burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yes kamera arkası, bir de minik rolüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bi tek bülent serttaş'ın kaza anına güldüm okadar. arka arkaya espirileri dizmişler gene, seyirciye fıkra anlatır gibi anlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 abi yanlış anladın bu filmin kendisi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 nası ya ben kız arkadaşımı çağırmıştım izleyecektik beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 cehennem silahı izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konsept iyi, çekimler iyi, tipler iyi ama işte skeç olayını sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 komik buldukları her sahneyi koymuşlar işte fragmana gerek var mı filmin tamamını izlemeye ? fragmanı beğenmedim zaten. iyi yorumlar gelirse hakkında izlerim ama sanmıyorum. dublaj kısmı güzel. çekimler güzel ama dediğim gibi arka arkaya espirileri seyirciye izah edermiş gibi sıralayıp film çekmişler. filmin tamamında değişeceğini sanmıyorum bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ya inanır mısınız bilmem ama fragmandan daha fazlası var ve skeç skeç değil. hatta burdaki herkesin severek izleyebileceği bir yapım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Göreceğiz burtonesk hanım. Böyle çok sert kritik yapacağız. Sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ahaha yapıcaksınız tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 testis film yapan adama komik değil denmez ya. orda başka bi fabric var olay kahkahalar atmak falan değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 parası neyse verir izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bütün filmde dublaj mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 5 kuruş vermem şu kalite filme, ama tutar bu ülkede. recep ivedikten adam milyonları götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 fede said: bütün filmde dublaj mı var noldu korktun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Laorx said: recep ivedikten adam milyonları götürdü. esas o yüzden tutmaz eğer tutmazsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Laorx said: 5 kuruş vermem şu kalite filme, ama tutar bu ülkede. recep ivedikten adam milyonları götürdü. Kalitenin kelime anlamına bak bir ara. Cidden sandıgın şey değil sanırım. http://i.imgur.com/c4VNx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yanlış işte çalışıyorum ozaman, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Saeros said: fede said: bütün filmde dublaj mı var noldu korktun mu hayır canım ne korkucam... bilelim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 korktuysan arkana kalın bişeyler veriyim bu o değildi pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Laorx said: yanlış işte çalışıyorum ozaman, haklısın. Niye TDK'da mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 oo MANYAK LAFLAR demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 FIGHT FIGHT FIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 nasıl film giden var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 skeçler çok güzeldi de, film olarak güzel olma şansı yok bence. bakalım izleyenler ne diyecek. ekşi said: bu film hakkında gala gecesinden sonra ben bi kararsız kaldım. iyi mi deseeem.. fena değil mi deseeem... böyle ne desem bilemedim. batesmotelpro videolarını seviyorsanız ve bu filme gerçekten gülmek için giderseniz beğenebilirsiniz. ama diğer yandan kırpıp kırpıp internete video olarak koysalar pek göze batmazmış diyeyim siz anlayın. 7-8 dakikalık videolarda amerikan film dublajlı absürd sahneler ve bir-iki vurucu espriyle iş kotarılabiliyor da bir buçuk saat boyunca aynı şeyi izledikçe bir yerden sonra insanı o kadar çok güldürmemeye başlıyor. neyse ki son sahnelere doğru tempo yükselmiş biraz daha da toparlamışlar. yine de türk sinemasının son zamanlardaki komedi performansına bakarsak bu tür işler daha çok yapılsa keşke... hatta yapılmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar