Allure- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 zeper said: ben koç ünv'ne veriyordum, rahat kazanılıyoro dediin paralar. hele bazen vize öncesinde birgünde bile 1K çıkıyor. hangi dersleri veriyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ek is olarak yapip maasim kadar aliyordum. Ogrenciye bagli ozel dersin ciyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 @Allure; valla alanım azınlıkta olmak üzere bayağı bir derse giriyordum,şimdi koçta okuyanlar vardır,sözüm meclisten dışarı olsun ama ,böyle en kek derslerden bile ders alıyorlardı çok komikti , muhasebe bile anlattığım olmuştu.ve sadece oturup okuyup çalışılabilcek derslerdi,hani matematik fizik falan onları anlıyorum da, psikoloji ,tarih falan bunlar çoğunlukla orda verilen özel dersler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bizim okulda vardı ya üni zamanında. Mesela tarih sınavı oluo, adam ders verio amfide yada evinde. 30tl falan alıodu kişi başı, 3 saat ders bi 50-100 kişi falan geliodu ona. sonra bide ödevler var. aahah adamlar okula girebilmek için tek ders bırakıodu ki o zamanlar yıllığı 27bin tl idi okulun ( gerçi tek ders olunca ücret düşüodu epey de tam hatırlamıorm miktarı 1/4 ünü ödüo olabilir ). Adam bunu çıkarıo üzerine kar edio öle yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Bende bu sene şu imal usülleri ödevine bakmayı düşünüyorum. Ödev başına 75-100 Tl arası bir rakam alıyorlardı geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 özellikle ilkokul öğrencilerine ders veriyorsan, işini iyide yapıyorsan, ismini baya kişiye duyurabilirsin. Öğrenci aileleri daha yakın oluyor ilkokulda, herkes birbirine öğretmen öneriyor, bu işin iyi dedikodusu dönüyor. 20-30 saat çalışarak 2k+ kazanan arkadaşım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çok özendim nan ben de ders vermek istiyorum ama ne vericem ki D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 gördüm. mümkün. yere ve zamana bağlı olarak çok mümkün hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 zeper said: @Allure; valla alanım azınlıkta olmak üzere bayağı bir derse giriyordum,şimdi koçta okuyanlar vardır,sözüm meclisten dışarı olsun ama ,böyle en kek derslerden bile ders alıyorlardı çok komikti , muhasebe bile anlattığım olmuştu.ve sadece oturup okuyup çalışılabilcek derslerdi,hani matematik fizik falan onları anlıyorum da, psikoloji ,tarih falan bunlar çoğunlukla orda verilen özel dersler. yalan değil çünkü, ben de koç'ta okuduğum için biliyorum yani, hatta bir arkadaşım sırf uluslararası ilişkiler dersi yok diye kendi vermeye başlamıştı ki, aldığı notlar a falan da değildi. boğaziçi'nde okuyupta çok ekmek yiyen adam tanıyorum, en son orada doktora asistanıydı hatta, ekonomi dersleri anlatıyordu. dersleri boşlayıp son gün ne yapacağını şaşıran, ders çalışmaya bile üşenen adamlar var okulda, saatine 80-90 lira koymuyor adama. ama ben size söyleyeyim, eğer koç'ta falan özel ders vermek istiyorsanız, muhasebe/ekonomi/matematik bunları unutun, piyasası çok bunların, saat fiyatınız düştükçe düşer, liselilere anlatsanız daha çok kazanırsınız. alan derslerinize yoğunlaşın, mesela saatine $140 verip java dersi alan adam tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 valla,bu dönem gene başlayacağım ders vermeye,bu dönem 150 alınyıormuş saatine fizik için,ona giricem.4-5 kişiye versen birgünde grup olrk gayet iyi... ve evet matlab için ödev yapmıştım dediğin gibi 100 dolar,tiko para. en komik kısmıda mesela 2 sene evvel verirken ben saat ücreti diyelim 80 lira 100 veriyor, üstü kalsınn mode on hemen hemen hepsinde=) hani briaz kötü hissetmiştim başlarda da...sonra lay lay lom,alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 öğrenci adamı bilemem de benim kardeşimin özel hocasının 4x4 jipi var.amerikada da bu arada en çok kazandıran 10 meslek içinde speeduc,öğretmenlik filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 özel ders piyasasında şöyle garip bir durum var eğer ders veren düşük fiyat çekerse "ya bu adam/kadın kötü herhalde" diyorlar ama "saatim çok para, ajandam dolu, iş sadece bende değil öğrencide çalışacak ki başarı gelsi,n bla bla" diyen kişiye "bu adam/kadın iş biliyor başarısız olursa kesin suç bizim çocukta" diyorlar böyle de bir piyasa, "ben anlatıyorum da sizin çocukta iş yok" diyip sıyrılan çok öğretmen gördüm işin anahtarı direk sunumda, gerisi enayi parası yemeye bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 babacumdan ne ozel ders alirim var ya offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 mmmmphhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yav said: çok özendim nan ben de ders vermek istiyorum ama ne vericem ki D: Ekmek ekonometride iktisadi bilimlerde, otur çalış vize final zamanı başını kaşıyacak vaktin olmaz kendini satarsan, ki notları, çıkmış soru çözümleri, hatta sadece o soruları çözmek falan da para ediyordu benim zamanımda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 $_$ teşekkürler. Bu işten zengin olursam öğrenciler için özel ders/ödev ile zengin olma tutosu koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar