Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaşanacak yerler!

tinu

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

bak bugn yaptım alışveriş. ne aldım. yağ, salça, salam, sucuk, nohut, soğan, patates, köy peyniri, tarhana çorbası, zeytin eşittir 40 lira. 20 lirayada pazardan domates yeşillik felan alcam. ha salam sucuk için bim sağolsun :D

hocam sen nerde yaşıyorsun bunların hepsini 40 tl aldın.

bak eşim yanımda o sayıyor şu anda bana, biraz önce marketten geldi,

1 kalıp peynir 9 tl
250gr tekerlek kaşar 5 tl
2 litre süt 4 Tl
2 ekmek 2 TL
Çocuk için bir kaç bi sey çikolata felan toplam : 10 Tl
Margarin : 3 TL
yarım kilo kıyma : 14 tL

47 tl yaptı sadece 1 gün. sabah öğlen alınan ekmekti felan saymıyorum, sadece eşimin işten gelirken aldığı şeyler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

bak bugn yaptım alışveriş. ne aldım. yağ, salça, salam, sucuk, nohut, soğan, patates, köy peyniri, tarhana çorbası, zeytin eşittir 40 lira. 20 lirayada pazardan domates yeşillik felan alcam. ha salam sucuk için bim sağolsun :D

ee? 1 ay 60 lira diyodun demin, 2 günlük malzeme yazmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

aradığın ilaç izmirde.ya da civarında.ama kuşadası falan demişsin,ki sakın diyeyim.nefret ettiğim tek yer olabilir.
ya da bozcaada'ya git,orasıda güzeldir.açabiliyorsan aç bir pansiyon,rahatına bak

urla güzel gibi görünüyor bu iş için.
Sosyal ağlarda paylaş

al işte fatura

http://i.imgur.com/NWD5e.jpg

bunlar bir ay yetiyor bir insana. üstne 10 liraya 1kg peynir ekle pazardan. 36 lira. zeytin yarım kilo 3 lira. tarhana çorbası 1 lira. ettimi 40 lira. 20 liraya patates domates yeşillik al 60 anca eder, etmez bile. çikolata felan extra. onun için çalışcan işte. bir kişinin temel gereksinimleri bunlar. fazlası sağlığı ve nefsi bozuyor zaten. win win win.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi insana yetiyor o 60 lira bir ay söyle ben beslerim onu 60 lira harçlıktan artan parayla. Taksiye verdigim 2 yolculuk parasını ona veririm otobüse binerim bir ay tok yaşar en azından.

O liste de aldıgın şeylerin tamamı maksimum 1 hafta gider ki o kadar bile dayanmaz. Ne yiyecek ne içecek bu insan 1 ay aynı sucugu salamı mı yıyecek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...