Artariel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 8 mbit yapmaya karar vermiştim 2-3 hafta önce. ilk yapıldığında modemden baktım : Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 7797 gösteriyordu. tamam güzel demiştim, malum santrale falan baya uzaktım çünkü. ama zamanla hızımda düşmeler olduğunu fark ettim, 700le falan indirirken 500 400 şimdi ise 300le indirir oldum. bakayım dedim şu modemin durumuna Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 4709 yazıyor. bu hız düşmesi ttnetin kendi eliyle yaptığı bir şey mi ? daha sağlam olsun diye yeni kablo falan döşemiştim eve. ama onunla birlikte olmadı işte, zamanla bu hale geldi. sizce ttneti aramalı mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Adil kullanım kotasını aşmışsındır, bana da oldu bu ay aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bir bakıma evet, bir bakıma hayır. Hızını düşüren bağlandığın server. Otomatik olarak yapıyor server bu olayı. Ben baya kavgalar sonrası o serverın bana bulaşmasını engellettim. Şimdi mutlu mesut yuvarlanıp gidiyoruz 16 16... Yani ttnet düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evet ttnet düşürüyor... sonrada bahaneleri hattınız bu kadar hızı kaldırıyor diyor fazlasını verirsek bağlantı kesilip durur diyor falan.. adama diyorum sen aç 8e ne kesiyon indiriyon 4e sonrada tamam 8 yaptım diyor 2 gün sonra yine 4e düşüyor. bıktım ben aramaktan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 milletin hizini dusururler benimde paso hizi arttiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 benimde 12 mbit fixti 14 mbite çıktı son dönemlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 aynen benimki de 8'di 12 olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 olm bu hızınızı kimin kestiğini ya da artırdığını biliyorum.içimizden biri yapıyo lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 kim senko mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 tt ile iş görüşmem var. olursa bulacağım o adamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bizim hızlara da bi ayar çekersin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Modeminizin tum isiklari yaniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Olm adil kullanım kotası zımbırtısı düşürünce öyle azar azar düşürmüyor ki belli bir sınırı var direkt ona düşürüyor 1mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 df said: tt ile iş görüşmem var. olursa bulacağım o adamı =) tt'de çok ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 uydunet kullanıyorum aynı problem bende de oldu. 5mb olan internet 2mb oldu. Bugün aradım söyledim hızlı testi yapıp ekran görüntüsü istediler bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar