Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 1313designer said: Allahınızdan bulun hahah süt dökmüş kedi gibi oldu, kıyamams ya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Flassh said: http://imgsrv2.perfspot.com/pics/f/ig/fc/f0b2f379-d6b1-4c1c-a8a9-507ff7256994.jpg http://www.perfspot.com/profile.asp?uid=946DEB20-5795-4894-8D10-D2FD1811F6EA Vücut Tipi: Atletik HhhahahahahahHAHHAAH En iyi arkadaş iletişimleri 1-Bursa ohh. wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 olum harbi üzüldüm lan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 1313designer said: Allahınızdan bulun baktın annelerden cevap gelmedi, allaha mı sığındın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ahmedinejad said: applev0dka said: ahmedinejad said: applev0dka said: adamin acık profline bakmak ne zmandan beri suc yaw :S ha sadece bakıyorsunuz pardon. foruma koyup resimleriyle falan alay etmiyorsunuz. ben yanlış anladım. face'te insanlarin yorumlarnina yada resimlerindeki tiplerne bakip ekieki ne kadar komik diye elden ele paylasınca suc diil.. bunu patide yapnca mi suc.. misal dust kurdum pampa tagli resim ara bul görmeyen yok ulkede.. bu da mi suc adamın izni yoksa kullanılmasına suç evet. zaten resmini internet ortamına koyarken public kullanma acmiyor mu ? bir nevi izin vermiş oluyor yani bunda suc olucak bisey yok.. neyse piramit olmasn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 http://tr.netlog.com/1313designer Benim hakkımda Gecenin karanlığı bana o kadar şey düşündürüyor ki; anlatamam. Hatalarım, pişmanlıklarım, düşünceler içinde savaş veriyorum. Bir de özlemlerim var tabi.. Benim özlemim geleceğim ve geleceğimin içindeki sen. Ama farklı şeyler yazıyoruz. (Sen ve Ben) Evet bana göre çok büyük bir aşk yaşıyoruz. Fakat beraberinde korkular var. Hani çok değer verdiğim bir şey olur ve sen ona özen gösterirsin. Adeta varlığın, bütün huzurun ona bağlıdır. Bir süre sonra ona bir şey olduğunda ise artık hayatının bittiğini düşünürsün. Ben daha önce yaşadım bunları sevgili! Acısı çok büyük... Seni kaybetmeyi düşürdüğümde de aynı acıyı çekiyorum. Artık anladın mı seni ne kadar büyük bir aşkla sevdiğimi? Baksana bu sessizlik, bu karanlık, bir de sensizlik neler yazdırıyor bana.. Öyle şeyler var ki içimde.. Bunu ben bile bilmiyorum. İçimde bir şeyler korkutuyor belki de beni.. Beynimi tırmalıyor artık … İsim Mehmet Ali kokten Doğum tarihi 12/09/1984 Bulunduğu yer Ankara (Ankara) Türkiye Ana dil Hollandaca Meslek Bos gezenin bos kalfası (Öğrenci) Hobiler at avrat silah Aşk durumu Çok şey yaşadım, kafamı dinliyorum Tercihim Bayan Instant Messengers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ana dil hollandaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 said: 1313designer 7 Eylül 2007 @netlog HMM GUZEL BI DUSUNCE AMA BENDE BIRIYLE KONUSURKEN ERKEK KIZ FARKETMEZ ANNE BABA KARISTIRMAM. ZAR KONUSUNA GELINCE SENCE BASKA SEBEP VARSA SOLEDE BIZDE BILELIM BENIM LAFIM KADAR IKNA EDICI DEILSE SOLEME. ZAR KONUSU ZAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 said: Hobiler at avrat silah Aşk durumu Çok şey yaşadım, kafamı dinliyorum Tercihim Bayan Instant Messengers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Hobiler at avrat silah Aşk durumu Çok şey yaşadım, kafamı dinliyorum dşojhşfdjşlhdkjfşlhkdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Geç kalmadım umarım... Şurda bir yerde benim de postum dursun kilit gelmeden. İlerde yazmadık demeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Flassh said: said: 1313designer 7 Eylül 2007 @netlog HMM GUZEL BI DUSUNCE AMA BENDE BIRIYLE KONUSURKEN ERKEK KIZ FARKETMEZ ANNE BABA KARISTIRMAM. ZAR KONUSUNA GELINCE SENCE BASKA SEBEP VARSA SOLEDE BIZDE BILELIM BENIM LAFIM KADAR IKNA EDICI DEILSE SOLEME. ZAR KONUSU ZAR ikiyüzlülüğün de tasdiklendi. bakalım daha neler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Flassh said: said: 1313designer 7 Eylül 2007 @netlog HMM GUZEL BI DUSUNCE AMA BENDE BIRIYLE KONUSURKEN ERKEK KIZ FARKETMEZ ANNE BABA KARISTIRMAM. ZAR KONUSUNA GELINCE SENCE BASKA SEBEP VARSA SOLEDE BIZDE BILELIM BENIM LAFIM KADAR IKNA EDICI DEILSE SOLEME. ZAR KONUSU ZAR kulak zarı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 http://www.turkishajan.com/uyeler/129083/1313designer.html beyler adam ayyıldız team :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 sogan zari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Başınıza gelen en iyi şey ilk milli macım Şu anda üzerinizde hangi kıyafet var ? boxerla oturuyom Ehliyet almak için kaç defa çabaladınız? 2 En sevdiğiniz ev hayvan(lar)ı kızlar Aktör/Aktris alpacino Beğendiğiniz yazar ve kitaplar öle kötü alışkanlıklarım yok Başınızdan geçen en utanç verici olay nedir? havuza atladıgımda mayom cıkmıstı Yatağa hangi saatte gidiyorsunuz? deigisiyo Ağırlığınız (kilo) 79 Sıkıldığınızda ne yaparsınız? bu aralar metallica En fazla sevdiğiniz filmler tarihi filmler En fazla sevdiğiniz TV şovu tv şovlar aptalca Saç renginiz Siyah Çok fazla alkol tüketir misiniz? hayır Yurtdışında yaşayan arkadaşınız var mı? olmamı bu ne alakaysa En fazla sevdiğiniz tatil yaz tatili cok enteresan bi anket Hangi tür filmleri seversiniz? Korku Gerçek Hikaye Romantik filmler Bilim Kurgu Gerilim Aksiyon Gençlik filmleri Gizem Kungfu/Dövüş sanatları Underground filmler Belgesel Sizce romantik olan şey nedir? yaprakalrı kurumus agaclar arasında sevgilnle yagmur altında ıslanmak Sigara içer misiniz? İçmeyi seviyorum! En fazla beğendiğiniz bilgisayar oyunu Multiplayer oyunculu Online Role Playing oyunları İnternet oyunları En iyi seyahat tecrübeniz her gun okula gidiyom sayılırmı bu Yaşıyorum Ailemden biriyle yaşıyorum Arıyorum Arkadaş Aşk En fazla beğendiğiniz TV kanalı Natioal Geographic Ch. En fazla beğendiğiniz bira Efes Pilsen Miller Sigara markası (içiyorsanız) Marlboro En fazla beğendiğiniz giyim markası levi's Arabanızın markası arabam olsa profille ugrasmam ama alcam bitane En kötü seyahat anınız uçaga ilk bindiğimde uyuya kalmıştım Kokteyl Kokteyl istemez!! Hayatımı yaşıyorum evde aile yanında villada Oyun konsolu PC PSP En fazla beğendiğiniz alkolsüz içecek Su Giyim tarzınız Klasik Street Spor En fazla beğendiğiniz araba markası ROLLS ROYCE En iyi dj, şarkıcı(lar) veya grup(lar) demet akalın a baylıyrm salak ama güzel söyluyo Favori oyununuz knight online / counter strike Yurtdışında en fazla beğendiğiniz şehir Paris Prag Rome Tokyo Bağdat St Petersburg (Dans salonuna) gidiyorum yok artık Cep telefonu markası SonyEricsson En fazla beğendiğiniz gazete Milliyet En fazla beğendiğiniz radyo kanalı Power Otomobil ilgileriniz Eski modeller Araç donanımı En fazla beğendiğiniz olay veya parti 12 eylül darbesi öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Flassh said: http://www.turkishajan.com/uyeler/129083/1313designer.html beyler adam ayyıldız team :( http://swiftor.com/attachments/f2/9760d1327017588t-anonymous-launches-largest-attack-ever-shit-just-got-real.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 adam kafasına sıkmaya gitti ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Dağılın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 iplerimizi bulucak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 dayı naaptınız siz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 AREA MASTERZ olmus lan ahahahaha aksam aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 posting in an epic thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Olmus lan adam 6 sayfa falan once, cesede tekme atmissiniz resmen :D Ama foto moto bulma olaylarina koptum, gecen gunku "anonymous person of interest" seysi aklima geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 said: 1313designer Yörünge Dışı :((:((((:(:(8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar