Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mudo'da indirimle 380 liraya düşen odun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

mudo endonezya tayland vs. gibi yerlerden 1-2 dolara getirdiği saçma sapan maketleri oymaları 400-500 liraya satıyor habire

Onu mobilyada da yapiyor, hindistan dan, endonezya dan ucuza getirdigi mobilyalari, konsept diye iteliyor millete.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

ya mudo indirim zamanları uygun ürünler satıyor ama ordan aldığım birçok tekstil ürününde kısa sürede solma problemi yaşadım, sanırım odundaki olay tekstilde de geçerli
aynen ya soldu benim de bi ton şort svitşort falan

halbuki 30-40 derecede yıkıyoruz yani, kaliteli duruyor ama hepsinin rengi soldu yenisini alalım diye yapıyolar heralde
Mesaj tarihi:
ya bidfe 5 tane varmıs 4 u satılmıs neoluyo bunu alınca kım anlayacak bundan bısı yapsak veya catlamıyor kırılmıyo yanmıyo falanmı ne zukume yarıyor
Mesaj tarihi:
Wolas said:

odun bir sevgiliye verilecek efsane bir ayrılık hediyesi off içimde kaldı olsada alsamda yollasams asfsa

sevgilin ayrılırken "yerine başka bi odun yolladın zaten, artık bi eksikliğin olmaz" derse görürsün sonra :)
Mesaj tarihi:
Viktor said:

agaci tanima kulturunuz yok, odunu tanima kulturunuz yok. taniniyorum diyeninizde tatava, ara sokakta bir esnaf odununu ellememistir mesala, taninmis odunlari gormustur
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Wolas said:

odun bir sevgiliye verilecek efsane bir ayrılık hediyesi off içimde kaldı olsada alsamda yollasams asfsa

sevgilin ayrılırken "yerine başka bi odun yolladın zaten, artık bi eksikliğin olmaz" derse görürsün sonra :)

sdfdklfjgkdflgşdfşgkdşf kgşl :D
  • Yeni Oluştur...