Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patlak Sokaklar - Gerzomat(2012)

burtonesk

Öne çıkan mesajlar

komik buldukları her sahneyi koymuşlar işte fragmana gerek var mı filmin tamamını izlemeye ?

fragmanı beğenmedim zaten. iyi yorumlar gelirse hakkında izlerim ama sanmıyorum.

dublaj kısmı güzel. çekimler güzel ama dediğim gibi arka arkaya espirileri seyirciye izah edermiş gibi sıralayıp film çekmişler. filmin tamamında değişeceğini sanmıyorum bu olayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
skeçler çok güzeldi de, film olarak güzel olma şansı yok bence. bakalım izleyenler ne diyecek.

ekşi said:

bu film hakkında gala gecesinden sonra ben bi kararsız kaldım. iyi mi deseeem.. fena değil mi deseeem... böyle ne desem bilemedim. batesmotelpro videolarını seviyorsanız ve bu filme gerçekten gülmek için giderseniz beğenebilirsiniz. ama diğer yandan kırpıp kırpıp internete video olarak koysalar pek göze batmazmış diyeyim siz anlayın.

7-8 dakikalık videolarda amerikan film dublajlı absürd sahneler ve bir-iki vurucu espriyle iş kotarılabiliyor da bir buçuk saat boyunca aynı şeyi izledikçe bir yerden sonra insanı o kadar çok güldürmemeye başlıyor. neyse ki son sahnelere doğru tempo yükselmiş biraz daha da toparlamışlar. yine de türk sinemasının son zamanlardaki komedi performansına bakarsak bu tür işler daha çok yapılsa keşke... hatta yapılmalı bence.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...