cupid ama henüz karar veremedim devam etsem mi etmesem mi. Ay sonunda 100mil sp yi geçiyor. 2.7B isk ve 4B değerinde gemi ve modul vs. var. İyi bir fiyat veren çıksa belki bunuda satabilirim. Şuan çok kararsızım SWTOR dan çıktım beğenmedim. Elimde bir bu kaldı, devam etsem mi yoksa yeni birşeyler mi arasam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 herkez char satıo maşallah. oıynayan kalmadı heralde. bende tekrar başlanırmı die sorucaktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar