Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abi herkes yalvarıyor bir tane adam gibi DMC diye, ama alan yok inatla bu sekilde. emre sakatlandımı tamamen iptal oluyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 film seyretmiyorsan oyun oynarsin su forumdaysan. hadi dikkat etmedin machete ne bilmiyosun onu anlarimda benim lafim madem anlamadin neden yorum yapiyorsun. ilk yari yobonun topa vurup vurmadigini gormeyip penalti diyenler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yalnız quaresma satmasaydı geçen hafta maçı bu hafta iyi ekmek toplayabilirdi ... holosko yerine olsa en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 simao yerine kimi koysan iş yaparmış yalnız adamın olumlu hareketi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Simao gg 1 senedir Velinin de tek bir olayı yok Garibim ernst tek başına çabalamaya çalıştı da nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Zegna said: montezaus said: hoca takımı geri çekti deniliyor da oyuncular fiziken kötü durumdalar, ilerde de o kadar uzun süre oynayamıyoruz ki. bi adam gibi form tutamadı takım, ha bire bir sakatlık ya. selçuk - cristian ortasahası her zamanki performansını gösterdi maşallah hoca ısrarla aynı hatayı yapıyor yapacak birseyi yok ki, mehmet topuz - baroni olmuyor, napıcak adam emre de sakatlanmıs.. aynen boyle olacagı belliydi selcuk girdigi anda.. selcuk bos adam gorebilen bir futbolcu degil. cris'in yanına top taşıyabilen birisi olmadığı zaman ortasaha böyle oluyor ya zaten, baya belliydi aynen. emre'nin de ideal bir yedeği yok tamam ama caner orada bir iki maç iyi oynamıştı, bence o oynayabilirdi mesela. sezer varsa sezer girebilirdi vs. son seçenek bile selçuk-cris olmamalı bence ya gerçekten rezil oynuyoruz o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=107022 bu arada pozisyon bence penaltı, topa dokunan mustafa yobo değil , yobonun bu dalışıda faul, topun yönünü değişterecek mudahaleyi yapan yobo değil mustafa, özellikle kale arkasından kamerada, çok net şekilde topa mustafanın vurduğu görülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abi video koyuyorsun.ve izlemişsin hala nasıl mustafa vuruyor diosun topa yani video var işte orda yobo vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tinu said: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=107022 bu arada pozisyon bence penaltı, topa dokunan mustafa yobo değil , yobonun bu dalışıda faul, topun yönünü değişterecek mudahaleyi yapan yobo değil mustafa, özellikle kale arkasından kamerada, çok net şekilde topa mustafanın vurduğu görülüyor http://media.tumblr.com/tumblr_lojul1hoB91qgzuxc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 videoya bakarak söylüyorum , kale arkadası kameradan tam topun yön değiştirme anında dondur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 goller http://www.dailymotion.com/video/xode62_fb-bjk-1-0-yobo_sport http://www.dailymotion.com/video/xodfur_fb-bjk-2-0-sow_sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ya bu arada amma ezdiniz mustafa'yı, adam daha ne yapsın ya ernst'in topunda vs. herif harika pas verdi. Top sakladı, verdi. Santrafor görevlerini gol hariç tamamen yerine getirdi. Kanatlardan destek gelmedikten sonra adam gibi ne bekleniyor bu adamdan, ultra bir hucum takımı değiliz ki Mustafa sürekli top taşısın veya ne bilim şutlar çıkarsın, Simao'yu artık ben bile savunamıyorum resmen, geçen sezon geldiğindekinin yarısını bile oynasa şuan katkısı tartışılmaz olurdu. Bu sezon niye böyle oldu anlamıyorum, ya cidden gruplaşma vs. sorunlar var ya da ne bilim, birşeyler var yani, Tayfur takımın başındayken adam geçen sezon A.Madrid'de oynadığından bile iyi oynuyordu. Birşey var hacılar, Fernandes olaydı ahh ahh, neyse, 6 günde 3 maç, 3 mağlubiyet. Şu dönemde resmen biçildik, hem sahada hem saha dışında, ama şu 6 güne bakıldığında yine en temiz geçen maç ve gün bu oldu resmen, bir ona seviniyorum. İki aciz takımın karşılaşmasında az aciz olan kazandı asdf playoffa kadar iki takımda kendini toparlar umarım da adam gibi mücadeleli bir playoff izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ligtv de ne diyecekler merak ediyorum, ben cok net şekilde mustafanın topa vurduğunu görüyorum siz nasıl göremiyorsunuz enterasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Sen Mustafanın topa vurduğunu görüyorsan orda bence bir göz doktoru vaktin gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kale arkası kamerası yanıltıcı yalnız diğer her açıdan yobo vuruyorken o açıdan sanki yobo boşa tekme sallıyor gibi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tinu birdaha seyredermisin o videoda 0:29-0:32 yobo vurunca nasil top hizlaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Kafalar güzel heralde, Yobo şurda net topa vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 mustafa topa dokunuyor orda çok az ayagının ucuyla ama yobo gelip topa vuruyor orda zaten bariz hızlanıyor gözlükleri çıkarmak lazım bazen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ZAA http://a1202.hizliresim.com/u/5/2gh61.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/420849_297967186926610_100001399937969_812436_399839091_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 as kadrodan 6 eksikle tam kadro fenere karsi bu kadar iyi oyun beklemiyordum.. yada fenerin bu kadar kötü olmasini, ilk yarisi cok sıkıcı 2.si zevkli bir mac oldu.. keske eksigmz olmasaydi da zevkli olsaydi mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yanlış bacağa girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 benjani said: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/420849_297967186926610_100001399937969_812436_399839091_n.jpg ahahah suna cok guldum macta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 takim eger toparlanmazsa play offlarda bize giren cikanin haddi hesabi olmaz. ben hayatimda bu kadar bayik ve sikici bir derbi izlemedim. adi derbiydi sadece. bu arada hesabimda para olmadigi icin 100tl handikapli 1 basamamam ve 90+1'de sow'un 2-0 yapmasi. fml... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 handikaptan girdim ben ama milan yaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar