Trans Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aradığın ilaç izmirde.ya da civarında.ama kuşadası falan demişsin,ki sakın diyeyim.nefret ettiğim tek yer olabilir. ya da bozcaada'ya git,orasıda güzeldir.açabiliyorsan aç bir pansiyon,rahatına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mal said: bak bugn yaptım alışveriş. ne aldım. yağ, salça, salam, sucuk, nohut, soğan, patates, köy peyniri, tarhana çorbası, zeytin eşittir 40 lira. 20 lirayada pazardan domates yeşillik felan alcam. ha salam sucuk için bim sağolsun :D hocam sen nerde yaşıyorsun bunların hepsini 40 tl aldın. bak eşim yanımda o sayıyor şu anda bana, biraz önce marketten geldi, 1 kalıp peynir 9 tl 250gr tekerlek kaşar 5 tl 2 litre süt 4 Tl 2 ekmek 2 TL Çocuk için bir kaç bi sey çikolata felan toplam : 10 Tl Margarin : 3 TL yarım kilo kıyma : 14 tL 47 tl yaptı sadece 1 gün. sabah öğlen alınan ekmekti felan saymıyorum, sadece eşimin işten gelirken aldığı şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ali nazik yedim ben de bugün sadece 12 lira. hayat bana güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mal said: bak bugn yaptım alışveriş. ne aldım. yağ, salça, salam, sucuk, nohut, soğan, patates, köy peyniri, tarhana çorbası, zeytin eşittir 40 lira. 20 lirayada pazardan domates yeşillik felan alcam. ha salam sucuk için bim sağolsun :D ee? 1 ay 60 lira diyodun demin, 2 günlük malzeme yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Trans said: aradığın ilaç izmirde.ya da civarında.ama kuşadası falan demişsin,ki sakın diyeyim.nefret ettiğim tek yer olabilir. ya da bozcaada'ya git,orasıda güzeldir.açabiliyorsan aç bir pansiyon,rahatına bak urla güzel gibi görünüyor bu iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 urlayı pek sevmem,çeşmenin ücra köşeleri olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mal 40 kilo musun kardeş? o kadar erzak 1 ay mı gidiyor sana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 böcekten gecilmez lan o ev geceleri isiga gelenler avustralyayi aratmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 al işte fatura http://i.imgur.com/NWD5e.jpg bunlar bir ay yetiyor bir insana. üstne 10 liraya 1kg peynir ekle pazardan. 36 lira. zeytin yarım kilo 3 lira. tarhana çorbası 1 lira. ettimi 40 lira. 20 liraya patates domates yeşillik al 60 anca eder, etmez bile. çikolata felan extra. onun için çalışcan işte. bir kişinin temel gereksinimleri bunlar. fazlası sağlığı ve nefsi bozuyor zaten. win win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Hangi insana yetiyor o 60 lira bir ay söyle ben beslerim onu 60 lira harçlıktan artan parayla. Taksiye verdigim 2 yolculuk parasını ona veririm otobüse binerim bir ay tok yaşar en azından. O liste de aldıgın şeylerin tamamı maksimum 1 hafta gider ki o kadar bile dayanmaz. Ne yiyecek ne içecek bu insan 1 ay aynı sucugu salamı mı yıyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 biraz et falan koysaymisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 BİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ahahaha kasiyerin adı da var,stalklamasınlar yine :D yine bir kasiyeri ekledim konusu yaşanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ben baya yiyen bi insanım bana nasıl yetiyor. nohut desen 2 kere yapıyorum ayda. her yapışımı 4 akşamda bitiyorum. salam desen 850 gram. at şeyi gibi böyle. yzde elli dana yüzde elli piliç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hala anlamadım nasıl 1 ay gidiyor onlar, neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 köşebaşında süt içen arkadaş geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ha ekmeği gece yada sabah 5 te felan açık bırakıyolar çalıyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 nohut nasıl yapılıyor düz haşlasna olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 800gr salam nası 5.75 yaw :) ne salamı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bi de şu ucuz salamı sucuğu yemeyin lütfen arkadaşlar, yani param ona yetiyor diyorsan hiç yeme daha sağlıklı. Tavuk kemiği, inek gerisi, sakatatın bilmemneresi ve bolca soya karıştırılıp parçalanıp hamur haline geliyor sonra da böyle ucuz salam-sucuk-sosis oluyor, çok çok zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ya işte kemiktir tavuğun ibibiğidir felan karıştırıyolar içine. ama sağlığa zararı yok. sakatat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 said: salam desen 850 gram. at şeyi gibi böyle. yzde elli dana yüzde elli piliç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 o liste tek başına 1 hafta yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yahu halüsinasyon mu yiyorum ben? yetiyo işte makarna felan var bir sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kardeş sen gece yatarken aç uyuyorsan bizde mi öyle yapalım.vitaminsiz mi kalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar