Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Silphatos said: zaaa bamtime bi gün beni de bamlıycaksın diye korkuyorum silph.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Offf Ahahaha beyler banlarken ne kullanıyorsunuz abi siz? Bari roketsan aş.ye patentini verin de günde 3-5 uydu atalım yörüngeye :D
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abi akşam baktım başlığa, okuyum dedim sıkıldım kapamıştım.. bence içten gelen şu ses baya bi etkili olmuş, ya gerçeksse sse sseee
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 o haddeye geldikten sonra büyüleyip ne yapıcan sdf
Nako Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Julia said: bir kadını büyülemenin sırrı öncelikle onu heyecanlandırmaktır. dejavu olsun
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 xunn said: abi bunu ilk gördüğümde cidden ağlamıştım asdfasdf
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Xunnun her postunun altına koyduğu resimleri özleyeceğimiz, uzun bir ay olacak
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bie kadını büyülemenin yolu mage olmaktır arkadaşlar.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Yeni kesilmiş kuzu kalbinin de işe yaradığını söylüyorlar. Hatta topiği bile açıldı geçenlerde.
Beste Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ahahaha bu kadar aptalca seyler okumamıstım daha önce,banlanan arkadaşların ergenligi kötü gecmis sanırım,pc başından biraz acılmak, kadınları anlamak gerek,şayet öyle olmayınca 25 yaşında kadın elini tutmamış böyle kaba adamlar oluyorlar.
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 senko said: bie kadını büyülemenin yolu mage olmaktır arkadaşlar.
wheaston Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 vay anam vay neler dönmüş serhat ya !
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Beste said: ahahaha bu kadar aptalca seyler okumamıstım daha önce,banlanan arkadaşların ergenligi kötü gecmis sanırım,pc başından biraz acılmak, kadınları anlamak gerek,şayet öyle olmayınca 25 yaşında kadın elini tutmamış böyle kaba adamlar oluyorlar. ulan biriniz gidiyor biriniz geliyor seri üretime mi bağladılar sizi?
Öne çıkan mesajlar