Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş JK | 05.02.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

topun yönünü değiştirecek hareketi yapan kişi mustafa, yobonun mustafaya dalışı faul, mustafa topa dokunup yönü değiştirdikten sonra yobo topa son anda dokunsa bile ki ben bunu net göremiyorum videoda, o şekilde dalmak bana göre penaltı, hakem yorumları ne diyecek bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
böyle kare kare göstererek anlayabileceğin bir pozisyon değil o. futbol öle yorumlanmıyor zaten. orda müdahele topa. zevksiz maç önemli 3 puan. fenerin gidişatı iyi değil. sow'un gol ile merhaba demesi sevindirici. tebrikler iki takıma da.
Mesaj tarihi:
Ayrıca son 2 resim hiç bir şey göstermiyor bariz, ilk resimde ise Mustafa adım atmış olsa da topa vurmuş olsa da ayağı o şekilde çıkıcak, ki Mustafanın ayağı önde olduğu için öyle çıkıyor o anda. Yandan gelip kayan Yobo topa müdahale ettiği için topu uzaklaştırıyor.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Arkadaşım, Yobo topa vurduğunda, topun hızlandığını göremeyecek kadar körsen, daha da bir şey demiyorum sana.

bak yazdığıma diyorum ki topa ilk dokunan ve topun yönünü değiştiren mustafa, sonrasında yobonun dalışı faul topa dokunmuş olsa bile pozisyonda ilk topa dokunan kişi mustafa , yobonun dalışından sonra topun yönü değişmiyor , ben bir çok buna benzer pozisyonda hakem yorumcuların kurallara göre müdahale yapan defans oyuncusunun topun yönünü değiştirmesi gerek dediğini hatırlıyorum, burda topun yönünü değiştiren kişi yobo değil mustafa pozisyonda, yobo sonrasında topa dokunmuş olsa bile, bana göre faul yaparak dokunuyor, neyse hakem yorumcuları mutlaka tartısacaklardır.
Mesaj tarihi:
abi şunu hesap etmek gerek ama, şurada kare kare alıyorsun ve mustafa'nın ufaktan değdiğini görüyorsun. Fakat ardından Yobo topa vuruyor.

Şu kameradan net penaltıdır. Topun yönünü Mustafa değiştiriyor ilk olarak, aksini söyleyecek gözlüklü bakıyordur.

Ama şu var, hemen akabinde yarım saniye gibi bir sürede Yobo topa dokunuyor, Red'in dediği gibi vuruyor ve topun yönü Mustafa'nın ittiğinden de farklı bir yere gidiyor.

Şimdi yarım saniye içinde gerçekleşmiş bu olayı orada hakemin o atmosferde doğru yorumlaması imkansız, Yobo'nun topa dokunması resmen penaltının çalınmasını engelliyor o poziyonda çünkü topun ikinci defa yön değiştirmesi fark edilemeyecek anda gerçekleşiyor.

İlk derbisini yöneten ve Saraçoğlu gibi bir atmosferde bunu yapan bir hakemden bahsediyoruz. Orada insiyatifini kullanıp penaltıyı çalabilirdi ama "ya değilse" düşüncesi adamı bitirir. İlk derbisinde adamı tetikçi yaparlar,

Bunlar malesef olabilecek ve basit sayılabilecek hatalar, verilmemiş olması bana hiç koymuyor. Art niyetle yapılmış bir hata değil çünkü, ağır çekimde defalarca izledik şurada karar birliği yapamadık bırak oradaki adamlarda yapamasın.

Biz bu ülkede topa bile değmeyenlere penaltı çıkarıldığını gördük. Şu onların yanında o kadar basit birşey ki
Mesaj tarihi:
tinu said:

topun yönünü değiştirecek hareketi yapan kişi mustafa, yobonun mustafaya dalışı faul, mustafa topa dokunup yönü değiştirdikten sonra yobo topa son anda dokunsa bile ki ben bunu net göremiyorum videoda, o şekilde dalmak bana göre penaltı, hakem yorumları ne diyecek bilmiyorum.

su post cidden roportajdan cimbizla laf cekip manset atan paparazzi gibi olmus. o kadar secerek koymussunki resimleri. o pozisyonda yobo icin topa dokunmuyo demek icin kor olmak gerek.
Mesaj tarihi:
ben zaten hakem art niyetli demiyorum ki hakemide suçlamadım, zaten vay adiler penaltımızı vermedilerde demiyorum :) sonuç olarak bana göre penaltı dedim, hakem için çok zor pozisyon.
Mesaj tarihi:
Red said:

mustafa topa dokunuyor orda çok az ayagının ucuyla ama yobo gelip topa vuruyor orda zaten bariz hızlanıyor

gözlükleri çıkarmak lazım bazen sdfs

mustafa topa vurmuyor gözlük gözlükten, mustafa topa vuruyor ama yavaş vuruyor a mı çark ettin şimdi.
Mesaj tarihi:
yahu benım koydugum resimler mustafanın topa yobo dan önce dokunduğunu göstermek için, sonrasınra yobonun mustafaya dalışı faul diyorum ben , yani topa dokunsada faul dokunmasada.

bu pozisyon orta sahada olsa hakem faul çalardı buna, he orda çalmak zor tabi , emin olmak lazım felan, yani hakem kötü değildi , ama buna penaltı çalmış olsada çok fazla itiraz edilmezdi.
Mesaj tarihi:
beşiktaşın hakkı 3 gün önce fernandes , saçma sapan bir nedenle bu maça çıkartılmayarak yendi.

bu maçı tartışmıyorum, böyle bir kadro ile bu kadar eksikle ,sahada bu kadar beceriksiz adamla, anca bu kadar olurdu, yine iyi bile diyebilirim.
Mesaj tarihi:
caner veya dia çok daha erken alınsaydı. 2.yarı daha keyifli olucaktı. galibiyet değerli evet ama futbol zevkli ise herkez güler. bu sefer biraz baydık. derbi esnetmez. bu esnetti.
Mesaj tarihi:
khala said:

Geçiceksiniz bu ayakları. Bazıları artistlik yapmasını biliyordu golü var diye. Görüyoruz sahada geziniyor :).
abi ahahhahaha. adam ilk maçından kötülemeye başlamış ama feci patlamış.
  • Yeni Oluştur...