burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 beyazperde.com 'dan kopipeyst yapıyorum : Azılı bir suçlu olan Black Jack hapisten kaçmıştır ve zamanında kodese girmesine neden olan iki polisten intikam almaya kararlıdır. Yaptığı planda en önemli unsur kendisi de dahil çok az insanın varlığını bildiği güçlü bir kitle kontrol silahını ele geçirmek ve karşılığında fidye istemek vardır. Jack silahı ele geçirip, aktive etmeyi başarırken John ve Billy de Jack'in peşindedir. Diğer bir aynda ise paniğe sürüklenmiş bir halk vardır. İkilinin işi oldukça zordur... İnternet alemine Bana Kitap Al ve Sütü Seven Kamyoncu 'cover videoları' ile bir öğrenci evinden adım atan ve kendilerini çok kısa sürede geniş kitlelere sevdirip, hayranlar kazanan BatesMotelPro üçlüsü gene internet ortamı için çektikleri 5 bölümlük dizi viral videolarından sonra ilk kez uzun metrajlı bir filmi ile sinema dünyasına adım atıyor. Ömür Cedimağar, Volkan Öge ve Tansu Tunçel'den oluşan üçlünün Patlak Sokaklar projesinin yapımcılığını ANS Prodüksiyon üstlenirken, yönetmen koltuğunda Kerim Barutçu oturuyor... Film 'lanet olası bir aksilik olmazsa' 16 Mart 2012'de sinemalarda.. bu da taze fragmanmız. buyrun efenim. http://www.youtube.com/watch?v=nh0YKLG6MLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahahah güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 eyvaah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Gisede bisiler yapabilir(sonucta safak sezer i bile izliyor bu millet). Ama ben begenmedim fragmani. Sozde komedi ama gulumsetmedi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Abi anlamadılar filmlerde skeçvari abartmalar yemiyor, komik olmuyor. Şu sahnelerin aynısını ciddimiş gibi çekseler zaten olay komik olduğundan güldürecek. Oyuncuların durumu abartmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bunun videosu yok muydu.virali mi ne vardı çok tıklandı herhalde nakite çevirme kararı aldılar bari başka bi konu seçselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 abi baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 20bin gişe yaparsa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 web serisiydi takip ediyoduk. sinemada iyi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 berlin kaplanından 10 kat daha iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kötü fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 LathspeLL said: Abi anlamadılar filmlerde skeçvari abartmalar yemiyor, komik olmuyor. aslında baya komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tüh be açılmış :P fragman çok iyi patlak sokaklarda çok iyi ti'ye alıyordu polisiye filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 güzel olacak gayet bu. beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 heehe giderim buna hem adamlar kazansın hakediyorlar...sırf tuttur en kral sensin için bile hakediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 biraz hızlı çekmediler mi bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Fragman 10 numara. 2 saatte bu fragmandaki kadar güldürmeyen filmler bile gişe yapabiliyor ülkemizde. Bence iyi bir reklamla şanşları var. Zaten belli bi potansiyel kitlesi var adamların çok başarılı kısa filmleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 3 haftada çektik, fazlasıyla hızlı oldu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bence bu tip girisimlerin cogalmasi adina iyi. Fragmandan gordugum kadariyla da gideri var kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 fena diiil gideri vargibi üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 pek beğenmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ahahah anadol polis aracı sfgsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 burtonesk said: 3 haftada çektik, fazlasıyla hızlı oldu evet. filmde oynuyo musun sen :D kamera arkası falan mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kamera arkasinda o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar