ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Geçen hafta tecil işlemi için askerlik şubesine gittim.Görevli personel hanım ablamız dilekçe doldururken "ben senin yerinde olsam arkama bakmadan giderdim." dedi. Neden soruma karşılık olarak işte "İzmir deniz er eğitimi" gibisinden birşey söyledi. Neyse ben pek sallamadım tecil ettirip çıktım sonra soranlara söyleyince herkes olm salakmısın falan ora kaçarmı moduna girince bende bi garip oldum.Neye göre seçiliyoruz yani tekrar bura çıkma şansı nedir? Nelere göre hava-deniz-kara üçlüsünden birine seçiliyoruz? Tamamen random? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hava seçilmiyor diye biliyorum kıas dönemler bir de tam anlamadım nasıl ablanın nereye çıkacağını bildiğini. sınava girmeden ve kuran çekilmeden nasıl biliyorsun nereye çıkacağını sınava girdiysen nasıl tecil ettiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Sınav falan yok ya standart askerlik işte ilk tecil işlemi için gittiğimde er celbinin güncellenmesi gerektiği söylenmişti.Tekrar gittiğimde acemilik oluyor sanırım orası görünüyordu tecil ettirip çıktım. ps: başlığı tekrar okuyunca çözdüm ahah benimkisi standart vatandaş askerliği :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Hava çıkıyor ya kısa döneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hava çıkıyor olabilir de, bu işler sınava girdikten sonra belli olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ya çıkıp çıkmaması değil olay atıyorum gerçekten gitme tarihim geldiği zaman o dönem hangi bölüme ne gerekiyorsa ona göre tamamen randommu gönderiliyorsun yoksa işte önceden bunu denizci/havacı/karacı seçmişiz bu yüzden şuraya gönderelim modundamı işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Lan neyse kafam karıştı mail attım şubeye bakalım ne dicekler kadın kafamı yaptı bana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ad3m said: Görevli personel hanım ablamız dilekçe doldururken "ben senin yerinde olsam arkama bakmadan giderdim." dedi. Neden soruma karşılık olarak işte "İzmir deniz er eğitimi" gibisinden birşey söyledi. Neyse ben pek sallamadım tecil ettirip çıktım sonra soranlara söyleyince herkes olm salakmısın falan ora kaçarmı moduna girince bende bi garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kadın zarflamış ya sonra hop hakkari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 random oluyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar