Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konser kandil nedeniyle iptal edildi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Yalova Belediyesi tarafından organize edilen ve Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası konseri, kandil dolayısıyla iptal edilirken, bu iptalle ilgili sanatçılara haber dahi verilmedi.

Konser için Yalova’ya gelen Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, konserin verileceği salondaki “Etkinliğimiz Kandil dolayısıyla iptal edilmiştir” yazısıyla geri dönmek durumunda kaldı.

http://haber.sol.org.tr/kultur-sanat/devlet-senfoni-orkestrasi-konseri-kandil-nedeniyle-iptal-edildi-haberi-51295

Ne lan öyle gavur gibi senfoni falan? Akıllı olun!
Mesaj tarihi:
bu haber yapılır mı ya, hiç akıl yok adamlarda. bugün recep tayyip erdoğan büyüğümüz alışverişe çıkmıştı, o çok önemli haber niteliği taşıyordu.
Mesaj tarihi:
Ulan tüh bak, bugün taziye için eve o orkestrada çalan bir tanıdık gelecekti. Ben evde değildim o esnada şu haberi önceden duymuş olsam sorar ona (eğer çarpıtılmışsa) aslını astarını anlatırdım size.
Mesaj tarihi:
kaynak habersol

küçücük bir ilçede bir kişinin lafıyla gerçekleşmiş münferit bir olaydan koskoca hükümeti sorumlu tutmak gerçekten art niyetlilik.
  • Yeni Oluştur...