Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 OHA BENİM NİYE AKLIMA GELMEDİ LAN BU 49 TL ye sizi paşa yapıyorum arkadaşlar. kaliteli kağıda baskı hemde %101 yasal. TÜM TÜRKİYE ŞEHİRLERİNİN KAPILARI SİZE SONUNA KADAR AÇILSA NASIL OLURDU? demiyoruz. KAPILAR FULL + FULL AÇIK. yaptım olacak. alın bu da prova çalışması http://i.imgur.com/8iFNA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 İmitasyon oscardan daha dandik bi hediye var mıdır diye düşünürdüm. Demek ki varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Vize alabilirsiniz yazısının yanında yıldız var ; sayfanın altına baktım yıldızın açıklaması yok. Sonra aklıma geldide fareyle seçtim orayı ; beyaz zemin üzerine beyaz yazıyla yazmışlar :) *Bu sertifika size yasal bir ünvan kazandırır, ancak vize başvurularında; sizin suç siciliniz ve ekonomik durumunuz da olumlu cevap almanızda hiç kuşkusuz önemli bir yere sahiptir. Bu yüzden sadece bu sertifika, size tek başına vize almayı garanti etmez, sadece avantaj sağlayabilir. Belgelerin üreticisi İngiliz Moon Estates şirketidir. Exclusive Gifts Mağazası, sahibi ve çalışanları, sadece aracı oldukları için hiçbir durum ve koşulda, veya herhangi bir anlaşmazlıkta bu durumdan sorumlu tutulamaz. Bu ilanı görüp, üründen sipariş edenler ilandaki tüm bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-yazili-basili-urunler-bildiginiz-herseyi-unutun-63814851/pasif-ilan/#classifiedTitle Adam bildiğin 0 maliyet + kar düzeniyle kırpıyor milleti. Canım halkımda keriz tabi hffff. Bildiğin tellibağ şişesinin etiketini söküp üstüne mutlu yıllar canım diye powerpoint template atılmış etkikete 70 tl veren var. Kız arkadaşım böyle bir hediye alıcak ayrılırım galiba. Edit : Bu daha acı. Şişeler boşmuş. said: " Kanunlar nedeniyle internette içki satışı yasak olduğundan yalnızca şişe gönderilmektedir. (Detaylı bilgi için arayınız) " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Theridone said: OHA BENİM NİYE AKLIMA GELMEDİ LAN BU 49 TL ye sizi paşa yapıyorum arkadaşlar. kaliteli kağıda baskı hemde %101 yasal. TÜM TÜRKİYE ŞEHİRLERİNİN KAPILARI SİZE SONUNA KADAR AÇILSA NASIL OLURDU? demiyoruz. KAPILAR FULL + FULL AÇIK. yaptım olacak. alın bu da prova çalışması http://i.imgur.com/8iFNA.jpg son "sivil" pasanin zeki muren oldugunu dusunursek tutmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paşa olalım da içeri atsınlar di mi yeek yeaaa, yer miyiz bu numaraları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ben ordinaryüs ünvanı istiyorum,onun için kime başvuruyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 - Tosun paşam ! Pehlivanlıktaki maharetiniz, acı kuvvetiniz dillere destan. Paşam ! Siz kendiniz bir güreş tutsanız da şu meydanlar bir titrese... - Titretmesem olmaz mı? tosun paşa ya. PAŞAM BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 üniversite işletme ya da endüstri mühendisliği terk bir girişimci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ardeth nokta atışı yapmış. Ancak bu iki bölümden çıkar böylesi sfgsdgfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bir adet renkli fotokopi ile 99 tl kazanıyor adamlar, m-m-m-m-monster profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 adam basarili yani, olay neyi sattiginda degil ansil pazarladigina bakar daima insanlar satin aldigi surece ortada bir problem yok, satanla degil bunlara para verenle dalganizi gecin, televizyonun acma dugmesine bastiginzi andan itibaren bunun kat kat kat daha igrenc bir versiyonu ile basbasa kaliyorsunuz bugun zaten a.k.a. halk bunu istiyor yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Şu ülkedeki kariyerimi con artistliğe kaydırmak istedim bir an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Viktor said: adam basarili yani, olay neyi sattiginda degil ansil pazarladigina bakar daima insanlar satin aldigi surece ortada bir problem yok, satanla degil bunlara para verenle dalganizi gecin, televizyonun acma dugmesine bastiginzi andan itibaren bunun kat kat kat daha igrenc bir versiyonu ile basbasa kaliyorsunuz bugun zaten a.k.a. halk bunu istiyor yapcak bisi yok Adamın yaptığı dolandırıcılık tek farkı aptallara yönelik bir dolandırıcılık örneği ama bu aptalları suçlu yapmaz. Daha komplike bir olayda aptal bizde olabiliriz,olayın atmosferine kapılmamız bizim akılsızca davranışımızın göstergesi olabilir ama bize yapılan durumun dolandırıcılık olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 serbest piyasa ekonomisi varken ticarette dolandiriciliktan bahsetmek cok sacma alan memnun satan memnun oldugu surece yapicak bisi yok ha satan sattigi urunle ilgili alicisini memnun edememis veya eksik urun teslim etmisse tuketici kanunu var ortada, sikayet eder parasini geri talep eder iste vermesse gogo tuketici mahkemesi isteyen istedigi seyi satmakta, isteyende almakta serbest yasa ile kisitlanmis seyler olmamak kosulu ile, eroin alir "mal bok gibi cikti" diye tuketici heyetine gidersen haliyle atarlar iceri http://www.itusozluk.com/image/istanbul-havasi_182226.jpg sunu bile satabilen var yani, lort lady tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 http://brianandrew.files.wordpress.com/2009/06/vlcsnap-161026.jpg taklitlerinden sakınınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 air of istanbul hedesinin sadece konservesine bile para verilir, guzel yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 zaten sadece konserve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yoo hava var icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Viktor said: serbest piyasa ekonomisi varken ticarette dolandiriciliktan bahsetmek cok sacma. yani bu noktada hukuk falan var ulkelerde, bilmez insanlari korumak icin. ha birde, havayi satiyorsun, bununla ilgili bir engel yok ancak burada sorun sattigini veya sagladigini varsaydigin urun veya hizmetin ortada olmamasi veya gecerli olmamasi. sozlesmelerin gecerliligi zaten hukuk prensiplerine dayaniyor, bu prensiplere aykiri oldugu surece zaten sen alicinin allahi olsan yasal olarak o hizmeti alamiyorsun. allahtan hukuk diye birsey icat etmislerde demokrasi adi altinda her istedigimiz boku yiyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 dolandırıcılık gayet de güzel olur. ama hep muallak cümleler kurmuşlar yani bu belge ile avrupanın bütün ülkelerine vizesiz girebileceksiniz gibi bir cümle yerine "avrupanın kapıları size açılsa nasıl olurdu" gibi saçma şeyler söylemişler sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 istanbul havası ne lan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ardeth said: dolandırıcılık gayet de güzel olur. ama hep muallak cümleler kurmuşlar yani bu belge ile avrupanın bütün ülkelerine vizesiz girebileceksiniz gibi bir cümle yerine "avrupanın kapıları size açılsa nasıl olurdu" gibi saçma şeyler söylemişler sdfds İşte zaten sorun orada satılan ürünle,avrupa'nın kapıları size açılacak diyor. SORU: Bu belgeler vize almamı mı sağlar mı? CEVAP: Bu belgeler sizin vize almanızı sağlar*. Çünkü belgeler hem sizin yasal ünvanınızın bir kanıtı, hem de İskoçya'da toprak sahibi olduğunuzun ispatıdır. üstüne böyle soru cevap bölümü eklenmiş.Dava açılsa böyle dendi işte kanıt dense yasalara göre bu dolandırıcılığa girmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar