pnoise Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 aradım buladım. yoksa buradan newbie okuyucular için öneriler yapabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Newbie ne beh? Ben hiç manga okumadım tavsiye eder misiniz demek istiyorsan naruto, one piece popülaritesi yüksek mangalar. Ben gamaran okuyorum mesela öyle tip şeyler hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 benim tavsiyem, ilk önce animelerini izle, sonra bölümler bitince ileriki bölümleri ne olacak diye aşırı merak edeceğinden mangalarını okumaya başlayacaksın ve daha sonra anime izlemek sana zaman kaybı gelecek.. ben öyle yapmıştım şuan anime izleyemiyorum.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ben de anime izlemeyi hiç sevmiyorum okumak daha keyifli geliyor. açıkçası naruto gibi çok popüler birşeyi de okumak istemiyorum. nasıl desem... herkes breaking bad diye ölüyor ama sherlock izliyorum ben. bilenlerin çok sevdiği rare şeyler arıyorum diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bide tür söyleseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 tür de bilmiyorum. sadece okumak istiyorum. ama arkadaşım çok gaza getirdi persona gibi olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 çok güzel ama mainstream diye istemiyo musun şimdi? hipster alert mi desem ne desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 sherlock gibi kaliteli şeyler istiyorsan newbieler için manga diye niye soruyorsun? gördüğüm kaliteli animeler arasında darker than black (ilk sezonu özellikle), cowboy bebop, ghost in the shell, usagi drop, mushishi, great teacher onizuka, full metal alchemist var. sherlock izleyen birisinin hoşuna gider diye düşünüyorum. hepsinin mangası var mı ona emin değilim. bu arada naruto ve one piece'e başlama. hepsini bitirene kadar canın çıkar. şahsen animeler daha çok hoşuma gidiyor. renkleri, seslendirmeyi, müzikleri çok iyi kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Okuduğum ve hayran olduğun ilk manga (daha önce okuyup sevmediklerim vardı) Dance Till Tomorrow. Arada sırada açar okurum hala. Onu öneririm. Onun dışında klasik shounen'lerle başla, Inuyasha filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 nhk ni youkoso oku o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Legend of the Strongest Man, Kurosawa Akumetsu Shin Angyo Onshi Yankee-kun to Megane-chan Holyland Defense Devil Code Breaker Onani Master Kurosawa Ai Kora Aiki Historys Strongest Disciple Kenichi (önce anime sonra manga) The World God Only Knows Şimdilik şöyle kısaca olsun. Çok daha fazla iyi manga var bunları bulmak için mangaupdates.com u kullanabilirsin. Ordan ratinge göre, bitmiş bitmemiş şeklinde ve konuya göre falan arama yapabiliyorsun, biraz dolanır siteyi kavrarsan çok rahat edersin, bir daha tavsiye başlığı açmana da pek gerek kalmaz. Takip ettiğin mangaların yeni chapterları çıkınca da reading listte görürsün. Mangaları inidrimek için http://stoptazmo.com/ ve http://www.mangatraders.com/ u kullanabilirsin. http://www.bakabt.com/ da torrentleri de oluyor bazı mangaların. Bunların dışında çeviren grupların kendi sitelerinden de indirebilirsin, mesela 130. chapterdasındır 131. çıkmıştır, onu gidip scanlatorun sitesinden indirebilirsin, mangatraders veya başka bir siteyi beklemeden. Bunun için mangaupdates.com un reading listi çok faydalı oluyor. Online okumak istiyorsan http://www.batoto.net/ i kullanabilirsin. Diğer siteler gibi resimleri küçültmedildiğinden çok daha kalitelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar