Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 said: TV yapımcısı ve yazar Serdar Tuncer, @Allahcc hesabının sahibine ve hesabın takipçilerine 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açmaya hazırlanıyor. http://www.bilisimlive.com/twitterdaki-allahcc-hesabina-dava-aciliyor-8698.html 1- how do you insult...that which does not exist 2- akp, trt, fetullah gülen ve yalaka sanatçı şahıs dörtgeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bi de harbi allahınmış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tutarsa bu iş forumlar falan da güvenli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 o degilde bu haberden sonra allahın takipçiler azalmıs ne mallar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 SNA1L said: o degilde bu haberden sonra allahın takipçiler azalmıs ne mallar var ya ahaha esas komik olan bu lan bence. güncel: of kesin arada cevap gelmiştir diye alıntı yaptıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 biri dava açar, biri ateist iyi insan olur mu diye tv de tartışır sdfsd şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 he ya adamlar 200k insanın mahkemeye cıkabilcegini fln düşünüyo dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 allah dürtmüş, aka allahcc send you a nudge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 SNA1L said: o degilde bu haberden sonra allahın takipçiler azalmıs ne mallar var ya sdfsdfs nasıl korkutularsa adamları. höd desen al sana kaba etim diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ardeth said: how do you insult...that which does not exist let me fix for ye, how do you insult, that which is beyond notions? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ben eskiden Richard Dawkinsi pek sevmezdim hatta nerdeyse fetullah gülenle falan aynı kefeye koyardım adamlar gibi "preaching" yaptığı için. herkes birbirini rahat bıraksın, kimse başkaları için tanrının varlığını ya da yokluğunu kanıtlamaya çalışmasın vs vs derdim. Ama bu saçma sapan olaylar yüzünden Richard Dawkins'in mentalitesine kaymaya başladım iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ÇOK DA KOMİK değil ama bulunsun; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JKGtcVoBhBQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Dawkins daha inandırıcı olmak için, benim hristiyan arkadaşlarımda var, müslüman arkadaşlarımda var desin. SOnra başlasın açıklamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 geçen gün bir arkadaşıma mesaj geldi, hakkınızda İstanbul C. Başsavcılığı'nda soruşturma açılmıştır falan diye. sorumlu bir avukat olarak gittim baktım nedir ne değildir. Savcıyı buldum sonunda, dosya odasında adamın. dedim incelemek istiyorum. buyrun dedi. fotokopisini istiyorum dedim, vermedi tabii vekaletsiz eheh. neyse. olay şu. arkadaşım ve diğer 2 iki arkadaşı, bir "internet sitesi"nde (adı var aslında da burda yazmıyorum), gittikleri, yeni kurulmuş ve eminim kimsenin adını duymadığı, bir üniversite için "nerde bu okul a.k." yazmışlar. üniversite şikayet etmiş. dosyayı görseniz şaşırırsınız. bu internet sağlayıcıdan ip'ler istenmiş, şurdan adresler sordurulmuş, o tebliğ geri dönmüş, bilmem ne kaymakamlığına gidilmiş falan filan. bu olayla çok bir alakası yokh tabii ama sonuçta ifade özgürlüğü, eleştiriye veya karşı görüşe tahammül bazında uganda'yla yarışıyoruz cidden ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 a.k nın açılımını bilmeleri olumlu bir gelişme bence. yavaş yavaş olacak bunlar dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 a.q yazsalar yırtarlardı diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kırmızı ışıkta geçmenin caiz olmadığı bir ülkede yaşıyoruz normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bone said: let me fix for ye, how do you insult, that which is beyond notions? That is not dead which can eternal lie Yet with strange aeons even death may die fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şimdi şöyle oluyor son kısım önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Açtığımdan beri girmediğim twitter hesabına giriş yapıp bu sayfayı beğenip cıkıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 of çok çılgınsın yaaa>:D<>:D<>:D<:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Haber doğruysa diye başlayıp böyle şeyler çok önemli demek istiyorum.Geçen günde dini eleştiren bir elemanı almışlardı içeri olmamalı böyle olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ardeth said: ben eskiden Richard Dawkinsi pek sevmezdim hatta nerdeyse fetullah gülenle falan aynı kefeye koyardım adamlar gibi "preaching" yaptığı için. herkes birbirini rahat bıraksın, kimse başkaları için tanrının varlığını ya da yokluğunu kanıtlamaya çalışmasın vs vs derdim. Ama bu saçma sapan olaylar yüzünden Richard Dawkins'in mentalitesine kaymaya başladım iyice. bazen basli basina skandal ve saibeli bri adam olan darwinin bir ayagi curuk tahtaya oturmus "teorisi" ne bile kanunmus gibi sarilmak zorunda buluyoruz kendimizi bu zirvalar yuzunden, dusunebilen bi insan icin bundan daha kotu ne olabilirki dawkins = allahsizligi yayma kursusu baskani direk ama son donemde felaket sempatik geliyor, ozellikle sitesine erisim devlet tarafindan kapatildigindan beri adsffsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 asdfasdfasdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar