S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gözümüz aydın megadeth tekrar geliyor! http://www.megadeth.com/killingroad.php?concertid=530 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Sonisphere faciasından sonra bence gidecekler 2 kere düşünmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bence sonisphere'in bokluğuydu gerçi benim kafa aşırı güzeldi bu yorum hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ne wardı sonispheredaki turkiyedeki gelmiş geçmiş en iyi konserler olabilir 3 gunde izlediğimiz konserleri 10 sene önce söleseler hayatta inanmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ooo net gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 BonePART said: ne wardı sonispheredaki turkiyedeki gelmiş geçmiş en iyi konserler olabilir 3 gunde izlediğimiz konserleri 10 sene önce söleseler hayatta inanmazdım megadeth'in ses sisteminde sorun vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 S-H said: BonePART said: ne wardı sonispheredaki turkiyedeki gelmiş geçmiş en iyi konserler olabilir 3 gunde izlediğimiz konserleri 10 sene önce söleseler hayatta inanmazdım megadeth'in ses sisteminde sorun vardı. hepsinde vardı hatırladıgım kadarıyla metallica bastırıp pğarayı cozmus demiştik hatta onda olmayınca ama yane megaadeth megadethti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 megadeth candır. bu konsere gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gidilmişti fdsf. ses olarak faciaydı cidden sonisphere'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Sonisphere'e slayer ve megadeth icin gitmistim ikisinde de ses sistemi cacikti icimde patladi >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hepsinde falanda yoktu sorun. Rammstein ve Metallica yardırmıştı. Edit : Birde megadeth benim orada en çok görmek istediğim gruptu. Rammstein'a meh dedim, Alice in Chains'in vokali zenci mi olur öh dedim. Sonuç : Megadeth hüsran. Alice in Chains helal. Rammstein hell yeah. Metallica we trust. Özet : İsteksizlerdi bayağı. (ses ile alakalı veya değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ben Metallica'dan once benim gruplarin ses sistemi dandik olunca uyuz oldum ciktim ama Rammstein'da ses gayet netti, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 uuuu beybi http://memeorama.com/wp-content/uploads/2012/01/Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template.jpg hep bareber gitsek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 umarım doğru düzgün bilet fiyatları çıkar,sahne önü yakışır megadeth'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 artık çalışıyorum bebeğim ben giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 kimse gitmedi mi yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 2 kere gittiydim zaten. umarım bu sefer sesleri çıkmıştr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 "Salı günü konser mi olur lan?" dediydim de gitmediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ben de gitmiştim 2 kere önceden, buna da gitmek istiyordum ama param kalmamıştı. setlist nasıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 gittim ben baya güzeldi ama megadethden önceki gruplar saçmaydı güzel grup yoktu sıkıldım uyudum megadethe kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Megadeth'te uyudum. Trivium yurtdisindaki her gig'inde oldugu gibi gecenin act'iydi. Tesekkurler Amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 oha nasıl kaçırıdm lan ben bunu! birde gidecem demişim unutmuşum niye haber vermediniz ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Kaçırdım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 otbok için şehirdışından gelir çadır kurardık şimdi megadeth burnumuzun dibine gelmiş twitter'dan falan öğreniyorum hiç heycanlanmıyorum kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar