uk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 SeaGle said: Yeni nesil psikiyarti ilaçlarından kaçmak çok gereksiz. Yan etkileri az ve uyuşukluk yapmıyorlar. Ayrıca hastalığa göre uygun bi tedavi süresi boyunca aksatmadan kullanıldığında gerçekten tedavi ediyorlar. Kaçmaya gerek yok ilaç kullanmaktan. Pardon' daki sorgulanan eleman gibi konuşmuşsun afshdjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ardeth said: socially awkward penguen buyrun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sana 1 doz "köpeklere fısıldayan adam" yazıyorum. köpeklerin fobilerini yenmesine yardımcı oluyor, dene bakalım belki işe yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Geçen sene bu zamanlarda otobüse veya o şekil toplu taşıma araçlarına binemiyordum abartısız 'yolda tuvaletim gelirse ve tuvalete yetişemeyecek bir durumda olursam' diye düşünüyordum malum otobüste hop dedin mi inip bir tuvalet bulmak kolay değil. Geçen seneden bu yana misol kullanıyorum 'amaaan gelirse salıveririm' diye başlayan günlerden kayışdağında oturuyorum topkapıda işe gidiyorum hiiiç sıkıntı yaşamıyorum. Bu kadar komedi konusu olabilecek saçma sapan bir hastalığı bile yenebilecek kadar sakinleştirebiliyorsa ilaçlar insanı , daha ciddi hastalıklarda daha keskin sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ya ben her bişiyi yapabiliyorum. ama hep tatsız ve zorlama bi şekilde yapıyorum yani. tatsız bi gerginlik hâlâ var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 elinizin altında klavye mouse olmayınca sokakta en kırosu bile bi laf ettiğinde cevap veremeyip mal oluyorsunuz, 2-3 kere daha oldumu rezil oldum diyip sinirlenip kendinizi de ezik hissediyorsunuz.sonra da yok obsesif kompulsif yok sosyal fobi bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben alaylı psikoloğum sorularınızı alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Fistan said: elinizin altında klavye mouse olmayınca sokakta en kırosu bile bi laf ettiğinde cevap veremeyip mal oluyorsunuz, 2-3 kere daha oldumu rezil oldum diyip sinirlenip kendinizi de ezik hissediyorsunuz.sonra da yok obsesif kompulsif yok sosyal fobi bilmem ne boyle bir sey ile karsılasmadım daha ama karsımdakı adamın benım gıbı oldugunu bılsem cevabı anında yapıstırmasını bılırım kı herkes ıcın gecerlı bır durum bu. fakar randon bır ınsandan bahsedıyoruz 4 hamle sonrasını dusunup kafada oynayıp olabılecek ıhtımallerı hesapladıktan sonra cevap vermemek en ıyısı. zaten aklı basında ınsan laf atmaz ınsan gıbı meramını dıle getırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yok lan ağzım güzel laf yapıyor. ama kalabalıktan rahatsız oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 tanimadigim insanlarla konusmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ne kadar yalancısın hiç mi tanımadığın kıza yazmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 tanidigima da yazmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yazma bilmiyon ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 çok uzun süredir en büyük derdim o an hangi oyunu oynayacağıma karar vermek lan, sınavlar da daha başlamadı okulla tek bağım haftada bir lab. başlığı okuyunca utandım, gelin dövün beni abi rahatlayın bari bir işe yarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi gelebilsem hakikaten patlatırdım iki tane. çok stres var çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Obsesif kompulsif bozukluk veya bunun kişilik versiyonu o kadar garip bir hastalık ki.. Garipliği şöyle; bu hastalık insana eziyet ettirir ama bu kadar eziyet eden bir hastalığa karşı en iyi çözüm ise ilaçlardan öte "s.ktir edebilmek"... Takıntı, korku zart zurt hepsi ama hepsine, zorlayıcı düşüncelere, zarar verme takıntılarına falan filan hepsine "aman gelirse gelsin" diyip o zorlayıcı düşünceleri engellemediğiniz vakit bir bakıyorsunuz ki yavaş yavaş bu hastalığı alt etmişsiniz. Bir "s.ktiret, aman, bırak gelsin" lafının beyinde yarattığı değişimler çok ilginç. O yüzden s.ktiredin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mithat said: Geçen sene bu zamanlarda otobüse veya o şekil toplu taşıma araçlarına binemiyordum abartısız 'yolda tuvaletim gelirse ve tuvalete yetişemeyecek bir durumda olursam' diye düşünüyordum malum otobüste hop dedin mi inip bir tuvalet bulmak kolay değil. Geçen seneden bu yana misol kullanıyorum 'amaaan gelirse salıveririm' diye başlayan günlerden kayışdağında oturuyorum topkapıda işe gidiyorum hiiiç sıkıntı yaşamıyorum. Bu kadar komedi konusu olabilecek saçma sapan bir hastalığı bile yenebilecek kadar sakinleştirebiliyorsa ilaçlar insanı , daha ciddi hastalıklarda daha keskin sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum. böyle fobi mi olur lan kandırmışlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://galeri5.uludagsozluk.com/6/servis-kald%C4%B1r_58626.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mal said: ben alaylı psikoloğum sorularınızı alabilirim Mesela bu yaklaşım bir aktarım geliştirmek yerine kendini doktorla özdeşleştirme eğilimindeki hastanın tutumudur. Analistle yakın bir ilişki içine girmektense kendilerini onun yerine koyarlar. Analistin ilgilerini benimserler ve psiko-analizle kendi üzerlerinde bir tedavi metodu olarak etki göstermesine izin vermek yerine bir bilim olarak uğraşırlar. Tıpkı bir çocuğun oyun oynarken babası olması gibi, yerleri değiştirme eğilimindedirler. Özellikle enteresan olduğunu düşündükleri kendi nevrozları ile ilgili kendi fikirlerinden bahsederek doktoru bilgilendirirler ve bilimin, özellikle de onların analizleri ile zenginleşeceğini hayal ederler. Bu şekilde hasta pozisyonunu terkedip, analizlerinin amacını gözden kaybederler. Özellikle de doktorlarını geçmeyi ve onun psiko-analitik yetenek ve başarılarının değerini düşürmeyi arzu ederler. Bu işi "daha iyi yapabildiklerini" iddia ederler. Onları, narsizmlerine hizmet eden bu önyargılı düşüncelerinden uzaklaştırmak son dereceo zordur. Herşeye muhalefet etmeye alışıktırlar ve psiko-analizi, doktorla aralarında kimin haklı olduğu tartışmasına nasıl çevireceklerini iyi bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tatava.rtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 e evet öylede bende yazan adamda hastalarıyla hasımlaşma sendromu gözlemliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bende de anksiyete bozukluğu varmış didiler. 10 mg citoles kullanıyorum. Benimki daha çok takıntı yönünde, şikayetim oydu yani doktora gittiğimde. Aslında herkeste var da, cesaret edip doktora giden çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi spor ve şu işler için geyik X Y Z'ler diyenlere sataşacak cesarete sahibm çok şükür. ulan "sipor için sorumluluk gerekiyör! en önemlisi düzenli devam etmeqtir" ulan lauk! kaç para veriyorsun sen salona? gıdaya ne veriyon lan? kışın soğuğunda, gece 3e kadar ekmek parası için çalışıp sabah kalk da koş bakalım fakir fakir sonra konuşalım lan senle! "pişikoloqa gitmek için cesaret eden yoq!" he babam.. ulan para yok ki gitsin adam lan! götü donuyor götü. kombinin başında geçiyor kışı, şöle iki mm aşağıya çeksem acaba fatura az mı gelir diye. faturayı görünce zaten kayıyor adamın psikolojisi falan! ne cesareti abi, imkanı yok be kimsenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Gidende çok var ama devlet hastanelerinde kurumsaldaysan şirket doktorundan sevk istiosun küçük şirketeysen netten randevu alıp o gün kısa izin istiosun vs vs. Sigortası olmayan kesim için zaten piskolojik sorun diğer sorunların yanında devede kulak dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 E abi sigortalı olanlar için söyledim ben. Sigortası olan için bir masraf değil, özel hastanede 20 liraya falan muayne ücreti var, asgari ücretli biri için bile ayrılabilir bir bütçe yani. Sigortalı olmayanlara bir şey diyemem tabi, allah yardımcıları olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar