Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Eternal said: Olm biz bu muhabbetler olsun diye böle kesin kesin demeçler veriyoruz. Yoksa futbol bu 5 de atar 3 de yer yani.. Böle konusucaksin ki ortam olsun. Edit: Son mesaja cevap atarken sayfa basi olduk durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 E Z D İ K L A N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 q7 yi ilerde forvet olarak kullanma kararini dogru bulmuyorum, adam tam amr/aml modelinde is yapiyor, bizimki ondan forvet yaratmaya calisiyor. Takimin geneli iyiydi bugun ama ernst le fernandes i digerlerine gore daha cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 K O Y D U K M U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ee şimdi q7 sarı kart görmesin diye oyundan aldı, şimdi bu adam istanbulda nerdeyse garantilediğimiz turda sarı kart görürse, bir sonraki çok önemli olan ilk maçta oynayamayak, bari maç son dk larda bi sarı daha göreydide istanbulda oynamayıp cezayı dolduraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Sivok da sınırda bildiğim kadarıyla bence 2'si de kart görebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sivok görmedi mi zaten kart ? edit: yok görmemiş, niye öyle hatırladım acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Macı ne izledim ne dinledim.Golleri pozisyonları netten izledimde.Tanju nasıldı macta,yine istikrarlı mı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Tanju gayet iyi bence. Heycan yapıyor arada bir ama olcak o adam olcak. Ne kadar iyi bir kadromuz var yalnız bu maç onu hatırladım ama yalan olcak bir kadro çeşitli sebeplerden dolayı layıkına sahip olamayacak bence Beşiktaş 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 şu kadronun layığı zaten açık ara farkla playoff maçlarını dert bile etmeden şampiyon olmak zaten de, şu takımı en üst düzeyden en alt düzeye kadar şu hale getirenler utansın, utanmıyorlar gerçi boşuna laf söylemeye gerek yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Forvetsiz oynadık bu maçta, iyi diyorsunuz... Korkaklığı abarttı bence bu sefer Carvalhal. Veli-Necip-Ernst top karşı takımdayken iyi, deli danalar gibi koşuyorlar ama topu alınca fernandes'e atıp önlerine eğilip soluklanmaya başlıyorlar, işimiz bitti gibilerinden. Ben bu maç özellikle Necip'e acayip kıl oldum. Erifin acilen ofansif yönünü mental anlamda geliştirmesi lazım. Adam kimse bana top atmasın diye gidiyor bir rakip defanf oyuncusunun yanında duruyor. Ulan bir boşa kaç, top al, topsuz koşu falan yap. Kaleye şut çekmeyi bile düşünmeyen bir orta saha ve forvetsiz bir takımla iyi yendik. Fernandes'inde bu takıma 1-2 gömlek fazla olduğunu iyice anladık bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bence olay forvetsiz cıkma nedenimz.. carvalhal belkide en cok tanıdgı takımlardan birine karsi oynatti takımı.. kontra ataga cıkan bir rakibe karsi kendi sahanda basan kapanan bir takım kurarsan kontra yemeyip adamlari sete yönlendrirsin.. burda da rakibin oyun kurmadaki becerikszlgnden yararlandk.. savunma arkasna atılmaya calıslan her top kesildi.. dogru duzgun kanat ortasi olmadi 1 korner dısnda.. göbekte egemen sivok gecit vermedi.. veli necip ernst inanlmaz press yapti top kapti.. savunmayi guvene alıp ileri atılan toplarda tehlike aradık gayet dogruydu.. her maca 4-3-3 4-2-2 cıkcaz diye bieşy yok.. kaldiki gecen senenin finalisti karsındaki.. bence gayet basarilydi mac öncesi ve içinde carvalhal.. ekrem'i oynatmasi dısnda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 son 30 dakikayı izledim, bildiğin tırsaklık akıyordu bizden. rakip 10 kişi kontraya çıkacaz ilerde adam yok. q7 kanat oyuncusu direk yanlara kaçıyor, simao desen öyle ee? golü ben mi atacam :) 10 kişi bragaya işler ama başkasına işlemez bu taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Kimse beğenmemiş sahadaki dizilişi. Ama doğru kadroydu. Taktiği tıkır tıkır işledi. Adamların adam akıllı bir pozisyonu yok. Kimse korkak demesin Carvahale. Çatır çatır oynadı takım da, tam istenileni koydular ortaya. Akabinde koyulacak tek Braga kalmıştı. Ona da iki tane koydular. Forvet almadı adam oyuna uzunca bir sure rakip 10 kişi kalsa bile. Adamların alışık olduğu hızlı çıkışa fırsat vermedi defans da. E oyunu da 70 metrede oynarsan olacağı da o. Fernandez maç bittiğinde götünden soluyordu. Canını dişine takmış, tek kelimeyle parçaladı. Aldığın her kuruş helal olsun. Quaresma da yabancı olduğu mevkiide yapabildiğini yapmaya çalıştı. 2 kişi daima sabitledi başına. Ayrıca bir sol kanat bağıra bağıra geliyor. Bağıra bağıra. Tanju süperdi. Bir de İbrahim Toraman ön liberoyu daha mı seviyor şu son sıralar? Neyse uzatmayalım daha fazla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 tebrikler iyi oynadınız ama hani uefaya kafa tutuyodu sizin başkan! çıkmasaydı maça kafa tutuyosa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 BiTcH_oFBaT said: son 30 dakikayı izledim, bildiğin tırsaklık akıyordu bizden. rakip 10 kişi kontraya çıkacaz ilerde adam yok. q7 kanat oyuncusu direk yanlara kaçıyor, simao desen öyle ee? golü ben mi atacam :) 10 kişi bragaya işler ama başkasına işlemez bu taktik bütün maç öyle bi sorun vardı zaten adamlar içsel bi şekilde hep kaçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 EmenikeNiangSow said: tebrikler iyi oynadınız ama hani uefaya kafa tutuyodu sizin başkan! çıkmasaydı maça kafa tutuyosa? Kıskananlar ÇAAAT ÇAAT :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yok kıskanmadım da yıldırım demirören ne hissetmiştir acaba bu galibiyetten sonra. çıkıp tekrar avrupaya kafa tutalım diyebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 maçtan sonra sıvocun sözleşmesini uzatın diye talimat vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bahsettiğimiz Demirören ya adam oynak yani çıkıp Avrupalı yönetimi seviyorum diye açıklama bile yapabilir. EmenikeNiangSow said: yok kıskanmadım da yıldırım demirören ne hissetmiştir acaba bu galibiyetten sonra. çıkıp tekrar avrupaya kafa tutalım diyebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sivok iyi adam ya kalsın zaten. ondan iyisi bu paralara gelemeyeceğine göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 EmenikeNiangSow said: yok kıskanmadım da yıldırım demirören ne hissetmiştir acaba bu galibiyetten sonra. çıkıp tekrar avrupaya kafa tutalım diyebilecek mi? en batıdaki macınız aslantepede olunca normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 no no no Atatürk Olimpiyat Stadı lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 atakan kurt @atakankurt2 Reply Retweet Favorite · Open Arkadaslar quaresma bjk'da mutlu oldugunu aksı yonde cıkan haberlerın yalan oldugunu soyledı bu kadar sorunlu olup, bu kadar fevri davransaydı kendi ülkesinde bile şimdiye çoktan 17 yaşındakilerle alt takımda antremana çıkıyordu. Başka nerede böylesine kral gibi yaşayacak, o yüzden haklı o da tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar