Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 elmander çok yoruldu harbi ya bu arada 2. yarı cok sıkıldım.hakemde her dakak durdurdu oyunu berabre bitebilirdi bu maç yani 2. yarı kapandık baya sabrinin tarafı yine maçı satıcak herşeyi yaptı.ama kayseri beceremedi
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 İyi oldu zor bir 3 puandı. Eboue DÖN ARTIK REİS DÖN KUPAN OLIYIM DÖN
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ahaha hakkaten eboue beşiktaş maçında oynamazsa q7 simao falan sezonun acısını çıkartabilirler sabrinin muthiş her top uzaklaştırması kaleye doğruydu bide elmander zeminde hep kaydı.yoksa 2 golü vardı net
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 yalnız riera ağır şaşırttı beni. uzun vadede baltadan iyi olabilir sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Muslera olmasa, Kayseri'nin de ayağının dümeni olsa çok fena bir maç olabilirmiş, şimdi özeti izledim de sıkıntılı olmuş maç.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ben de ara ara bakabilmiştim, şimdi şöyle geniş özet olarak baktım da, hakkaten defansımız felaketmiş bugün. O kadar açığı başka takıma versen adamlar farkla yollar seni. Yalnız kayseri de ne güzel ara top atıyor yahu, pes'te atamazsın o kadar güzel ara topları, adamlar 6-7 tane net gol pozisyonu yarattılar çok zeki ara toplarla. Son vuruşlarda biraz kazmalık yaptılar, bi de Muslera işte. Şu kayserinin müthiş ara toplarında bizim defansta ağır servet ve kalede aykut olsalar fark yemiştik. Elmander'in son anlardaki düşürülmesi bariz penaltı ve kırmızı kart (son adam bariz gol şansı engellemek vb dolayısıyla) bu arada.
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sabri yüzünden işte bütün pozisyonlar hep o taraftan urfalı bi kaydı düştü falan orda.ama sabri hiç diğerlerine yardımcı olmuyor ki.hep semih ve urfalı kıçını topluyor adamın
fizban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 engin baytar'ın taklalarından biri gif yapsın plx.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 deadwoll said: Muslera olmasa, Kayseri'nin de ayağının dümeni olsa çok fena bir maç olabilirmiş, şimdi özeti izledim de sıkıntılı olmuş maç. Amrabat'ın pozisyonu ve Muslera'nın timing dersi verdiği ara pas dışında net pozisyon yoktu öyle aman aman. Tabi ki Kayseri'ye bu pozisyonları bile iç sahada vermek sıkıntı ama her iki taraf da halamın sakalı olsa derse Galatasaray yine de daha net pozisyonları kaçırdı
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 fizban said: engin baytar'ın taklalarından biri gif yapsın plx. rakibin poposuna hakemin önünde tekmeyi basıp hakeme itirazlarını da istiyorum ben.
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 o tekmeye kart çok ağır kaçardı ya sdfs.sevimli dokundurdu elmandere yapılan net kırmızı karta sayın ama
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 afedersin ama elmander mallık yaptı orada. net kırmızı o, kesin. ama elmander belki giderim diye zorlayınca, o ayağının yere vuruşunu hakem kendini yere attı diye düşündü. direk ilk pozisyonda zorlamasa zaten vermeyeni döverler.
Öne çıkan mesajlar