venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 okudunuz mu bu kitabı? almaya değer mi sizce? ithaki'den çıktı galiba. Şaşırdım görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 fiati 19.500 ve arkasını okursan dark elf trilogy den sorna en iyi işi diyorlar bence alinilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ingilizcesini okudum.Salvatore un en iyi üçlemesi[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bende gördüm 800 sayfa falandı. Alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 800 sayfa? oh oh süper 1-2 hafta oyalar bu beni:) kitap arıyordum bende zaten okuyacak (kara kule sarmadı neden bilmem)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: OneWayStreet, 12 Ekim 2004 22:08 tarihinde demiş ki: arkasını okursan dark elf trilogy den sorna en iyi işi diyorlar bence alinilabilir Oha ozaman baya saglam :)[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Valla en iyi üçleme Dark Elf Trio dur onun da en iyisi Homeland ama bence çok gerek yok, tabi bütün salvatore kitaplarını hatmetcem diyorsan ayrı. Dragonlance okuduktan sonra çok değiştim çok[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Wispy alınma da DL dedıgın dunya M.ve Tracy sının yaptıgı bır lıse fantazısınden baska bırsey degıldır kanaatımce ve bız herzaman soyle derız ''DL SUX FR RULZ'' neyse R.A. Salvatore gercekten ıyı bır yazar ama uc kıtabının basarısını ılk Trıo dakı basarısını dıgerlerıne pek yansıtamamıs bır yazar..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 dl ana kitabda weis ve hickman'in de dahil bulundugu bir masaustu oyunundan yola cikarilarak yazilmis bisi. fr da sisko greenwood'un yarattigi abuk ama cok tutan bir dunya. zaten boyle sacma nedenlerle isleri neden elestirirsiniz anlamam. adamin kendi zevki isterse okur. oturup da i suck, you rule demek all your base are belong to us yaklasimindan pek farkli diyil. bence tarz olarak salvatore'nin homeland sonrasi dususunun ve canticle dortlemesinin bir devami gibi. yakinda salvatore lucas gibi Scimitar Wars Episode IV: Return of The Drow Rangers diye bir film yaparsa $a$irmicam.[signature][hline]nuit sombre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Soulbringer, 14 Ekim 2004 14:19 tarihinde demiş ki: Wispy alınma da DL dedıgın dunya M.ve Tracy sının yaptıgı bır lıse fantazısınden baska bırsey degıldır kanaatımce ve bız herzaman soyle derız ''DL SUX FR RULZ'' neyse R.A. Salvatore gercekten ıyı bır yazar ama uc kıtabının basarısını ılk Trıo dakı basarısını dıgerlerıne pek yansıtamamıs bır yazar.. m. weis ve tracy nın yaptıgı karakterlerıne super ozenilmis;asırı rafine;aptallıktan km.lerce uzak mukemmel bir lise fantazisi..DEdigin gibi salvatore sadece 3 kitapta basarılı..ama ben daha m weis in yazdıgı dl kıtaplarını sınıflandırmaya bıle koyamıyorum cunku hepsı ınanılmaz guzeller....Ben anayurtu 3 kere okudum(hakkaten saglam kıtap)(bunu kıyaslama yapın dıye soyluyorum)ruhdovenının sayısını hatırlamıyorum..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Of yine Forgotten Realms vs. Dragonlance kavgası... Hiç galip çıkmaz. İkisinin ayrı havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 eğer internetten alışveriş yapma gibi bir şansınız varsa kitaplarınızı internetten alın.19.500.000 e satılan iblisin uyanışı adlı kitap ideefixe de 11.500.000 e satılıyor mesela...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Suark, 14 Ekim 2004 16:08 tarihinde demiş ki: DEdigin gibi salvatore sadece 3 kitapta basarılı..ama ben daha m weis in yazdıgı dl kıtaplarını sınıflandırmaya bıle koyamıyorum cunku hepsı ınanılmaz guzeller.... dostum 3 kitapta başarılı demekle, 3kitabı en iyi kitapları demek farklı şeyler. o 3 kitabında farklı olması onları özel kılıyor. dlnin de o mevsim ejderhaları hariç(ehah:) ) diger uclemeleri para icin yazılmış. dl de başarılı seri tabiki, iki tarafında fanları var. ama eger iyi fantastik edebiyat okuyucusuyum diyebiliyosan, "aptal bir şekilde ben fr okurum en iyisi fr, ben dl okurum en iyisi dl başkası ezik" şeklinde yorumlar yapmadan her tur kitap hakkında bir miktar objektif bilgiye sahip olabilmelisin. şimdi frdeki kitapları acıkcası beni daha cok sardı dlden, nitekim artık bidaha dlnin yuzune bakcagımı zannetmiyorum ki; elaine cunninghamın son cevrilen kitabını aldım ama okumadım. duneyi aldım sarar gibi oldu sonra bıraktım onu da okumayı. şimdiki yeni fr kitabını da alıcam, okumaya calısacam. Ps: bu arada kara kule dediginiz kitap hangi?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Para için yazılmış olması guzel olmadıgı anlamına gelmez dimi?.. Benim dl kitaplarında sevmedigim;konuların genelde komplikeden cok uzak olması... yanı 1-2 sey dısında sonunu bulabılıyorsun.. Ama dedigin dogru;oturup tekrar dusundum objectıf olmak lazım;anayurdu ılk okudugumda rastlantısal eserı en son bolumde arkada limpbizkit-myway calıyordu;kıtap bıttı bende bıttım..içimde patlamalar fln yaşandı..ben boyle kıtapları sevıyorum;benı etkısıne alsın hayattan soyutsun;Sureklı bır seyler anlatırken icinde derslerde versin... İşte bu yuzden bu tur kıtaplarda en cok deger verdıgım sey karakterler ve dıyaloglar... Ve bence dl ın en kotu kıtapları dl cunku oturmamıs kıtaplar..tamam mw. nın super anlatımıyıla yazılmıs olsada ne karakterler oturmus ne hıkaye.. Dikkat edersen dl ın ılk 3 kıtabı yuzuk ozentısı tarzı baslıyor;hatta arada tanıs kıth-kananın kılıcını fln alıyor hıkaye tam sıradanlıga kaymaya baslarken;karakterler daha cok agır basmaya baslıyor... Birde tanrılarına bayılıyorum...Resmen gucluler..Yanı olayların uzerınde kontrollerı var;buda cok hosuma gıdıyor..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bloodwar u falan mı anlatıyo bu kitap?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yanlız, salvatoreun kendi dünyası sanırım bu,. fr ile, blood war ile alakası yok diye biliyorum ben :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar