ne alaka
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
MIT depremi! KCK MIT in gozetiminde olustu...
O videoyu niye koydu bende anlamadim, topic basindan beri dedigimiz seyleri destekliyor o video lol
RTE gülene karşı koyabilir mi acaba, onu merak ediyorum ben. Nasıl bi manevra gelecek acaba.
RTE tek olsa karşı koyamaz ama diğer cemaatlerde Gülen'e karşı olduğu için baya bir destek bulacak bu mevzuda.
RTE gidici bence.
RTE gülene karşı koyabilir mi acaba, onu merak ediyorum ben. Nasıl bi manevra gelecek acaba.
ciddi olamazsın:D abi tek bir demagojiye bakar,deseki tayyip bunlar devleti içten içe yıkıyor,hepimiz arkasına takılırız yav:D
amerikada gününü gün ediyorken f.g,tayyip mapuslarda başbakan olacağı günü bekliyordu.
feto tayyibi gozyaslarinda bogar gibi geliyo bana.
Eğre böyle bi çatışma varsa cidden, akp kadrosunun içinde de çatlama başlar yanlız.
Abi cidden tam bir satranç tahtası ülke şu an sdfsdfg
Abi cidden tam bir satranç tahtası ülke şu an sdfsdfg
çok rica ediyorum 2:55 i dikkatli izleyin ahahahahhaa
http://www.youtube.com/watch?v=s9kAVlnGMTU
ağlamak dediğin böyle olur
ağlamak dediğin böyle olur
Şu aralar manevra gelemez, yine ameliyat olmuş.
Bence bikaç farklı yol haritası vardır. Hasta yatağında da olsa uygulamaya koyulur bi şekilde. Önceden hesaplanmıştır.
şu anki olay rte ninde f.g ninde üstünde bi olay suriye-iran ve arap baharıyla alakalı.
belki bir kürt ayaklanması çıkacak suriyeyle savaşa girdiğimizde tam bilemiyorum ama yaklaşık 5-6 ay içinde ya iç savaşa, ya da suriyeyle savaşa gireceğimizi düşünüyorum.
belki bir kürt ayaklanması çıkacak suriyeyle savaşa girdiğimizde tam bilemiyorum ama yaklaşık 5-6 ay içinde ya iç savaşa, ya da suriyeyle savaşa gireceğimizi düşünüyorum.
Araplar da baharı bol bulunca orasına burasına sürüyor.
Öne çıkan mesajlar