Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 2. Tur | Braga - Beşiktaş JK | 14 Şubat - 19.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

ee şimdi q7 sarı kart görmesin diye oyundan aldı, şimdi bu adam istanbulda nerdeyse garantilediğimiz turda sarı kart görürse, bir sonraki çok önemli olan ilk maçta oynayamayak, bari maç son dk larda bi sarı daha göreydide istanbulda oynamayıp cezayı dolduraydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Forvetsiz oynadık bu maçta, iyi diyorsunuz... Korkaklığı abarttı bence bu sefer Carvalhal.

Veli-Necip-Ernst top karşı takımdayken iyi, deli danalar gibi koşuyorlar ama topu alınca fernandes'e atıp önlerine eğilip soluklanmaya başlıyorlar, işimiz bitti gibilerinden.
Ben bu maç özellikle Necip'e acayip kıl oldum. Erifin acilen ofansif yönünü mental anlamda geliştirmesi lazım. Adam kimse bana top atmasın diye gidiyor bir rakip defanf oyuncusunun yanında duruyor. Ulan bir boşa kaç, top al, topsuz koşu falan yap.

Kaleye şut çekmeyi bile düşünmeyen bir orta saha ve forvetsiz bir takımla iyi yendik.

Fernandes'inde bu takıma 1-2 gömlek fazla olduğunu iyice anladık bu maçta.
Sosyal ağlarda paylaş

bence olay forvetsiz cıkma nedenimz.. carvalhal belkide en cok tanıdgı takımlardan birine karsi oynatti takımı.. kontra ataga cıkan bir rakibe karsi kendi sahanda basan kapanan bir takım kurarsan kontra yemeyip adamlari sete yönlendrirsin..

burda da rakibin oyun kurmadaki becerikszlgnden yararlandk.. savunma arkasna atılmaya calıslan her top kesildi.. dogru duzgun kanat ortasi olmadi 1 korner dısnda.. göbekte egemen sivok gecit vermedi.. veli necip ernst inanlmaz press yapti top kapti.. savunmayi guvene alıp ileri atılan toplarda tehlike aradık gayet dogruydu.. her maca 4-3-3 4-2-2 cıkcaz diye bieşy yok.. kaldiki gecen senenin finalisti karsındaki..

bence gayet basarilydi mac öncesi ve içinde carvalhal.. ekrem'i oynatmasi dısnda sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse beğenmemiş sahadaki dizilişi. Ama doğru kadroydu. Taktiği tıkır tıkır işledi. Adamların adam akıllı bir pozisyonu yok. Kimse korkak demesin Carvahale. Çatır çatır oynadı takım da, tam istenileni koydular ortaya. Akabinde koyulacak tek Braga kalmıştı. Ona da iki tane koydular.

Forvet almadı adam oyuna uzunca bir sure rakip 10 kişi kalsa bile. Adamların alışık olduğu hızlı çıkışa fırsat vermedi defans da. E oyunu da 70 metrede oynarsan olacağı da o. Fernandez maç bittiğinde götünden soluyordu. Canını dişine takmış, tek kelimeyle parçaladı. Aldığın her kuruş helal olsun. Quaresma da yabancı olduğu mevkiide yapabildiğini yapmaya çalıştı. 2 kişi daima sabitledi başına.

Ayrıca bir sol kanat bağıra bağıra geliyor. Bağıra bağıra. Tanju süperdi. Bir de İbrahim Toraman ön liberoyu daha mı seviyor şu son sıralar?

Neyse uzatmayalım daha fazla. :D
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

son 30 dakikayı izledim, bildiğin tırsaklık akıyordu bizden. rakip 10 kişi kontraya çıkacaz ilerde adam yok. q7 kanat oyuncusu direk yanlara kaçıyor, simao desen öyle ee? golü ben mi atacam :)

10 kişi bragaya işler ama başkasına işlemez bu taktik

bütün maç öyle bi sorun vardı zaten
adamlar içsel bi şekilde hep kaçtılar
Sosyal ağlarda paylaş

atakan kurt @atakankurt2 Reply Retweet Favorite · Open
Arkadaslar quaresma bjk'da mutlu oldugunu aksı yonde cıkan haberlerın yalan oldugunu soyledı

bu kadar sorunlu olup, bu kadar fevri davransaydı kendi ülkesinde bile şimdiye çoktan 17 yaşındakilerle alt takımda antremana çıkıyordu. Başka nerede böylesine kral gibi yaşayacak, o yüzden haklı o da tabii
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...