BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 selam durumu özetleyerek geçeceğim rus kız arkadaşım var ve iş ciddiye biniyor buraya gelip bir müddet yaşamak (6 ay gibi) yaşarken de çalışmak istiyor. ingilizcesi ileri seviye ve management bölümü mezunu resepsiyonistlik ve fuar organizasyonundaki tecrübesinin yanında mutfak/banyo ürünleri satan bir firmada bölge müdürlüğü yapmışlığı var bize nasıl bir iş önerebilirsiniz? aklımıza alternatifler geliyor ancak nokta atışı yapamıyoruz. bu arada olanaklar şunlar: - buraya gelecek geçici çalışma vizesi ile çalışacak - türkçe lisan kursu diye gelecek part time iş bulursa arada çalışacak - 6 ay turistik vize ile gelecek iş bulunca hemen geçici çalışma vizesine başvuracak varsa fikirleriniz almak istiyorum arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 said: bize nasıl bir iş önerebilirsiniz? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Anelor said: Arda bey? efendim canım buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 evlenin abi vize problemi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tarkandakiahtapot said: evlenin abi vize problemi kalmaz yaş henüz 23 askerlik yok ve almanyada master planımız var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 olsun nikahta keramet vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Myshkin said: said: bize nasıl bir iş önerebilirsiniz? ? asdşkasdşaskdasasdsdlsaldfasjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 girip çıkacak haci . benim babanın karısıda rustu 5 sene girdi çıktı . ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Aksaray Management & Consulting LLC gidip başvuru yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ovchinnikov said: girip çıkacak haci . benim babanın karısıda rustu 5 sene girdi çıktı . ülkeye hacı detay versene biraz pm at bişe yap muhtacım:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 abi dalga geçmeyin ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 detayı yok evlenecen evlendikten sonraki 5 sene boyunca 6 ayda bir falan olması lazım rusyaya gidip gelecek 5 sene sonra vatandaş oluyor sanırsam.bide devlet baba kontrole eleman gönderebiliyor ara sıra eve haberin olsun ne için bilmiyorum bilsemde söylemem bedavaya zaten . değişmişte olabilir tabi bundan belirli bir müddet evvel böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ovchinnikov said: detayı yok evlenecen evlendikten sonraki 5 sene boyunca 6 ayda bir falan olması lazım rusyaya gidip gelecek 5 sene sonra vatandaş oluyor sanırsam.bide devlet baba kontrole eleman gönderebiliyor ara sıra eve haberin olsun ne için bilmiyorum bilsemde söylemem bedavaya zaten . değişmişte olabilir tabi bundan belirli bir müddet evvel böyleydi he koklat bişiler de ötiyim diyosun. kanımızda kayserililk var yeğen benden bi öpücük alaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 öyle derdim öyle demek isteseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 rus paranoyak yapmış adamı. bence sen yemenlilere yönel kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 başarılar dilerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sdfasdasfkşsadfklasjdklasjdlkasjdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 wdfedfdsfasdfadsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Asistan ariyoruz, ilgilenirseniz benim sirkette baslayabilir. Kimya Sektoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bir gun evlenecegi bir kadindan bahsediyor burada siz ne yaziyorsunuz ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 biraz daha ciddiyet olabilse http://assets.diylol.com/hfs/abe/ba7/933/resized/business-cat-meme-generator-the-internet-serious-business-5ff5db.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 harbi konu atsan atılmıyor, tutsan tutulmuyor. herkez iki ara bi derede kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar