Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patlak Sokaklar - Gerzomat(2012)

burtonesk

Öne çıkan mesajlar

Bugün gittik 3 batesmotel sever arkadaş olarak. Biz çok beğendik. Film bayağı eğlenceliydi. Espriler dizidekiler kadar amatör değildi, profosyonel bir ekiple çalıştıkları belliydi. Daha ilk sahneden zaten gülmeye başladık. (ameke*) Salonda gayet eğleniyordu.

Birsürü laf esprisi vardı bu da bize yoğun olarak yerli bir "Hotshots" izliyormuşuz tadı yaşattı. Amerikan polisiye klişeleriyle yine uzun uzun dalga geçildi, Türkiye'nin medyasına da inceden ayar verildi. Keşke ana haber muhabbetiyle daha çok dalga geçselerdi. "Ortalık Van gölüne döndü" tarzı bişeyler bekledik yine ama olmadı :)

Seslendirmeler tabii bu filmi güzel yapan en önemli unsur ama senaryo iyi yazılmış. Espriler boku çıkarılmadan ayarındaydı. Diyaloglar bayağı iyiydi.

Ben bi puanlama yapmak istemiyorum, sonuç olarak bu 3 adam her zaman beğendiğim eğlenerek izlediğim amatör tiplerdi ve bu şekilde sinemaya girmiş olmaları bence takdir edilesi bir başarı. Bu tarz filmlere sanatsal bir değer biçmek bence çok anlamlı değil, gidiyorsun eğleniyorsun çıkıyorsun. arkadaşlarınla aranda geyiğini çeviriyorsun falan oturup niye notlandırasın.

Gidip güzel zaman geçirmek için ideal bir film, sanmıyorum insanlar bu filmi çok bayık bulsunlar. Çünkü espriler genelde bizim çağımızdan hepimizin hayatında olan şeyler. Kendilerini tekrar ettikleri bir iki an vardı (minibüs) ama o bile o an çok gözümüze batmadı. Ayrıca çok güldüğümüz bazı anları da paylaşmak isterim:

-Prezervatif deneme muhabbeti
-AMEKE ve OÇE
-Ses kayma muhabbeti
-"Test istemez." muhabbeti.

ve daha aklıma gelmeyen birsürü muhabbet.

Kısaca biz çok eğlendik işte. :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Bana kitap al" "Sütü seven kamyoncu" falan videolarıyla çıktıklarında amatörlerdi gayet yaw. Çok da bilmiyorum açıkçası ama en azından amatörce takılıyor gözüküyorlardı. Gerçi bu 3 elemanın bir tanesi(yada ikisi) sanırsam reklam sektöründe çalışıyordu böyle bi bilgi kalmış aklımda.

Sonradan ilerlettiler tabii. Orası ortada. Artık pek amatör değiller tabii.

Bu kadar ilerleyebilmeleri aslında tanıdıkla olmak zorunda değil. Beyaz'a falan çıktılar çok ünlendiler sosyal medyada. Buradan da birileri el atmış olabilir arkadaşlara. Şans meselesi biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...