_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 çok fenaymış ya ahaha, merak ettim izleyeyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 @mortis: Medaka Box animede nasıl başladı bilmiyorum ama şuan jump bezneri bir manga olduğunu düşünüyorsan ilerde ne diyeceksin acaba? Tam battle mangaya bağlayacak çünkü. Başları fena değildi ama Jump'ın anketlerinden hep sonuncu oluyordu, ondan battle mangaya çevirmek zorunda kaldı nishio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bariz yakında iptal olur o zaman o ya neden şu Psyren'in bi animesini yapmadılar anlamadım o da yalna oldu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bakim medakaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kocaman bir meh medakaya benim için fazla shounen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sezon cevheri space brothers muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Sezon çevherleri Kids on the Slope, Tasogare Otome x Amnesia ve Space Brothers bence. Çok iyi sezon bu, tek seriyle sınırlama olmaz. Kids on the Slope en iyisi olacak büyük ihtimalle, Watanabe işi ve müzik hakkında; süper olacak o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kids on the slope un bu sezon oldugunu bilmiyordum. 2ye cikardim bende sayiyi o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Tam olarak 5 gün, 20 saat, 18 dakika, 50 saniye sonra İngilizce altyazılı versiyonu yayınlanmaya başlayacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Shounen severim gerçi ama Medakaya ben de meh dedim. Ama yine de izlenir gibi. Bir yandan hoşuma gitti de diğer yandan zaman geçmek bilmedi resmen, sanırım net bir eleştiri yapmam gerekirse sahnelerinin pek akıcı olmaması yüzünden bayık geldi. Zetman fena değil. Konusu bayık ve klişe geldi ama aksiyon animesi olarak izlenir işte. Uchuu Kyoudai bayağı iyi. Konusunu filan pek beğenmemiştim de bayağı hoşuma gitti. Sankarea çok hoş, kesin izlemeye devam ederim. Kore Wa Zombie Desu Ka? sezon 2 çok eğlenceli, bayağı güldürdü. Kids On The Slope ve Tasogare Otome x Amnesia yı bulamadım, daha başlamadı mı? Yoksa alternatif isimleri vardı da ben mi göremedim? Bunun haricinde Fate/Zero ve Upotte yi bekliyorum. Sengoku Collection, Ozuma, Natsuiro Kiseki ve NarutoSD: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden listede duruyo. Bunları da izliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Kids On The Slope ve Tasogare Otome x Amnesia daha başlamadı. Rock Lee'nin ilk bölümünü izleyip attım, 11-12 yaş grubu için direk. Ozma inanılmaz bir şey, sci-fi seven herkes için yıllar sonra anılacak, açılıp tekrar izlenecek anime. Tam bu sezonluk sayılmaz ama, geçen sezonun son ayında başladı, bu sezonun ilk ayında bitecek, 6 bölüm sadece ve 3'Ü gösterildi. Süper ama. Kesin izle, hemen şimdi izle. Çizimler, karakterler, müzik... süper. Sengoku Collection'da loli Tokugawa, moe fanservice Oda Nobunaga çıktı ilk şimdiye kadar. Eğer fikir "bu ne be!" dedirtmiyorsa çok (cidden çok eğer pastel tonlu güzel arkaplanları seviyorsan) iyi çizilmiş nonsense comedi. İzlerim ben, suspension of disbelief skillin tarihin içine edilmesini kaldırabiliyor. İlk bölüme bak en azından (zaten ilk bölüm çıktı sadece). Natsuiro Kiseki'yi izlemedim ben de. 4 kızlı slice of life izleyecek havam yok hanasaku iraho seviyesinde olmadıkları sürece. Nazo no Kanojo X ilginç gibi görünüyor, bu sezon izleyeceğim romance modunda weird anime o olacak sanırım. Seinen lise animesi hem, (tu) alıyor oradan. Lupin the Third de bu sezonun yıldızlarından bu arada, onu da izlemelisin. Bir de anidb'deki eleştiri ve puanları tamamen ciddiye almamaya karar verdim artık. öykü gelişimi olarak, karakter gelişimi olarak, çizimdeki sanat ögeleri olarak epey epey iyi bir sürü animeye berbat puanlar verip ne olduğu belirsin şaçmalıkları süper puanlar veriyorlar. eskiden öyle değildi orası. Zetman'ın ilk manga cildini okuyup beğenip, anime için okumamaya karar vermiştim. Onu izlerim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 mysterious girlfriend x ÇOK ÇOK kötü 50 bölüm falan mangasını okudum niye sürekli /a/ da spamlıyorlar diye geçen vaktime yandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 anidb son 5-6 yıldır falan rezalet ötesi, tamamen kullanıcıların insafına kalmış bir halde. Zaten sayfanın altına bakarsanız 2002-2010 tarihlerini görünce nekadar ilgisiz olunduğunu anlayabilirsiniz. İlk çıktığı 2-3 senede edindiği populerite ve kullanıcılarıyla şu anda bile hala takip ediliyor ne yazıkki. Ben myanimelist'i tercih ediyorum, gayet başarılı yorumlar ve tavsiyeler oluyor ama tabiki gene puanlamada problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 nazo no kanojou nerde ya ben görmedim hiç öle bişey çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 medaka box, sankarea ve tasogare mangalarını okuyacaklarım arasındaydı ki seviniyordum animeleri çıkıyor diye bu sezon. medaka box devasa memeler, kötü çizimler ve medakayı da sevememem üzerine bi üzüldüm açıkçası. ha zaten mangasında 80 chapter sürüyormuş student council ü toplaması. yorumlara göre de gayet eğlenceliymiş. hatta shounenlerle dalga geçtiği de yorumlar arasında da, uzatacaklar mı animeyi, yoksa daha güzelleşemeden bırakacaklar mı o muamma şu an. sırf zenkichi milleti dövsün diye de izleyebilirim. ha, ileride nasıl battle mangaya dönecek lise ortamı aklıma tam yatmasa da, konusunun da izlenmeyecek kadar kötüleşeceğini düşünmüyorum. polar bear cafe güzeldi. seiyuularla kazanıyor zaten. çocuklar için değil, mangası josei. böyle hafif, rahatlatan, arada sırıttıran birşeyler izlemek için ideal aslında. ben beğendim. sankarea da güzeldi. çizimler, müzikler gayet iyiydi, bir kaç klişe şey dışında, gayet ikinci bölümünü izlettirme isteği yarattı. nazo no kanojo nun producer ı hoods entertainment olması ve adamların da en iyi işinin seikon no qwaser olması bi kıllandırıyor zaten beni de pvsi o kadar kötü değildi. ille şans vereceğim. sengoku collection ın konuyu okuyunca dropladım ben. başladığım serileri bitirme zorundalığım olduğundan, bakmaya korktum. kore wa zombie desu ka 2. sezon da eğlendirdi yine. özlemişim. mal, anidb, ann gibi sitelerde puanlama sistemine herkesi katarsan, tabi ki hata olur. örneğin malda bakıyorsun kız, bleach i izlemiş, 10 u vermiş. niye? bishounen var içinde. bir diğer tipe bakıyorsun? elit ve marjinal adam. en yüksek verdiği puan adamın animelere 7. e tabi ki böyle garip kitleler birleşince, puanlarda bozulmalar yaşanabilir. fakat mal ın review, recommend, staff, seiyuu bilgileri daha güzel, daha temiz verildiği için, ben de mal ı tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 En çok anime-planet'e bakıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 accel world meh olmuş baya zombie saten eğlendiricek gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 acchi kocchi sırıttırdı baya lupin efsane olmuş dat miyuki sawashiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 acchi kocchi gayet ii evet ^_^ bi de queen's blade rebellion'a baktım sırf MEME üzerine kapışırken meme açılıo, freezingu gibi baydım yarısında kapadım memeler de güzel çizilmemişti çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 akarı kokarı yoksa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 upotte çıkmış yardıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Upotte iyiymiş; Lupin'i izledim şimdi, o da süper. Ya bu bahar sezonları daha iyi oluyor yılın geri kalanına oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Tasogare Otome x Amnesia pazartesi geliyormuş. Crunchyroll filan lisanslasa da bari hemen kaliteli altyazıyla simulcast izleyebilelim. Bu arada CR şimdilik bunları gösteriyor: http://www.crunchyroll.com/lineup Daha gelenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bütün bölümü pispis sırıta sırıta izledim http://i.imgur.com/4FQnV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Ahahahah Upotte çok iyi. Beklentileri yüzüstü bırakmıycak gibi gözüküyo. http://www.youtube.com/watch?v=Kss691_F4iU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar